Mračna kurcobolja Posted February 13, 2023 Report Posted February 13, 2023 Nisam to očekivao, ali, bogami, ima finih stvari na novom albumu, pa ga ubacih u redovnu rotaciju na Deezeru. Ok, ništa spektakularno, ali svakako prijatno iznenađenje nakon svega što smo doživeli od njih... Sve u svemu, thumbs up za švedske drugare. Quote
Mračna kurcobolja Posted February 14, 2023 Report Posted February 14, 2023 (edited) On 9/16/2022 at 9:17 AM, Chicken Little 420 said: Definitivno najjača stvar na albumu, odličan melodeath. Edited February 14, 2023 by Mračna kurcobolja Quote
Haos sam ja Posted February 22, 2023 Report Posted February 22, 2023 Da, novi album je za dve klase bolji od prethodna 4 što stvarno nije bilo teško jer su isti teško smeće. Međutim, nije sad za neko padanje u nesvest i upoređivanje sa najboljim radovima, ni blizu. Neki Come Clarity / Sense of Purpose nivo recimo, što je opet kakav takav izlazak iz kanala. Chris Broderick je doneo malo osveženja na gitarama, a ni Anders ne zvuči tako skrnavo kao što zna. U svakom slučaju pozitivan pomak i neka nada da bi jednom možda mogli da iznenade sa skroz kompetentnim albumom, ali ovaj nije baš taj. I dalje Bjorn zna da napiše trijumfalne melodijice kao malo ko. Quote
bradilko Posted February 23, 2023 Report Posted February 23, 2023 bolji od poslednjih uradaka, da. ali ni blizu a sence of purpose, kamo li come clarity. ima dobrih momenata, ali se i dalje prožima tendencija pravljenja butt rock festivalske muzike, posebno kroz krindž tekstove. Quote
Haos sam ja Posted May 2, 2023 Report Posted May 2, 2023 Ima i ovaj kratak dokumentarac. Staro društvo se okupilo da svira muziku kakvu sviraju ceo život. Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2023 Report Posted November 21, 2023 Da mi je neko 2007. ponudio da gledam ovaj paket, išao bih peške od Beograda do Beča. Sad se neću iscimati ni par stanica metroom da ispratim ovo. Quote
Haos sam ja Posted September 25 Report Posted September 25 Totalni clayman/colony gas, nula originalnosti ali puca pesma Quote
Haos sam ja Posted 21 hours ago Report Posted 21 hours ago Nisam imao pojma da je Liam Wilson sad stalni basista In Flames. Čudno. Quote
Recommended Posts