Rehabilitovani Bagrem Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 meni su svi makar dobri a ima i nekih superiska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 skidam prva tri albuma rekli su mi da su prva tri savrsenstvo a posle su emo hm videcu Mito ti slusas COB , tako da ako gledamo na to ovi sledeci albumi su skroz okej. Inace ne prva 3 vec prva 4 ili mozda pak prvih 5 albuma su zakon(npr. meni omiljen je 5i album i 2i). Offtopic: Po mom misljenju Soilwork je izbacio fenomenalan album Chainheart machine , i posle toga nista nije ni blizu ovoga nit moze da se meri sa kultovima tipa Sloughter of the Soul, Jester Race i slicno. I ako je onaj gitarista koji je uradio onako zajeban lead work na CHM , napustio Soilwork onda su oni u strasnom manjku , tako jest mozda i fatalnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ok skinucu sve pa cu polako da preslusavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 skidam prva tri albuma rekli su mi da su prva tri savrsenstvo a posle su emo hm videcu haha ovo je fazon klinac sto ima burazera koji ima 35 godina, zivi idalje sa roditeljima, nosi martinke u sred leta idalje i prodaje stripove na bukvljaku, i kao mladog burazera metalaca edukuje sta je dobro i sta je sranje, mada ne verujem da je "emo" cuo od burazera, vec pokupio na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 bash si brutalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 XD nemam burazera evo skidam jbt preslusacu cekajte jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 brutalan, ali i realan. isti ti burazeri su u fazonu da je i slipknot emo, jos od prvog albuma, jer ga slusaju pirsovani ameri, a bogami onaj peva i clean vokale... evolucija ipak ima plan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 moj metal je metalniji od tvog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 XD nemam burazera evo skidam jbt preslusacu cekajte jbt aj pa nam javi utiske, od tebe sve zavisi, ti si tas koji ce da prevagne da li je if sranje ili tr00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Jesi preslušao već jednom? Ne mogu da čekam više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Mita is the Chosen one! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) pa ok ovako preslusao sam sva tri albuma po jednom sacu ponovo da pustim prvi veoma lepo,svidja mi se vec sam nasao jednu pesmu koju cu da naucim da sviram tj ako budem mogao sutra skidam ostale albume ali ne obecavam da cu ih sutra preslusati moram ova tri temeljno da upoznam a da za ove p***e sto me prozivaju(javice se sami) Edited July 29, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anti American Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 voleo sam mozda i previse In Flames nekada. po meni prvi album je neprevazidjen i steta je velika sto su ovako posrnuli...ovo sto cine zadnjih godina je srednje zalosno i trebalo bi indulgento da razmisle o kacenju gitara o klin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 istina. ja mislim da treba da sviraju isti fazon 15 albuma za redom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anti American Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 svakako da ne moraju, ali nakon 'reroute to remain' pocinje istinska dekadencija, nekada veoma inventivnog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 36 Mito jel' to bilo da ili ne? Ne drzi nas u neizvjesnosti vishe. I ako mozesh da nam otkrijesh koja te je to numera dotakla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Artifakti Crne Kise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Artifakti Crne Kise Pa dobro..nije to nishta strashno. Mislim ima likova koji vole soilwork jbt. ti si u redu. Edited July 29, 2008 by Ukyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Ma bre meni ortak(koji je lud za IF)rekao skini neces se pokajati i ja kao aj da vidim i to cudo. edit:zaboravih staviti poentu da ja slusam power(dobro i par melo death grupa) ali ovo mi ono bas lepo lezi opa sad ide drugi album i sto zarazna pesma The Jester Race wer vi go dz dz dz dz Edited July 29, 2008 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 sa prvog albuma prva pesma, behind space... na to obrati paznju... uh, mnogo sam pijan, jedva sam uboo da otkucan kako treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Sa Lunar Straina obavezno poslusaj akusticni kraj Ever Dying, josh veoam dobre pesme sa Lunar Straina su Behind Space , Everlost (part I and II) i Clad in Shadows. A sad Jester Racea uglavnom sve pesme ali npr. Moonshield obavezno , Dead God in Me , fenomenalan solo ima December flower , zanimljivo zvuci kad pustis Jester Dance i Jester Race jednu za drugom i tako uglavnom ceo album . Kod Whoraclea Jotun , Gyroscope, The Hive ima nenormalna zavrsni solo , Episode 666 , Jester Script transfigured..... uglanvom isto ceo album. ali mito ja verujem da ce tebi najvishe da se svidi Clayman. XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 ''Dialogue With The Stars'' Mito! Jedan od najlepših metal instrumentala svih vremena. Inaće, mesečar iznad mene spomenu ''Jester Script Transfigured''. Moram istaći da mi je to omiljena IF pesma . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Goliaths Disarm Their Davids je meni najjaca stvar koju su ikada uradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 Meni "Samo pijan mogu da prebolim" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts