Epitaph Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 @ Stringer i Epitaph pa vi ste to zajedno... jao... a ti ne znas....?! pa vec duze vreme...... Koji car........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmychek Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 kul je Oliver....samo sto zvuci i zgleda k'o zatvorska kucka...if ya know what i mean... Dobro ajde, neka ti bude... @ Epitaph - Ti znash shta treba da mi nabavish jel tako? Ajde, videcu da li mogu da dodjem, pa se vidimo ondak na certu... @ Kali Yuga - Pazi, za par dana cu ga dobiti za rodjenda (original), pa ako hoces i mozes, strpi se pa cu da ti narezem... OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 @ Johntra - Samo jedna rec, i toliko od mene. ODRASTI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 @ Kali Yuga - Pazi, za par dana cu ga dobiti za rodjenda (original), pa ako hoces i mozes, strpi se pa cu da ti narezem... OK? E hvala, stvarno bi mi znacilo! @ Epitaph - znam da treba podrzati domace bendove i uglavnom kupujem originale, ali trenutno sam jako tanka sa parama, a ceka me jos i novi Eyesburn da isfinansiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Shto ste simpa... pufnice maje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmychek Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 E hvala, stvarno bi mi znacilo! Opushteno... Evo da ti odmah kazem, cekaces oko 9 dana, ako ti nije frka... Dolazis sutra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Opushteno... Evo da ti odmah kazem, cekaces oko 9 dana, ako ti nije frka... Dolazis sutra? Ne verujem da cu doci na Osmi Putnik, ali sam najverovatnije u subotu u SKC-u Ko ceka, doceka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) Ne verujem da cu doci na Osmi Putnik, ali sam najverovatnije u subotu u SKC-u Ko ceka, doceka koncert je u PETAK..........tj......... DANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kupio kartu........ loooooooodilio................... bice mnogo dobro.......... Edited September 30, 2005 by Epitaph Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombie eater Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 i ko je bio? utisci? meni je bilo extra....bend kida bash mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmychek Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 (edited) @ Epitaph - Jesi bio? Ja sam otishla pred kraj... Nisam te videla Eh, moja sestra je uhvatila Oliverovu ruzu... Edited October 1, 2005 by Zmychek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 bilo je jebeno dojaja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnntra Posted October 2, 2005 Author Report Share Posted October 2, 2005 @ Johntra - Samo jedna rec, i toliko od mene. ODRASTI!!! stvarno je bilo krajnje vreme da mi neko to kaze... ovako, drugovi komploexasi, nadjite nekog drugog, stvarno mi je mrsko da se upustam u bilo kakvu dalju raspravu... pozdravi od klinca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epitaph Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 KOJI KONCERT..............!!!!!!!!!! uh........ meni bilo previse dobro........... Zerkman kida!!!!!!!!!! Najbolji su bre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 => Lepi Oliver... Shalimo se malo... Valja im ova ''Ton po ton'' ... zbog gitara... Ostalo? I dalje me ne osvaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 KOJI KONCERT..............!!!!!!!!!! potpisujem!!! tako zamisljam cuvene beogradske zurke i svirke '80ih! Svi maskirani, pijani drogirani, super raspolozeni. Bend odlican, muzika odlicna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en-a-dva-es-o-4 Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Pa fino je to... Ovaaaaj... vidiMO( E devojchice, devojchice... ) se 3. 1. 2006. (ehehej) u Plastic-u... ! *** Ne zamerite, pokushavam da stuchem hiljadarku... znate... postovi i tako to... Edited December 24, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 u domu......VRH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lyllaby* Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 MM DOBRI SU ....UVEK SU MI BILI SIMPATICNI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Jesu dobri. Koga zanima: Tribina „Dijagnoza domaće muzičke scene“ POPBOKS organizuje serijal javnih debata na temu aktuelnog stanja na srpskoj rock-pop-hiphop, elektro... sceni (kao i u ostalim srodnim žanrovima). Tribina sa unapred precizno odabranim sagovornicima i učešćem publike ima za cilj da jasno detektuje probleme sa kojim se suočavaju autori i izvođači različitih generacija. Učesnici prve sesije, koja se u utorak, 6. juna, od 19:00, održava u Malom klubu Doma omladine, su: Boris Mladenović - Jarboli, Nenad Pejović – Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković – Block Out, Sky Wikluh, Relja Bobić - Belgradeyard Sound System; Boris Vlastelica - Repetitor; moderator: Goran Tarlać – POPBOKS.com. Teme diskusije: - Autorski potencijali bendova; - Tržišna usmerenja i mogućnosti; - Izdavaštvo i tiraži, mogućnost debi izdanja; - Producenti: vizije u radu sa bendovima, tehnički uslovi... - Koncertni prostori i menadžeri - Autorska prava - Medijska pokrivenost - Potencijal Interneta za medijsku promociju; Druga dva dela tribine (13. i 20. jun) uključiće razgovore sa šefovima izdavačkih kuća, menadžerima, urednicima koncertnih prostora, kritičarima i urednicima u domaćim medijima. Ulaz je slobodan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ljudi, jel ima neko ko bi mi narezao poslednji album kkn? bila bih mu do groba zahvalna! nemojte samo da mi tupite sada kako treba zastititi autorska prava, bla bla, sve ja to znam, ali ne mogu trenutno nikako da priustim sebi original i tako se razvlacim vec godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ljudi, jel ima neko ko bi mi narezao poslednji album kkn? bila bih mu do groba zahvalna! nemojte samo da mi tupite sada kako treba zastititi autorska prava, bla bla, sve ja to znam, ali ne mogu trenutno nikako da priustim sebi original i tako se razvlacim vec godinu dana ajde dacu ti ja, hoces da ti posaljem preko nekoga iz underdeatha ili kako....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ajde dacu ti ja, hoces da ti posaljem preko nekoga iz underdeatha ili kako....? pa najlakse ti je preko pere da mi posaljes, a mozes i licno, posto sigurno znas ko sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 pa najlakse ti je preko pere da mi posaljes, a mozes i licno, posto sigurno znas ko sam ja znam, znam.... e da, u ctvrtak cu prodavati karte sa gerom pa cu ti doneti u skc, ako dolazis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 znam, znam.... e da, u ctvrtak cu prodavati karte sa gerom pa cu ti doneti u skc, ako dolazis? dolazim naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 yu , ja sam poludela za onom pesmom najsvetliji dan.. ima li neka dobra dusa ceo album da mi nareze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts