VoivodBG Posted February 6, 2021 Report Posted February 6, 2021 https://nova.rs/kultura/oliver-nektarijevic-kad-si-roker-nema-sefa-da-ti-visi-nad-glavom Quote
Kumodraski Vo Posted May 27, 2021 Report Posted May 27, 2021 Ja sam prekinut.. Jedva cekam neke svirke letos da cujem nesto sa Uskoro uzivo.. 1 Quote
VoivodBG Posted June 22, 2021 Report Posted June 22, 2021 Kruži glasina da će Odličan Hrčak da reizd na vinilu Prekide Stvarnosti. Uopa! Quote
Kumodraski Vo Posted June 25, 2021 Report Posted June 25, 2021 Renomirani dad rokeri.. Dobra pesma uso mj refren u uvo.. Quote
VoivodBG Posted June 25, 2021 Report Posted June 25, 2021 Jes, zgugitelji rade svoje magije. Stari KKN ko dobro vino. Quote
VoivodBG Posted November 7, 2021 Report Posted November 7, 2021 Velika sala DKSG Bend koji ove godine zaokružuje trideset godina postojanja, ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj rok kulturi. Muzika grupe Kanda, Kodža i Nebojša je fuzija brojnih žanrova koje su ovi muzičari istraživali od početka devedesetih godina - alternativni rok, dab, rege, fank, džez. Oslanjajući se na talenat, inteligenciju i ljubav kao pogonsko gorivo, uspeli su se održati do danas, a njihova popularnost sve više raste svakim novim albumom. * Ulaznice uz indeks 300 dinara / bez indeksa 600 dinara. Vašu ulaznicu možete obezbediti na vreme preko tickets.rs i portirnici DKSG. Broj mesta je ograničen na 200. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2021 Report Posted November 7, 2021 A posto je bez kovid propusnice.. Quote
VoivodBG Posted November 7, 2021 Report Posted November 7, 2021 Odradiš prc test u državnoj firmi, ako je sve u redu, dođeš i uzmeš sa index jeftiniju kartu. Išao bih ali taj dan je Hashima i promocija novog albuma, a KKN je već dosta od mene dobio. Idu malo na led, ali ko uhvati setlistu jer bilo promena u istoj od 2019 godine. Quote
Kumodraski Vo Posted November 7, 2021 Report Posted November 7, 2021 3 hours ago, VoivodBG said: Odradiš prc test u državnoj firmi, ako je sve u redu, dođeš i uzmeš sa index jeftiniju kartu. Išao bih ali taj dan je Hashima i promocija novog albuma, a KKN je već dosta od mene dobio. Idu malo na led, ali ko uhvati setlistu jer bilo promena u istoj od 2019 godine. Zar se to ne placa brda.. Quote
Demon Seed Posted November 8, 2021 Report Posted November 8, 2021 Pelcuj se kao čovek, besplatno. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 Otkinuli.. On 11/8/2021 at 7:33 AM, Demon Seed said: Pelcuj se kao čovek, besplatno. Oliver se vakciniso da ne brines za njega.. 2 Quote
Demon Seed Posted November 10, 2021 Report Posted November 10, 2021 1 hour ago, Kumodraski Vo said: Otkinuli.. Oliver se vakciniso da ne brines za njega.. Quote
VoivodBG Posted November 14, 2021 Report Posted November 14, 2021 Kakva je bila setlista? Bravo za Olišku, uvek odgovoran. 🙂 Quote
Kumodraski Vo Posted November 14, 2021 Report Posted November 14, 2021 Klasika sve, od novih Prekidi stvarnosti ponovo, Misli dobro i Tako volim da zivim kolko se secam.. Quote
Haos sam ja Posted November 14, 2021 Report Posted November 14, 2021 Koji gnar ta tako volim da živim, nemoguće da to pevaju 50+ ljudi 1 Quote
VoivodBG Posted May 23, 2022 Report Posted May 23, 2022 https://www.danas.rs/vesti/drustvo/radio-kim-otac-ilarion-novi-vladika-spc-na-kosovu/ 1 Quote
Demon Seed Posted May 25, 2022 Report Posted May 25, 2022 On 5/23/2022 at 11:55 PM, VoivodBG said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/radio-kim-otac-ilarion-novi-vladika-spc-na-kosovu/ Video sam, nek je srećno, KKN brani Kosovo Je l' to Janko napustio bend? Videh na insta članove bez njegovog imena na spisku. Quote
Demon Seed Posted May 25, 2022 Report Posted May 25, 2022 Možda ti znaš nešto što ja ne znam pa ti ne kontam foru, ali ja sam lepo pitao! msm deluje da sve vreme postoji taj slon u sobi u vidu uticaja raznih hemikalija na pojedine khm khm članove, ali ne znam ima li nešto konkretnije od toga... kanda_kodza_i_nebojsa KKN official instagram profil ⏩ Sve je stalo u R'n'R Članovi benda: Oliver Nektarijevic Nenad Pejovic Bosko Stanojevic Vladan Rajovic Mrtvo ladnoo Quote
Recommended Posts