Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Tu moram da se slozim. Verovatno je bio teret i kocio ih. Sta da radis nego da se rastanete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Prvi u Nemačkoj, drugi u Švedskoj. Ko li to kupuje... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Znas da bi ga ja kupio da trenutno imam 2500 za bacanje, a u Nemackoj i Svedskoj imaju para za bacanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 a i to je za njih ko slipknot,zadnji albumi sranje al svi kupuju u americi cak i vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 ja bih cisto zbog kolekcije uzeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ali album uopste nije los. Mozda je nekome ovde uzas sta su cuveni In Flames postali, ali ako poslusate album za ono sto jeste i ako prihvatite da postoji druga muzika koja nije melodic death videcete da je ovo bas simpa album. A new dawn, bar se za tu pesmu moze reci da je fantasticna. I imaju gomilu brzih, melodicnih, hitovitih pesama. Album je dibidus In Flejmovski, jedino se produkcija menja, a srz je ista. A to je uvek najbitnije. Ali cak i da nije tako, album je daleko od toga da ne mozete da pojmite zasto bi ga neko kupio. Evo ja bih 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Pa eto, kupi ga, ima u Vulkanu, 2500 dinara. Postoji neka muzika koja nije melodic death? Ma nemoguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ali album uopste nije los. Mozda je nekome ovde uzas sta su cuveni In Flames postali, ali ako poslusate album za ono sto jeste i ako prihvatite da postoji druga muzika koja nije melodic death videcete da je ovo bas simpa album. A new dawn, bar se za tu pesmu moze reci da je fantasticna. I imaju gomilu brzih, melodicnih, hitovitih pesama. Album je dibidus In Flejmovski, jedino se produkcija menja, a srz je ista. A to je uvek najbitnije. Ali cak i da nije tako, album je daleko od toga da ne mozete da pojmite zasto bi ga neko kupio. Evo ja bih Tebi se album svidja, i to je skroz okej, ali sve ostalo sto si reko je totalna glupost. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 (edited) 2500? Kako su mu nabili cenu, su oni normlani? Pa ko ce za ovaj disk da da 2500? http://www.amazon.co.uk/Sounds-Playground-Flames/dp/B004YMYQBE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309293015&sr=8-1 1200 din bi te maks. kostalo sa amazona. Znaci dva diska za te pare narucis. Edited June 28, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Obicno izdanje je 1900, digipak je 2500. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Tebi se album svidja, i to je skroz okej, ali sve ostalo sto si reko je totalna glupost. Sta fali A new dawn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Odsvirano i prezvakano vec 100 puta, a oni gudaci su prelili casu, totalni kic. Al aj da predjem preko svega, ostaje prilicno dosadna pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Realno ću poslušati album opet za jedno šest meseci i kad budem potpuno otvorenog uma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 a i to je za njih ko slipknot,zadnji albumi sranje al svi kupuju u americi cak i vise. Poslednji Slipknot je sve samo ne sranje. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Novi IF je stvarno sjajan, izdrzava test vremena, kraceg doduse ali sigurno nekih 15-ak slusanja. I sve je bolji i isplivavaju stalno neki detalji. Svaka cast!! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Prijatelju, nakon 15 slusanja svasta moze da ti se svidi. Kada uhvatis sebe da pevusis neku melodiju ceo dan, ne pevas je jer ti se dopada vec jer ti je nesvesno usla u glavu. Ja sam pevao Na kraj sela zuta kuca, sigurno je savrsena kompozicija.. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Prijatelju, nakon 15 slusanja svasta moze da ti se svidi. Kada uhvatis sebe da pevusis neku melodiju ceo dan, ne pevas je jer ti se dopada vec jer ti je nesvesno usla u glavu. Ja sam pevao Na kraj sela zuta kuca, sigurno je savrsena kompozicija.. Nije mi se svidelo tek nakon 15 slusanja i to ti je jasno ali izvrci reci slobodno ako je to neophodno. Ima albuma koji deluju dobro prvih nekoliko slusanja pa cak i duze ali posle jednostavno izgube smisao tj istrose se. To sam pomalo ocekivao da ce se mozda desiti sa ovim ali ne. Po tom pitanju je bolji od ASOP. A ti umesto IF vrti dalje zute kuce ili koje god boje bile. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Mogli bi da svrate kod nas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 meni je slika win ali dobar mu je djemper moram priznati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 andersen kopira azala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 potpuno, vise nije ni smesno, vec bezobrazno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Laza bi imao nekog vuka ili jelena na džemperu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 ili kera koji lici na mravojeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 I Mastodon bi ti pozavideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupakable Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Laza je kralj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts