Prisoner of Dreams Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 Не може човек ни да се нашали... Пробај karafun http://www.karafun.com/karaokeplayer/ Quote
Mita Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 evo snimao sam sebe kako pevam ali samo one gej refrene i onaj gej brejdown i mnogo GEJ zvuci :) Quote
Sandman Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Haha,fail. Nije nova(makar ne toliko nova),izašla je na albumu A Sense Of Purpose. Quote
Mita Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Zare oces dodjes kod mene da pevamo Delight and Angers Quote
Buddha Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Reroute To Remain, original na prodaju, za 700 din. u savrsenom stanju, kao nov. kontakt na PP Quote
Guest HEFEST Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Otkud In Flames ovde? Mozda mu je tu mesto sto se tice zadnjih albuma, ali ukupno gledano to je Black metal. Bajica osnovac teme je to napisao, ali ili su moderatori zagovnali ili je on malo razrok pa omasio forum. Quote
Talvi Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 :) Sweet merciful crap. :) Da, to stoji u prvom postu, a pogledaj drugi, odmah ispod. Flamesi nikada veze nisu imali sa black-om, znas li ti o cemu pricas uopste? :) Quote
Guest Sha Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Otkud In Flames ovde? Mozda mu je tu mesto sto se tice zadnjih albuma, ali ukupno gledano to je Black metal. Bajica osnovac teme je to napisao, ali ili su moderatori zagovnali ili je on malo razrok pa omasio forum. Padoh sa stolice od smeha Quote
Uruk Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 haha jebote ovaj Hefesst je definitivno nova maskota foruma Quote
:matija Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Sve je bolji i bolji. Nego da ne bude totalni offtopic, flamesi se sada odmaraju? Quote
Rob Swire Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Otkud In Flames ovde? Mozda mu je tu mesto sto se tice zadnjih albuma, ali ukupno gledano to je Black metal. :) :) :) Quote
Simadin Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ja sam razocaran vecinom clanova na ovom forumu i ocigledno je da su isti pre rejveri i denseri nego metalci! Quote
*Nameless* Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Otkud In Flames ovde? Mozda mu je tu mesto sto se tice zadnjih albuma Jebote Isus :) :) :) Ovo ode u sig Quote
The Jester Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Otkud In Flames ovde? Mozda mu je tu mesto sto se tice zadnjih albuma, ali ukupno gledano to je Black metal. Bajica osnovac teme je to napisao, ali ili su moderatori zagovnali ili je on malo razrok pa omasio forum. Pobedio si... Quote
Guest Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 Da li neko ima link za Come Clarity EP? Quote
Mita Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 e bate evo mnogo dobar sajt mnooooooooogo dobar sajt Quote
Guest Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Ma mislio sam za download Come Clarity EP-a! Quote
Recommended Posts