Kent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Zadnji In Flames = najbolji In Flames Zadnji In Flames = suprotno od prednji In Flames poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 nisam se uhvatio za kucanje vec za iskonsku nepovezanost tvojih lingo-tvorevina. Zadnji In Flames = najbolji In Flames poz ti si dečko pijan ili shta već sa sličnim efektima.... nema nepovezanosti.... a i koja tvoja posla removere kada si toliko po forumu.... nisam slušao zadnji in flames ne mogu da pričam.... obrazlozi, molim te? 'si slep dečko jebo te - ma imaš na prethodnoj strani neko pljuvanje posvećeno tome kakoje retardirana ona s kojom se raspravljate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 mislim da su posle horsea sve rasprave na ovoj temi deplasirane... sada se moze lepo raspravljati o novom in flamesu i to oni koji poznaju novu svedsku scenu novi in flames koliko god upliva metalcorea imao je i dalje evropskiji od killswitcha ili all that remainsa... i dalje kod pomenutih osecam prisutnost sa americkog kontinenta, dok se za in flames lepo cuje poreklo... to ne znaci da je soundtrack bolji od heartachea recimo, vec samo to sto sam rekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 najzalosniji deo je sto ljudi ne razliku ta dva talasa nimalo! Dakle, In Flames ne rade to sto rade da bi se prodali u Americi a ni Killswitch da bi se prodali u Evropi. "Samo prostota i glupost zadovoljava se vsegda pri starinskom ostati." poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ma to su gluposti... onda se moze reci i da cult of luna radi to da bi se prodala u Americi... americki bendovi zele da zvuce kao svedski i o5 ne moze niko da pridje, dovoljan je 1 rif in flamesa da shvatim celu pricu makar ubacili metalcore uticaje (ne nu, to je tek glupost) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 postoji to nesto, na west coast se medju odredjenom grupom ljudi prati nova svedska scena (cak i Jose Gonzalez). i imaju lep fanbase. verovatno nesto najperspektivnije s danasnje tacke gledista. Crowpath! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 (edited) ali bih rekao da in flames jeste najvise zaluzan za ludilo koje se tamo dogadja - all that remains, killswitch, darkest hour, byzantine, as i lay dying, trivium, 36 crazyfists, every time i die, premonitions of war... blah blah... pa ako je to nu, onda jeste i in flames... Edited May 6, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 uh, evo veoma prostog pokazatelja: Meshuggah je u Americi popularnija od In Flames. Tek su oni totalno prodani i NU poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 (edited) ma o cemu pricamo... horse je sve rekao - prvo modernu svedsku scenu (ja kazem i moderni metalcore americki uz to, iako su flamesi uticali mnogo), pa onda novi in flames. nuff said. poz Edited May 6, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Zadnji In Flames = najbolji In Flames zadnji inflames=go vno ne vi dje no sa 2 brabonchica izuzetka i end of story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 pa oni su sami rekli da je koncept albuma probijanje na američko tržište tako da se tu pitanje ne može postavljati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray VerbDelikvent Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ama kad je wanking horse rekao nesto sto nije strasna istina?? njegov rad je pod prismotrom od davnina i nije ustanovljena nijedna nepravilnost! nisam pratio raD 'uvaženog' tako da ništa neću poricati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Meni se taj bedn uopste ne svidja ne znam ni zasto ga svrstavaju u Death Metal meni bre ono tj.vokal nesto kao neki new age bre ili sam ja loood.Znaci stvarno mi nije jasno zasto ih svrstavaju u dm a slusao sam :whorale,jaster race i tako to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 (edited) e,moj Frubi,besposleni ljudi nisu imali gde da svrstaju slicne bendove,a najvise su im licili na DM (verovatno zbog vokala) i - eto ti.Mada,In flames vise definitivno nemaju ni najmanje slicnosti sa ovim pravcem. Edited May 8, 2004 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 e,moj Frubi,besposleni ljudi nisu imali gde da svrstaju slicne bendove,a najvise su im licili na DM (verovatno zbog vokala) i - eto ti.Mada,In flames vise definitivno nemaju ni najmanje slicnosti sa ovim pravcem. na albumu "Reroute to Remain" izgubili su slicnost i sa pojmom kvalitetnog metala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 15, 2004 Report Share Posted May 15, 2004 Ahm In Flames je i poceo kao melodicni death metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 16, 2004 Report Share Posted May 16, 2004 e,moj Frubi,besposleni ljudi nisu imali gde da svrstaju slicne bendove,a najvise su im licili na DM (verovatno zbog vokala) i - eto ti.Mada,In flames vise definitivno nemaju ni najmanje slicnosti sa ovim pravcem. sada govorim za jester race, whoracle, clayman: upravo su vokali JEDINO po cemu su neki osporavali cinjenicu da je In Flames death metal bend. Muzika je melodic death, tekstovi su kao kod milion death bendova. Jedino vokali nisu guturalni *kao da je to bitno* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Vokali su rezeci kao svi ostali Black Metal bendovi samo melodicno a muzika lici mnogo na Power metal:: Malo su isti Fazon:Children Of Bodom,In Flames,Soilwork,skyfire To Death Metal!!!!! HowlingWind: `Muzika je melodic death, tekstovi su kao kod milion death bendova.` Ma Ajde mi Nabroj tih Milion vec sam ti Reko da idesh kod Ushnog Tamponi Za ushi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 jednom je can't nabrojao na death metalu brdo novih melo death bendova na taj veseo fazon sto barem ne pratis forum kad se vec ne razumes u zanr? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Ova grupa je bas strava..... zabavni su!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face of Death Posted May 26, 2004 Report Share Posted May 26, 2004 Do jaja su pogotovu Lunnar Strain,samo su zadji album malo sjebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Mislis na produkciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Nabavio sam novi In Flames i mnogo mi je bolji od Reroute-a.Produkcija mi je bolja,album je mnogo konkretniji (RtR je znao malo da smori,za nijansu je predugacak) i malo mi deluje mracnije.Inace,The Quiet Place...kad sm je prvi put cuo bio sam zgrozen,ali mi je pesma tako usla u usi da to nije normalno!Nije to nestos tto ja inace slusam,ali,jebiga,svidja mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 respect za to sto si rekao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 Slusam sve od In Flamesa od Lunar Straina i zakljucno sa Claymanom.Sve posle toga ne podnosim...e sad to je manje vise nebitno.Hocu samo da odgovorim jednom !@#$%^& liku koji je jos odavno na ovom topicu rekao da su TEKSTOVI In Flamesa jedino sto im je lose.Covece sta sa tobom nije uredu?Uzmi npr lyricse od pesme Gyroscope,Jesters Script Transfigured i kao najbolji primer izdvajam remek delo sa Lunar Strain albuma pesma BEHIND SPACE.Uzmi ti lepo procitaj tekst ove pesme i onda mi to reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts