vudun Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Nije nista lose da si pozer godinu dana, ali je lose da se pozerishes vise od 20 godina konstantno, kao sto to rade Iron Maiden. Quote
Ivan_Creed Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 (edited) Magistri sa muzickih akademija... Ajde, prosvetlite me, kako su oni death? Edited July 16, 2004 by Ivan_Creed Quote
Sinstrel Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Njemu je izgleda i Slipknot black. Pazi na novom Slipknot-ovom albumu u pesmi "Three Nil" se u vise momenata cuje black cepanje sa hc-vokalom Quote
Fiery Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Magistri sa muzickih akademija... Ajde, prosvetlite me, kako su oni death? Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje. Quote
WS Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje To bas i nije tacno. hint: Lunar Strain (Behind Space, Upon An Oaken Throne, Clad In Shadows...) Quote
Fiery Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 To bas i jeste tacno. Hint: Darkthrone, Gorgoroth, ... Quote
Ivan_Creed Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje. Da, da... a kakve onda veze imaju sa bendovima kao sto su CC, Deicide i Dying Fetus na primer (mislim, kako to da su u istoj sobi?)? @Prof. Baal - mnogo si ti pametan, kao i tvoj drug Kent (i jos drugara). (Za mene je Slipknot Power-Doom *sa primesama Irskog folka* Metal u stvari!!! I ne znam kakve veze on ima sa ovom temom...) Quote
Kent Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 (edited) ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina... fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...) i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... poz Edited July 17, 2004 by Kent Quote
Baal Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 P.S. Hint(melodeth): Nightrage, All That Remains,Norther... Quote
Kent Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 All That Remains je New Wave Of American Heavy Metal, pravac je dobio zvanicno ime, tako da ga vise ne ubrajamo u melodeath, a ionako ima dosta uticaja emo/hardcorea... poz Quote
Baal Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 All That Remains je New Wave Of American Heavy Metal, pravac je dobio zvanicno ime Konačno! poz Quote
Fiery Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? Ne znam koliko sam ja objasnjavao, ali neko sigurno jeste, nije Ivan prvi koji je pitao otkud In Flames na death-u. Quote
blondie Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike. i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. poz. Quote
Fiery Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Nije problem ako ne zna kom pravcu pripada, nego ako ne veruje ljudima koji znaju Narocito ako je to vec pedeseti koji to radi na istoj temi... Quote
MEGGY Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike. i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. poz. smart girl Quote
MEGGY Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina... fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...) i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... poz e previse kenjas!!! cuti 'leba ti . . . Quote
WS Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. Kao i uvek, zar ne? In Flames je de facto NWOSDM bend. Meni tako odgovara. Quote
Baal Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 (edited) Pa šta jebote, lepo mu je rekao... @blondie Ne vređamo ga mi zato što on ne zna koji je In Flames pravac, nego zato što neće da prihvati da je taj pravac u koji ga svrstavamo... Edited July 18, 2004 by BaalBehrit Quote
Baal Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ustvari mi ga uopšte i ne vređamo ako smo već kod toga. Quote
blondie Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Kao i uvek, zar ne? In Flames je de facto NWOSDM bend. Meni tako odgovara. olvejz end forevr Quote
Recommended Posts