Jump to content

Recommended Posts

Posted

To će se navesti kao "iskustvo u radu na terenu u najtežim uslovima, kao i u timskom radu sa nepoznatim osobama u slučajnoj situaciji".

Posted

Obrnuo jednom, ništa specijalno nisam zapamtio sem one deliver us koju sam čuo i ranije, sve u svemu krš, najbolja pesma mi je Jester’s Door a to govori dosta :haha:

• Upvote 1
Posted

pa ovakve krmaca ne moze da oprasi! odakle su? sa koje planete su sisli? garant su cigani , a i da nisu , treba im obe ruke odseci. eh , da nam je jedan ahmedinezdad... dete dati na usvajanje , a ovu skotnu kuju svakog dana u odredjeno vreme zapisavati u celiji! prokletnici podmukli , neka su prokleti...

.

-----

jedino je stari kvalitet na ceni* http://www.youtube.com/watch?v=RbEGmH4oVE4

• Upvote 1
Posted

Ja nisam hteo da docekam album na noz kao vecina, nego sam mu dao vise prilika i moj zakljucak je ipak da je ovo slabo mnogo. I prosli album sam jedva svario, a kad sam svario ok mi je bio(iako najslabiji od svih), mada IF su jos odavno rekli svoje, i svi to znamo. Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve. Mislio sam da je prethodni najgori album, ali ovaj ga je nadmasio.

Posted

Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve.

E ovde si apsolutno sve reko o albumu.

Posted

Sviraju kurcu,oni su svoj vrhunac dostigli sa Clayman,sve posle toga je pad i mlacenje prazne slame.Ok,bilo je dobrih momenata,"Come clarity" je dobar album,ali generalno su otisli u kurac jos odavno.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Recimo da bi od ASOP i ovog novog mogao da se skrpi jedan dobar IF album. Uzeti 6-7 pesama sa prošlog (zapravo, sa EP-ja pre nego sa albuma) i 3 sa ovog novog i to je to.

Posted

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna.

Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10!

Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva :)

Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu.

Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce!

• Upvote 2
  • Downvote 11
Posted

Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika)

Ja ne videh nijedan takav post u poslednjih 6 meseci, a većina ljudi koja postuje ovde prati IF već godinama i dobrano je zagazila u dvadesete. Prema tome, ne može nam niko prodati muda za bubrege.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce

Edited by Mita
  • Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce

Zato novi insomnium izlazi valjda na jesen, oni neće razočarati :rockdevil:

Posted

Ne stize se od SyX nista slusati ovih dana, pa sam samo na brzaka presaltao i ne svidja mi se sto vuce na onaj grozan STYE, ali na par mesta ima nekih zanimljivih momenata, mozda i ne bude lose.

• Downvote 1
Posted

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna.

Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10!

Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva :)

Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu.

Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce!

A muuuuuukica! :D

• Downvote 2