Jump to content

Recommended Posts

Posted
  BaalBehrit said:
Njemu je izgleda i Slipknot black.

ph34r.gif

Pazi na novom Slipknot-ovom albumu u pesmi "Three Nil" se u vise momenata cuje black cepanje sa hc-vokalom icon_da.gificon_rockdevil.gif

Posted
  Ivan_Creed said:
icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_smile.gif

Magistri sa muzickih akademija... icon_mrtav.gif

Ajde, prosvetlite me, kako su oni death?

Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje icon_smile.gif

Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje.

Posted
  Fiery said:

To bas i nije tacno.

hint: Lunar Strain (Behind Space, Upon An Oaken Throne, Clad In Shadows...)

Posted

Fiery said:

Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje.

Da, da... a kakve onda veze imaju sa bendovima kao sto su CC, Deicide i Dying Fetus na primer (mislim, kako to da su u istoj sobi?)? icon_sad.gificon_rolleyes.gif

@Prof. Baal - mnogo si ti pametan, kao i tvoj drug Kent (i jos drugara). icon_rolleyes.gificon_mrtav.gificon_razz.gif

(Za mene je Slipknot Power-Doom *sa primesama Irskog folka* Metal u stvari!!! I ne znam kakve veze on ima sa ovom temom...) icon_spava.gif

Posted (edited)

ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina...

fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...)

i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... icon_da.gif

poz

Edited by Kent
Posted

All That Remains je New Wave Of American Heavy Metal, pravac je dobio zvanicno ime, tako da ga vise ne ubrajamo u melodeath, a ionako ima dosta uticaja emo/hardcorea...

poz

Posted
  Kent said:
fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath?

Ne znam koliko sam ja objasnjavao, ali neko sigurno jeste, nije Ivan prvi koji je pitao otkud In Flames na death-u.

Posted

au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike.

i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. pukeface.gif

a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. pukeface.gif

u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS.

poz.

Posted

Nije problem ako ne zna kom pravcu pripada, nego ako ne veruje ljudima koji znaju icon_smile.gif

Narocito ako je to vec pedeseti koji to radi na istoj temi...

Posted
  blondie said:
au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike.

i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. pukeface.gif

a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. pukeface.gif

poz.

smart girl icon_wink.gif

Posted
  Kent said:
ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina...

fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...)

i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... icon_da.gif

poz

e previse kenjas!!! cuti 'leba ti . . .

Posted
  blondie said:

Kao i uvek, zar ne? icon_cool.gif

In Flames je de facto NWOSDM bend. Meni tako odgovara. biggrin.gif

Posted (edited)

Pa šta jebote, lepo mu je rekao...

@blondie Ne vređamo ga mi zato što on ne zna koji je In Flames pravac, nego zato što neće da prihvati da je taj pravac u koji ga svrstavamo...

Edited by BaalBehrit