Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je malo ušao u uši kako sam ga obrnuo 5-6 puta, ali ostaje ovo najslabiji IF album. Očigledno je odsustvo Jespera, da ubacuje rifove i melodije i daje konačne boje zvuku.

Posted (edited)

Najslabiji album, ali je Daniel istetovirao naslovnu na ledja :D

Engelin kao tu neshto svira, postao je ravnopravan chlan benda, ali ga nema nigde u procesu pravljenja pesama i snimanja istih, a mislim da bi itekako doprineo. Onaj njegov "Engel"" je bes. Hvala Talviju ili onome ko je ostavio linkove za albume :haha:

Edited by Vuk
Posted

Pa prošli put su bili, sad mi i nije žao što neće doći, ko će da da 2500 din da sluša pesme sa asop i sa novog albuma, no thanks.

• Upvote 1
Posted

Pa prošli put su bili, sad mi i nije žao što neće doći, ko će da da 2500 din da sluša pesme sa asop i sa novog albuma, no thanks.

Neće doći jer ih nitko nijue zvao.

Zadnji su puta u ZG skupili 1600 ljudi, a i sada će ovo biti rasprodano.

• Downvote 2
Posted

Kakve veze to ima sa onim što sam ja rekao. Sem očito što nabijaš u nos kako je zg awesome i bolji od bga.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

jbg moramo prihvatiti cinjenicu da jesu bolji sto se tice toga

i mislim da nije nabijanje u nos nego jednostavno daje cinjenice :haha:

Posted (edited)

Kakve veze to ima sa onim što sam ja rekao. Sem očito što nabijaš u nos kako je zg awesome i bolji od bga.

Pa to je jedino sto Pavao ovde radi...obavesti o nekom koncertu,nabroji koliko su puta dolazili ranije dolazili u Hrvatsku,onda pocne da uporedjuje te nastupe sa nastupima nekih drugih bendova,cisto da bi spomenuo kako su i oni dolazili u Hrvatsku...i onda na kraju nabroji sve ikada sto ima u Zagrebu u narednom periodu. Klasicna patkometrija,u fazonu bolji smo od vas.

Medjutim kad neko na cmar-netu otvori temu za koncert u Srbiji,koji nema u Hrvatskoj,on to popljuje u fazonu da je to daleko i da su mnogo blize Grac,Ljubljana,Trevizo ili sta vec,kao da svi Hrvati zive u Zagrebu i da ih nema u Slavoniji,a njima je naravno Bg blizi od Zagreba. Uglavnom,mnogo je licemeran lik.

Nama je u Srbiji mnogo bolja opcija za koncerte Budimpesta,karta za voz je mnogo jeftinija,ali nisam video da mu to neko nabija na nos kad otvara sve te teme za koncerte u Zagrebu. Uglavnom,mator je lik,a ponasa se kao najveci klinac i smara.

Edited by Defunctus
  • Upvote 14
Posted

2500 din da sluša pesme sa asop i sa novog albuma, no thanks.

zbog ovakvih nema koncerata u Srbiji.

Ti ne bi otisao da ti za 200 kinti ispred zgrade sviraju, i tu bi ti nesto smetalo....

• Upvote 2
  • Downvote 1