zak Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 e ljudi koji su najveci hitovi pre albuma Clayman dobih odjedanput gomilu albuma pa ne znam sta da slusam Quote
MEGGY Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ceo album je sam po sebi hit :] mooonshield!!! Quote
Jebiga Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 U globalu in flames je gazda za soilwork,ali stabbing je bolji od novog in flamesa! A jester race je fenomen! Quote
Old Smuggler Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) Svakako poslušaj Jester Race, al nemoj da zapostaviš ni ostale albume, naročito subterrenian, ne daj da te zavara to što ima samo 5 pesama, sve su genijalne. NajCatchy sa ostalih albuma su: Colony: Embody the invisible, Ordinary story, Colony, Zombie Inc. Whoracle: Jotun, Dialogue with the Stars, Episode 666 ... Behind Space sa LSa ... ... ma od In Flamesa prosto sve valja I poslusaj pesmu Goliaths disarm their Davids ako imas ona je na singlu Mene lično toliko guši ona promo riba na stabbing-u da ne mogu da sumiram utiske o tom albumu kako treba, ne verujem da je bolji od soundtracka(@ Sinstrel: My Sweet Shadow i Superhero of the Computer Rage su ti ?), ali mi je Character bolji od oba ili sam samo subjektivan pošto sam njega poslednjeg slušao ... Edited June 22, 2005 by SoulForged Quote
Sinstrel Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Pa dobro, nisu lose ni te dve pesme ali slabo je to za In Flames. Quote
Old Smuggler Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ma ne kazem ni ja da sam ekstra zadovoljan novim albumom, al su mi te 2 nekako zanimljivije od ostatka ... Za ovo se slazemo, posle onakve diskografije ovog benda (koji mi je medju omiljenima) STYE svakako leaves a bittersweet taste in my mouth ... + je to sto su originalni u vremenu i 2 albuma ispred ostatka bendova po napretku i zanimljivosti, al nekako nema one stare genijalnosti ... Quote
KRANG Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 novi album će se zvati "Come Clarity" "Come Clarity" final track listing: 01. Take This Life 02. Leeches 03. Reflect the Storm 04. Dead End 05. Scream 06. Come Clarity 07. Vacuum 08. Pacing Death's Trail 09. Crawl through Knives 10. End of Things 11. Our Infinite Struggle 12. Vanishing Light 13. Your Bedtime Story Is Scaring Everyone Quote
Sinstrel Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Posto su i onako otisli daleko od svog starog zvuka bilo bi bas kewl da ovaj album budu pure NWOAHM! Quote
KRANG Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 ma mani je sve jedno.. izašli su iz moje sfere interesovanja.. skinuću ovaj album samo da bih mogao da kažem koliko je govno Quote
Sinstrel Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Istina... i mene sve manje i manje interesuje da cujem nesto novo od njih. Zanima me vise da li ce biti bolje ili losije nego poslednji album. Bas sranje... replace-ovao sam ih sa Soilwork definitivno. Quote
Old Smuggler Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 13. Your Bedtime Story Is Scaring Everyone Čoveče, što ti je život kad počne da ti ponestaje dobrih ideja za nazive pesama Već zamišljam neku ribu sa seksi glasom na pola pesme: "You are listening to the song Your bedtime bla bla kurci-palci from the new In flames album, Come Clarity", ima da ode pola pesme na to... Pa da čujemo i to čudo. Kad izlazi? Quote
KRANG Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 nemam pojma.. nazivi pesama su skroz high school.. samo fali neka "..prom queen" pesma i to je to. Quote
Old Smuggler Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Pa pazi, mozda i ima, samo je prikrivena vrhunskom metaforom ... Quote
Infest Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 ma mani je sve jedno.. izašli su iz moje sfere interesovanja.. skinuću ovaj album samo da bih mogao da kažem koliko je govno U potpunosti se slazem!!! Quote
Џрк Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 U potpunosti se slazem!!! brate Infeste,ti sve pljujes sto nije brutal...to nikako ne valja Quote
Infest Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Pa brate,sta su jeli govna pocinjanjem da sviraju Death metal,a sad videli da para nema od undergrounda,pa posle ajd da budemo strasne baje i da volimo nu metal jer se klinke primaju na to!!!! Pare,pare i pare... Dok tako ljudi budu razmisljali ,od metala necemo da vidimo ni M,a kamoli iskrene bendove!! Ne kazem da nema iskrenih bendova,naravno da ih ima,a ovakvi kao sto su IN GAYS ... Necu vise da serem i da smaram,ali stvar je vrlo jebi ga u dupe!!! FOREVER IN DEATH METAL ATTACK!!!!!! Quote
Shores Of Antartica Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Pa brate,sta su jeli govna pocinjanjem da sviraju Death metal,a sad videli da para nema od undergrounda,pa posle ajd da budemo strasne baje i da volimo nu metal jer se klinke primaju na to!!!! Pare,pare i pare... Dok tako ljudi budu razmisljali ,od metala necemo da vidimo ni M,a kamoli iskrene bendove!! Ne kazem da nema iskrenih bendova,naravno da ih ima,a ovakvi kao sto su IN GAYS ... Necu vise da serem i da smaram,ali stvar je vrlo jebi ga u dupe!!! FOREVER IN DEATH METAL ATTACK!!!!!! Quote
MEGGY Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 pa posle ajd da budemo strasne baje i da volimo nu metal jer se klinke primaju na to!!!! vise se klinci loze na to...klinke se pale na najtshit ne znas sta je gore pa jebi ga sve se danas vrti oko para Quote
AnaLizator Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 IN FLAMES je evoluirao u IN FAMES, pa kome to smeta, taj je blesav i trebalo bi da ode na Black forum, jer tamo nema para... Quote
MEGGY Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 IN FLAMES je evoluirao u IN FAMES ovo mi se svidja Quote
Jebiga Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 skinuću ovaj album samo da bih mogao da kažem koliko je govno ucini mi uslugu Quote
Old Smuggler Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 IN FLAMES je evoluirao u IN FAMES, pa kome to smeta, taj je blesav i trebalo bi da ode na Black forum, jer tamo nema para... hehe, ja sam vise za nesto u fazonu LinkIn Flames ... mada šalu na stranu, ne zaslužuje IF baš toliko pogrdna imena, ajd sad nisu toliko propali ... Quote
AnaLizator Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ma oni su svoje ime izmislili planski pajsadovo: IN LAMES Svejedno, napreduju oni,samo niko ne zna kuda i zasto... Quote
Recommended Posts