ukyo Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 Evo stigao Jesper do 11. pjesme, valjda je to to shto se gitare tiche za njihov studio, valjda Bjorn malo kaska jer je stigao tek do 4. Dobra je i 6. epizoda, kao fora dodju na neki gaming sajam i kao tamo simulator za guitar hero 3 i neki metalci u tripu sviraju i okrecu se i vide Bjorna i Jespera, rofl.. Quote
oʞɾoƃ Posted October 15, 2007 Report Posted October 15, 2007 I opet ona fora sa Danielom "čudovištem" kako krade pivo i stavlja jogurt umesto toga Nadam se da će se neko setiti da kompletan studio diary kad bude gotov album sprži na DVD i ubaci u limited digi verziju kad se pojavi... To bih pazario istog sekunda. Dobro, u svakom slučaju bih pazario istog sekunda, ali svejedno treba ovekovečiti ovo Quote
ukyo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Stigo' "Come Clarity" DVD posle nekih 24 dana cekanja. Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Misliš ono digi izdanje? Video ga ja pre neki dan u Mamutu. Quote
ukyo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 (edited) Misliš ono digi izdanje? Video ga ja pre neki dan u Mamutu. Da samo shto sam ja morao da ga naruchim iz Ljubljane jer zivim u shupi. A i dobro je shto carinici ne slushaju metal jer prvi dvd sa sharenom kutijom bi im zavrshio u dzepu. EDIT: Skinuo Live at Hammersmith, London... Kako su jebeno dobro odradili koncert, za kraj ostavili My Sweet Shadow, kakvu growlchinu je razvezao.. Edited October 17, 2007 by Ukyo Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Meni su izgleda maznuli limited Satyricon disk Quote
ukyo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Meni su izgleda maznuli limited Satyricon disk Mozda nisu.. od koga si naruchio? jesi od nekog od koga ti stalno stize ili nekog novog? Quote
oʞɾoƃ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Amazon, ali američki. Sa drugih Amazona mi je stizalo, i sa drugih američkih mailordera takođe, ali već je 6 nedelja prošlo od porudžbine... I kissed it goodbye... I mojih 20€... Quote
ukyo Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Изашла епизода седма. Још мало и иду у велики студио, оно мало вокала што сам чуо поново подсјећа на претходни албум, а и исти је продуцент вокала. Шта бих дао за још један албум са вокалима са Хоракла.. Quote
Geozee Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Brate sad ce na svim albumima ubuduce biti isti vokal... scream i malo cleana... i tesko zakucavanje... Quote
oʞɾoƃ Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Jebi ga, ovaj i eventualno još jedan album i mislim da su In Flames rekli šta su imali. Prosto ne vidim gde bend može da progredira iz ove pozicije. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Meni su poslednja tri albuma relativno dobra,majke mi. Ima nekiih pesam koje su mi vrhunske!!!Iako mozda malo vuku na NU,Boze moj sta sad.... Uglavnom me ljudi pljuju kad to kazem,ali jebi ga,sta cu,to je moj ukus pozzzz Quote
ukyo Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Meni su poslednja tri albuma relativno dobra,majke mi. Ima nekiih pesam koje su mi vrhunske!!!Iako mozda malo vuku na NU,Boze moj sta sad.... Uglavnom me ljudi pljuju kad to kazem,ali jebi ga,sta cu,to je moj ukus pozzzz Ма нека вуку и на турбо-фолк, докле год ми се свиђа музика коју праве, слушаћу их. Са уживањем. Не декларишем себе као неког ко мора да слуша одређени жанр. Quote
Geozee Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Ne znam postoje li ljudi koji govore za nesto da je sranje, a dopada im se... Quote
oʞɾoƃ Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Stigla 8. epizoda, i prvi put imam priliku da čujemo nove rifove... Meni se đasvi, dobra stara (iliti nova ) formula... Quote
oʞɾoƃ Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Da da, naročito sa onim vokalima Ali videćemo, možda se prijatno iznenadimo muzikom. Quote
mikki270 Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 ...i dalje!!! Ali deca joj ni malo nisu losa! Quote
Geozee Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Jester i dalje zakon... najsavrseniji album... posle njega Clayman... Quote
mikki270 Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 jel neko zapazio kako se zove tip koji pomaze Andersu sa vokalima, bas me zanima ko je i sta je jos radio itd.... Quote
(-1) Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Clayman i Come Clarity ne znam koji mi je bolji.... Quote
Recommended Posts