Vuk Posted June 6, 2014 Report Posted June 6, 2014 Da je Talvi ostavljao link,. moralo bi da se skida sa iFolder-a. Quote
Oak Posted June 7, 2014 Report Posted June 7, 2014 Ovo postaje zanimljivo kako uspeju da naprave ovako očajne pesme, otprilike kao da piješ kafu od juče ili kenjaš na čučavcu. 2 2 Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 ovo sranje zvuči kao bonus pesma sa Hybrid Theory Quote
Mita Posted June 8, 2014 Report Posted June 8, 2014 ovi kao da su zaboravili da sviraju metal 1 Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 U međuvremenu,Đesper jebe neku guzaru,i jebe mu se za sve.nije više na magarcu...sad je na bedeviji! Quote
Guest HEFEST Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 In Flames je odavno pljuga ispljugana. Slusaju ih jos samo po neki lozaci koji ne znaju sta je taj bend nekada bio. Pokoj mu dusi. Ja sam ih doduse saranio jos pre mnogo godina. 1 1 Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 kako je uopste moguce smisliti ovako dosadne rifove, harmonije i kvazi-soliranje 1 Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Solidna pesma...previse se odje nakotilo Picfokovaca i bivsih metalaca poz 1 Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 solidno je ozbiljan atribut za jednu metal pesmu. ima antologijskih hitova i klasika koji nisu solidni u pravom smislu. ovo je sve samo ne solidno Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Solidnoe kakavie bio prosli album, dje se ne secam 90% pesama...ovoe tolerantno, pomak sa 0, mrtve tacke, kako god hoces...nie bog zna sta, ali ne znam sta vise ocekuiete od benda koi svira 'moderan' metal i komercialnu muziku...imate Picfork kvalitete, uzivaite poz 1 2 Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 nista ovde nije moderno, ova neka "modern alternative rock"/mallcore estetika datira iz proslog milenijuma Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 A jbg, valjda se jos tague kao moderan e bolje retro modern metal? 1 Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 taguje se kao tesko promaseno sranje slobodno ti slusaj i furaj se nemam ja predrasude ali solidno je ozbiljna rec, pa sam se uhvatio za to Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Ne znam odakle ti to da se furam...gomila izdanja koa su izasla u poslednjih 10ak godina, a da su koliko toliko povezana sa metalom me nisu oborila sa nogu...ali ja za razliku od vas elitista znam za sivo, a ne samo crno-belo E ti The Panic Broadcast tesko promaseno sranje? Quote
Berliner Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 nije zato sto ima jednu konkretnu emociju, tu soilwork agresiju koja je ipak nesto karakteristicno njihovo. ima i pristojnih pesama. taj album mi je recimo relativno solidan ali dosta siv i dosadan. zato je poslednji prilicno dobar i ima dobrih melodija. Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Zato i pitam...mislim da su ovi isti sto sad pljuiu (ukljucuiuci i tebe, ali ti si ipak povukao lainu tolerancie) rekli dae TPB prilicno ocian album...pa me ne cudi da vamie ovo sranje (a u odnosu na bilo kou pesmu sa TPB - este prilicno sranje ) Mnogo ste povecali kriteriume...kao dae na nekom fucksu granica za upis 85 poena, 150 mestae ogranicenje... a od tipa 200 priavljenih - 5 dodze do te kvote ili premasi...ostali ne mogu ni do 60 bodova (i to se ponavlja u poslednjih 10-ak godina) Nadam se da moes da saberes 2 i 2 Znam da posle Korna no.1 i Deftonsa nista ne mo'e da utoli vase nezasite apetite, al mislim da treba da radi malo laina Quote
Guest HEFEST Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 (edited) Ma kada bend posle Klejmena i Kolonija spadne na ovo ja mislim da ne treba neki dodatni komentar. Edited June 9, 2014 by HEFEST 1 1 Quote
Vuk Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 Tolerishem par poslednjih albuma, ali ne mislim da cu moci i ovaj xD Quote
KazimKazim Posted June 9, 2014 Report Posted June 9, 2014 I jos mie nadimak Yobo, a nemam veze sa bendom neki tamo anonimus sa sporta Quote
Recommended Posts