soya Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 yu , ja sam poludela za onom pesmom najsvetliji dan.. ima li neka dobra dusa ceo album da mi nareze? paaaa naravno da ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 yu , ja sam poludela za onom pesmom najsvetliji dan.. ima li neka dobra dusa ceo album da mi nareze? Zezaš me da nemaš Prekide Stvarnosti? Bruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodriar Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 KKN SU NAJBOLJI DOMACI BEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Los je ovaj bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Los je ovaj bend. Posle ovakvih proseravanja, da ljudi kao ti misle drugačije o KKN-u, ja ga ne bi slušao sigurno. Edited June 7, 2006 by Spleen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Los je ovaj bend. a izvini zbog cega je los?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Los je ovaj bend. nije los, samo ga neki ljudi ne kapiraju... jos nisam srela coveka koji je rekao da mu se "guarda toma!" svidja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Zadnja 3 posta ne razumIJem ba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 paaaa naravno da ima jao dusho moja... divno... kad cu ga dobiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 yu , ja sam poludela za onom pesmom najsvetliji dan.. ima li neka dobra dusa ceo album da mi nareze? Jao kako ti na neki način zavidim što još nisi čula Prekide. Kakav osećaj kad prvi put preslušaš, kad tek počnu da ti melodije i reči ulaze u glavu... Prelepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 jao dusho moja... divno... kad cu ga dobiti? paa....na eb okupu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 novi album je instrumentalno iznenadjujuce dobar, posebno kada gledamo srpski nivo.... al' naravno, zasto je nemoguce dati ikakvu ocenu albumu - zbog najlosijeg pevaca koji postoji, imam utisak da bi lesi tako pevao, oliverov standardno jadni kvazi-rege glas koji strasno bode ushi i ko moze da se fokusira na instrumentalne deonice i da eliminise vokal predostoji mu vrlo pristojan Put kroz melanholicne rock tripove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 heh, pa mnogo vise rispektujem oliverov vokal koji je na ovim prostorima neponovljiv nego bilo koji vokal u metal muzici kada govorimo o srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 heh, pa mnogo vise rispektujem oliverov vokal koji je na ovim prostorima neponovljiv nego bilo koji vokal u metal muzici kada govorimo o srbiji Nezamenljiv i originalan! Covek ima duple glasne zice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Nezamenljiv i originalan! Covek ima duple glasne zice! Potpis. Obožavam njegov glas i kada piše na srpskom tekstovi su mu odlični! Plaše Dečake i Polako imaju najbolje tekstove. Edited July 4, 2006 by Spleen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Potpis. Obožavam njegov glas i kada piše na srpskom tekstovi su mu odlični! Plaše Dečake i Polako imaju najbolje tekstove. Oliver: "Lakse je napisati tekst na engleskom ali mnogo su jaci tekstovi na srpskom to je otkrovenje" E da! U sustini boli me za MTV-arija ali ako je neki nas bend zasluzio da bude tamo emitovan, onada je to KKN, a njih tamo nema!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 NAJBOLJI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avram Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Bend je odličan, pesme su odlične, Oliver ima super glas, šta ćeš više? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Iz poverljivih izvora znam da se Oliver jako muči sa tekstovima na srpskom ali da mu predstavljaju veliki izazov. Isto tako znam da je na albumu Become većinu tekstova napisao na brzinu, i to bez ikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spleen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Iz poverljivih izvora znam da se Oliver jako muči sa tekstovima na srpskom ali da mu predstavljaju veliki izazov. Isto tako znam da je na albumu Become većinu tekstova napisao na brzinu, i to bez ikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 NAJGORI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Maco, svidja ti se cika Flavio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Dobro ste me podsetili na taj bedn... Odavno ih nisam slusala a ranije se nisu skidali sa moje play liste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts