Frizzle Fry Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Nikad mi nije bilo jasno kako neko moze da slusa KKN. To je bre najgori band na domacoj sceni a i sire.Od onog pederskog vokala mi se povraca.. A meni nikad nije bilo jasno kako neko moze da bude tako ogranichen po pitanju muzike!!!!! vokal NIJE jedini faktor koji chini neki bend dobrim ili loshim! pitanje je da li si ikada slushao ostale instrumente i kako se oni medjusobno uklapaju?! Inache,za sve zainteresovane na exitu nisu imali svoju opremu (zbog kombija sa kiflicama) ali i pored toga bilo je ok... Quote
soya Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 A meni nikad nije bilo jasno kako neko moze da bude tako ogranichen po pitanju muzike!!!!! vokal NIJE jedini faktor koji chini neki bend dobrim ili loshim! pitanje je da li si ikada slushao ostale instrumente i kako se oni medjusobno uklapaju?! Inache,za sve zainteresovane na exitu nisu imali svoju opremu (zbog kombija sa kiflicama) ali i pored toga bilo je ok... u pravu si svi slusaju samo vokal a ostatak ni ne primecuju..a meni je i vokal skroz ok..... Quote
blondie Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) prestanite sa spamom i vredjanjem odmah. Narocito kreature koje su na ovoj temi da prozivaju, a ne da pricaju o muzici pa vidim da si u moderisanju preskocila super s karamelom temu, i tamo gdje su kreauture od tvojih drugova krenule bez razloga da se prozivaju pricasmo o muzici, ne znam da li si pratila temu, tacnije post po post. vokal NIJE jedini faktor koji chini neki bend dobrim ili loshim! nije. ali ucestvuje bar 70% u ocjeni. Edited July 16, 2006 by blondie Quote
michelle Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 rasprave i prosipanje iz supljeg u prazno sa tobom me ne interesuje. Ne vredjaj i ne spamuj, ako to radis dobices warn i gotova prica. Quote
blondie Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 ote mi rijec iz usta, mene to isto ne interesuje s tobom. nego me interesuje, sto preskoci ono podjebavanje na karamela temi. ja sam mislila da ti volis svoje drugare vise nego mene, ali se uspostavlja da samo pratis moje postove Quote
Feniks . Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Nikako mi se ne svidja KKN. Slusam svasta ali to ne razumem. Eto, nije vredjanje nago konstatacija. Sad ce fanovi benda da me pljuju Quote
rock_rock Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Sto bi te pljuvali kad je vise nas koji mislimo isto kao i TI, bar po pitanju ovog benda?!? I sta je tu lose? Ukoliko se neko ne vredja, po meni, sve je stvar licnog misljenja... Quote
MudriPanj Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 novi tekstovi dovoljno dobri, ali muzika ubija u pojam stari tekstovi ludilo, muzika dobra/ok/smor vrlo originalan i 100% jedinstven bend, tu nema dalje fenomenalni muzicari, ukljucujucji olivera koji je tehnicki sjajan pjevac i jedan od najboljih uzivo koje sam gledao istina da ima vrlo specificnu boju glasa, meni je ql zato je basista jebeni genije Quote
People before Profits Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 e drugari/ce, kkn veceras sviraju na demiji sa mashtom bashtom i manisent i mentalnoscu.... pa ko smogne snage neka bane...napravicemo ludu zurku Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 ... ja se prijatno iznenadih Mashtom Bashtom... Iskakah u prvom redu na Manisentu pevajuci na sav glas... i otidoh na pola KKN-a... Zerkman je bio i ostao najveci kralj !!!!!!!!!!!!! Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 BASH ME ZANIMA KADA TJE BELCI DA SHVATE DA NE MOGU DA BUDU JEBENI JAMAJCHANI.A TAJ BEND KKN O KOME SE DISKUTUJE JE GOLO SRANJE.MUZIKA JE LOSHA, A O VOKLAU NE ZELIM NI DA DISKUTUJEM.JA NE ZNAM KAKVE NEARTIKULISANE ZVUKOVE ISPUSHTA TAJ IDIOT SA ZELENIM PEROM KOJE MU VISI NA UVETU? JEDVA SAM CHEKALA PRILIKU DA BACIM SHLAJM NA TAJ BEND...HA,HA,HA,...BEND? UZAS! Nikad mi nije bilo jasno kako neko moze da slusa KKN. To je bre najgori band na domacoj sceni a i sire.Od onog pederskog vokala mi se povraca.. hahahahah!!!TAKO JE Quote
miss Penny Lane Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 oliver ima samo poseban glas, jer lik ima 2 para glasnih zica ( ako je informacija iz bg krugova tacna). i niko se tu ne trudi da bude jamajchanin. momci samo sviraju dobru, originalnu muziku koja se zaista ne moze svrstati ni u jedan pravac. Quote
necko Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ne kenjaj Chilla! meni se oni svidjaju, mrzelo me da citam celu temu... kako su bili izdrogirani na nisomniji u septembru, nisu mogli da stoje na nogama, odsvirali samo 3 pesme... :| nemanja Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 lol!!! ne kenjam ja, samo pljujem svoje mishljenje o tom momentu muzike....bzbzbzbzbzbz..... KOji Nemanja,znam ih 5! Quote
necko Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ma salim se nemanja iz nisha sa spejsa Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 BASH ME ZANIMA KADA TJE BELCI DA SHVATE DA NE MOGU DA BUDU JEBENI JAMAJCHANI.A TAJ BEND KKN O KOME SE DISKUTUJE JE GOLO SRANJE.MUZIKA JE LOSHA, A O VOKLAU NE ZELIM NI DA DISKUTUJEM.JA NE ZNAM KAKVE NEARTIKULISANE ZVUKOVE ISPUSHTA TAJ IDIOT SA ZELENIM PEROM KOJE MU VISI NA UVETU? JEDVA SAM CHEKALA PRILIKU DA BACIM SHLAJM NA TAJ BEND...HA,HA,HA,...BEND? UZAS! hahahahah!!!TAKO JE Auuuuuuuuuuuuu... ZLO! Bila bi prva na Golom Otoku, da se ja pitam... ! Jbt, koliko glupih ljudi okupira ovaj grad... Quote
People before Profits Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) pa jebiga, ako ti se bend ne svidja ne moras bas da povracas po njemu... EDIT: po tvojoj logici ljudi ne bi trebalo da sviraju nijednu varijantu rock'n'rolla jerbo je to nesto sto su smislili ameri, a big bend rts-a bi svirao iskljucivo srpsku izvornu a ne jazz.....tja. Edited January 6, 2007 by Primeval_JAH_Guardian Quote
Epitaph Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 ne secam se kada sam tako uzivao....ovaj poslednji koncert je bio jebeno dobar.........(ali zar nije svaki nijhov koncert takav?! ) Quote
шмизла Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 ja ih volim ne mogu bas cesto da slusam, al volim... ahead there... Quote
Recommended Posts