Epitaph Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 Meni je njihova muzika ok!Volim kuci da slusam. Ali moracu da citiram hejt jednog drugara-``Pevac zvuci kao naduvan helijumom,i hoce da ga jebes u bulju..``!!! Jebiga... Da kontam da je Oliverov vokal neprihvatljiv mnogim ljudima (verovatno nikad niste slusali Finli Kveja ili Horas Endija), ali u svakom slucaju KKN nisu bend za svakoga....mislim da im to nikad nije ni bio cilj, vec da jednostavno kazu sta imaju pa kome se svidi svidi, kome ne nema veze! Meni je bas njegov vokal to sto je KKN sto ih (po meni) stavlja iznad drugih bendova! Quote
la Perversion Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 raniji radovi KKN su mi interesantni ali na ovaj novi materijal sam otkinuo! skroz su promenili zvuk...sada zvuce kao agresivna varijanta THE CURE sa nekim reggae uticajima... njami Nisam preslušala ceo album, ali ne sumnjam da je loš. tako mi je em milo em drago što su se konačno pojavili, pošto ih nije bilo duže vremena. jedva čekam koncert, pošto su najavili da će ih biti... Da kontam da je Oliverov vokal neprihvatljiv mnogim ljudima to je apsolutno tačno. Quote
Kali Agna Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Pa bila je skoro svirka u Plastiku... pre neki mesec... eh, kad se setim Definitivno, moram da kupim novi album! Quote
Epitaph Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 jedva čekam koncert, pošto su najavili da će ih biti... Pa beshe koncert skoro u Pazi skoli i otkinuse ga!!!!!!!!!!! Quote
Kali Agna Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Pa beshe koncert skoro u Pazi skoli i otkinuse ga!!!!!!!!!!! A, znaci i ti si bio? Jeste, odlicni su uzivo... cime vecina bendova ne moze da se pohvali Quote
Epitaph Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 A, znaci i ti si bio? Jeste, odlicni su uzivo... cime vecina bendova ne moze da se pohvali Da odlicni su uzivo, cini mi se da u staroj postavi nikada nisu tako dobro zvucali na koncertima (osim mozda na "oprostajnom" u basti SKC-a, koji je bio fenomenalan)!!!!!!!!!!! Quote
One_step_beyonD Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Da kontam da je Oliverov vokal neprihvatljiv mnogim ljudima (verovatno nikad niste slusali Finli Kveja ili Horas Endija) ovo spazih tek sad...e,da,to je tachno,oliverov glas je specifichan,drugachiji ,ali priznajem da posle nekog duzheg preslushavanja njihovih albuma mozhe i da zamori mozak jer je onako 'namontiran ' ,veoma zanimljiv u pochetku,a posle stichem utisak da pesme i previshe zvuche slichno jer i on sam bash ne uspeva uvek da prilagodi glas muzici,dakle-piskav,shto je i normalno ,mada uz d.a.b. su jedini koji su neshto znachajnije i postigli ,aliiiii se ne mozhe porediti sa horace endijem-takav nezhan glasicj-njega je milinaaaaa slushati ceo dan i tako prija ushima ,ali lepo je shto se neko setio i njega Quote
Kali Agna Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 aliiiii se ne mozhe porediti sa horace endijem-takav nezhan glasicj-njega je milinaaaaa slushati ceo dan i tako prija ushima ,ali lepo je shto se neko setio i njega Aham... slazem se! A tek kakav glas ima Wayne Wonder... mlada reggae nada Quote
la Perversion Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Pa beshe koncert skoro u Pazi skoli i otkinuse ga!!!!!!!!!!! Da čula sam ali ipak mislim da mi je mnogo bliže da odem na koncert u Nisu... a nadam se da će ga biti. Quote
Some velvet morning Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Kad ozivimo je superrrr.. Ja njih ranije i nisam nesto slusala, mada mi se desavalo da mi u glavi odzvanja " Moja mala uziva jede pomoran DJe "....ne znam.... Cim vidim da li su me primili na fax odoh da kupim cd.... Spot je tako lep. Neobican. Ide skroz uz pesmu. Bio je koncert 28. u filiju na nekom festivalu..... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 (edited) Eto...Lepi Oliver & co. 15.7. sviraju...SKC...Pa se veselite! (mozda i haluciniram...mada ne verujem...) Oliver loves you forever! Edited July 6, 2005 by en-a-dva-es-o-4 Quote
Шарки Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Ako me neko iritira vokalno to su onaj lik iz Darkwood Duba i ovaj iz KKN. Ali i jedan i drugi bend su instrumentalni manijaci. Full respect uprkos vokalnim nedostacima. Quote
Zmychek Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) A sta fali Oliveru??? Meni se bas svidja sto vokal nije kao i svaki drugi... Dobro je sto imaju svoj fazon... Anyway, vidim da ste batalili temu a sad ce i koncert... Dakle: Kanda, Kodza i Nebojsha 30. septembar SKC, velika sala P.S. Prolazili iko od vas (koji ih toliko volite i postujete) pored SKC-a??? PoZ pa se vidimo tamo... Edited September 14, 2005 by Zmychek Quote
zombie eater Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Znam da cu ja biti tamo sigurno..hah Quote
zombie eater Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Stringeru ajde ako dolazis sigurno na koncert mogao bi da mi doneses ako si voljan Broken Strings snimke i taj spot....i da popijemo po jednu...pozdrav Quote
zombie eater Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Stringeru procita li ovo? Quote
Johnntra Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 A sta fali Oliveru??? Meni se bas svidja sto vokal nije kao i svaki drugi... Dobro je sto imaju svoj fazon... kul je Oliver....samo sto zvuci i zgleda k'o zatvorska kucka...if ya know what i mean... Quote
Epitaph Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 kul je Oliver....samo sto zvuci i zgleda k'o zatvorska kucka...if ya know what i mean... ma da, jeste, u pravu si, whatever..... Nego karta za koncert 30.9. je 500 din, cini mi se....... bice mnooogo dobro.... Quote
Johnntra Posted September 27, 2005 Author Report Posted September 27, 2005 (edited) apish me... Edited May 1, 2016 by Zen jaje Quote
Stringer Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 @ Epitaph - Jer ides ti sigurno, da idemo zajedno? @ Johntra - smaras. Quote
Kali Agna Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Jel neko raspolozen mozda da mi nareze novi KKN? Quote
Epitaph Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 (edited) @ Stringer - razume se, KKN su mi mozda i najbolji nas bend.... Cujemo se ovih dana.... idemo zajedno sigurno.... @Dzontra - lepo Stringer rece.... smaras ...... ali da sta god, u pravu si, whatever... @Kali Yuga - pa sigurno da mozes da nadjes nekoga da ti nareze, ali ako si pri kesu vredi kupiti CD..... treba podrzati domace bendove..... Edited September 28, 2005 by Epitaph Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 kakvi bogovi, zasto pustaju onog pacijenta da kresti, bilo bi 50% bolje bez njega.... Quote
Johnntra Posted September 28, 2005 Author Report Posted September 28, 2005 @ Stringer i Epitaph pa vi ste to zajedno... jao... Quote
Recommended Posts