VoivodBG Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 9. maj KKN + Hornsman Coyote, Livin Room SKC 400 je u pretprodaji a na dan koncerta 500 dinara. Quote
VoivodBG Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Skoro sam dobavio jednu metropolisovu kompilaciju iz 2002. i na njoj sam prvi put cuo za bend Headstream. Ispade da su izdali jedan ep, i kao gosti-clanovi su im bili Oliver Nektarijević (pevac) i Nenad Pejović (gitara) iz KKN-a. Ako neko ima ep ne bi bilo lose da ga uploaduje i podeli sa ostatkom sveta... Quote
salebghouse Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 u hedstrimu je oliver valjda bio stalni vokal,imam negde intervju iz vremena zabave...pamtim pesmu soulshine (jel ona na kompilaciji?),dobra je...vuce na RATM ontopic:sad slusam dvd,koncert iz doma omladine zvuci x puta bolje od svirke sa exita... Quote
VoivodBG Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 Nije oduvek bio, bend je poceo kao trio 1993, imali su nekolicinu pesama i po ovom intervju iz XZabave navodno su medju prvima izdali promo kasetu. Oliver im se pridruzio tek kasnije tamo negde oko 97. Jeste ta pesma je u pitanju, ona se nasla na jos jednoj kompilaciji Land of truth, love & freedom. Izdali su i Soulshine ep 1998 ali o njemu ne mogu bas nista da pronadjem na netu, ni mp3, ni koja je izdavacka kuca bila u pitanju... Quote
Dick Starbuck Posted May 29, 2009 Report Posted May 29, 2009 Headstream су мени за оно време стварно били куљ, неки фазон првог Терапи? албума + неки ноијз и Хелмет канта бубањ... имам ту касету промо, песма 'Станка' је баш добра. Quote
VoivodBG Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 U petak će se u beogradskom klubu Miss Moneypenny održati koncert grupe Kanda Kodža i Nebojša. Time se otvara nešto što je uprava kluba nazvala "Otvorena scena Miss Moneypennyja“ i tu će se svakog petka održavati koncerti bendova beogradske scene. Juli će obeležiti reggae - Irie FM, Smoke ’N’ Soul i Mašta Bašta - a avgust hip hop - Sky Wikluh, Marčelo... Koncert počinje u 11, a ulaz je besplatan. Quote
VoivodBG Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 14 novembra imaju koncert u living room-u. Quote
Kvrag Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 KKN nikad nisam gotivio ali ima jedna pesma koja mi se jako svidela a to je sa zadnjeg albuma i pesma se zove "Prekidi Stvarnosti " Lagana , opusta 1 1 Quote
VoivodBG Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Kanda kozda i nebojsa intervju @ popboks Meni ovaj Oliver deluje nadmeno... Quote
kecap Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Ја готивим ККН али нешто ми Оливер није чист добра је њихова музика за опуштање,мене подсећа на реге Quote
VoivodBG Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 bolje da su predstavili neki mlađi bend. Quote
мать Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 pa sta znam.. vidis da rade express samo sa "vecim" bendovima.. a i ovo je izaslo posle spotova prekidi stvarnosti i 9 zivot, pa mu dodje ..kao promocija? al okruzenje je sasvim odgovarajuce Quote
VoivodBG Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 našli su se na pravome mestu, vidiš da Oliver kuka kako teže ka mejnstrimu u onom popboks intervju. Quote
VoivodBG Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Posle nekoliko odlično prihvaćenih zajedničkih nastupa u Beogradu, Banjaluci i Sarajevu, Kanda Kodža i Nebojša i Hornsman Coyote ponovo udružuju snage sa muzikom neretko zajedničke prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Hornsman Coyote je sa brojnim solo izdanjima i saradnjama nakon prestanka rada Eyesburn, nastupao i stvarao širom sveta i beogradski koncert će biti pravo predstavljanje tog opusa ovog jedinstvenog rasta-rokenrol nomada. Kanda, Kodža i Nebojša zatvaraju svojevrstan krug promovisanja najboljeg albuma 2008. u izboru novinara i čitalaca web magazina Popboks, ploče “Deveti život”, kruga koji je započet upravo u beogradskom Domu omladine pre nešto manje od godinu i po dana, uz nekoliko starih i novih repertoarskih iznenađenja. Karte su u prodaji na Blagajni DOB, po ceni od 600 dinara. 1 1 Quote
Vincent Hess Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=di9tnYEloW8 2 2 Quote
Vincent Hess Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Izasao novi album, moze na Exitovom sajtu da se skine. Ocekivao sam dosta, dobio sam jos vise, stvarno sjajno! Na prvo slusanje, dve pesme su mi iskocile od ostalih: http://www.youtube.com/watch?v=Xb2aYYF9RdE http://www.youtube.com/watch?v=8GLubl01iBs&feature=mfu_in_order&list=UL 1 Quote
VoivodBG Posted May 6, 2011 Report Posted May 6, 2011 novi album je dostupan za besplatan download na exitmusic.tv etiketi. Quote
Baal Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Jedan od najprecenjenijih bendova. Nezanimljivo. Quote
salebghouse Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 stari hit sa kasete:closedeyes: http://www.youtube.com/watch?v=r6alxV5dqHU 1 Quote
temper Posted July 26, 2011 Report Posted July 26, 2011 (edited) stariji albumi su bas veseli, priroda i to, kako vreme odmice postaju drugaciji, valjda ih gudra vise ne radi. ne ismevam, ovo je subjektivan osecaj, ali nije ni da ih aktivno pratim, nego pustim tako kad nisam skoncentrisana, u pozadini, i fino... Edited July 26, 2011 by temper Quote
VoivodBG Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 (edited) 4. novembar promocija albuma Manifest u Domu Omladine. http://www.youtube.com/watch?v=bWRWqDHEDdE Edited November 2, 2011 by VoivodBG Quote
VoivodBG Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 simpaticni intervju sa Oliverom i Nenadom http://www.popboks.com/tekst.php?ID=9182 i novi spot za kafane i rokenrol, da postoji jos jedna verzija koju su radili za onu eko emisiju na prvoj... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 ZNACI OVO JE NAJVECE SMECE KOJE JE IKAD ZASVIRALO... VOKAL JE ZESTOKI PEDER... NE ZNAM KO JE VOKAL... DA LI JE KANDA KODzA ILI PICKA MATERINA... UGLAVNOM ZORICA BRUNCLIK JE TATA MATA ZA OVO GOVNO... 13 1 Quote
Recommended Posts