lemmy sixx Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 Skakanje po autobusima i gadjanje nozevima po parkovima ce ti divno stajati u CV-u.Pravi pravcati pravnik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 To će se navesti kao "iskustvo u radu na terenu u najtežim uslovima, kao i u timskom radu sa nepoznatim osobama u slučajnoj situaciji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 odjebite sa majmunisanjem, držite se sporta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 nisam izdrzao ceo album kako treba da preslusam dosadno mnogo jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Obrnuo jednom, ništa specijalno nisam zapamtio sem one deliver us koju sam čuo i ranije, sve u svemu krš, najbolja pesma mi je Jester’s Door a to govori dosta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 i ja mrzim olju crnogorac , a gotivim postene kurave iz picinog parka. picin park? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 jebote koje govno od albuma,strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 picin park? pa ovakve krmaca ne moze da oprasi! odakle su? sa koje planete su sisli? garant su cigani , a i da nisu , treba im obe ruke odseci. eh , da nam je jedan ahmedinezdad... dete dati na usvajanje , a ovu skotnu kuju svakog dana u odredjeno vreme zapisavati u celiji! prokletnici podmukli , neka su prokleti... . ----- jedino je stari kvalitet na ceni* http://www.youtube.com/watch?v=RbEGmH4oVE4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja nisam hteo da docekam album na noz kao vecina, nego sam mu dao vise prilika i moj zakljucak je ipak da je ovo slabo mnogo. I prosli album sam jedva svario, a kad sam svario ok mi je bio(iako najslabiji od svih), mada IF su jos odavno rekli svoje, i svi to znamo. Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve. Mislio sam da je prethodni najgori album, ali ovaj ga je nadmasio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drawntoblack Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Meni je vokal ok, s obzirom kakav je bio tek na proslom albumu. Sve u svemu, na albumu ima 3 dobre pesme i to je to. Bar je bolji od prethodnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Kod ovog albuma mi najvise smeta jebeni Andersov vokal, deluje mi u nekim trenucima kao da pravi sprdacinu neku, i smeta mi dosadnost i bezidejnost pesama. Jedino sto vredi ovde su poneki dobar rif i solo, i to je sve. E ovde si apsolutno sve reko o albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 Sviraju kurcu,oni su svoj vrhunac dostigli sa Clayman,sve posle toga je pad i mlacenje prazne slame.Ok,bilo je dobrih momenata,"Come clarity" je dobar album,ali generalno su otisli u kurac jos odavno. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Recimo da bi od ASOP i ovog novog mogao da se skrpi jedan dobar IF album. Uzeti 6-7 pesama sa prošlog (zapravo, sa EP-ja pre nego sa albuma) i 3 sa ovog novog i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Meni je ASOP super, ali dovoljan je jedan takav album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Meni je Come Clarity najbolji od ovih albuma koji su izasli posle Clayman-a. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Mader Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu. Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce! 2 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Od ovog albuma moze jedino cir da mi proradi, nista drugo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) Ja ne videh nijedan takav post u poslednjih 6 meseci, a većina ljudi koja postuje ovde prati IF već godinama i dobrano je zagazila u dvadesete. Prema tome, ne može nam niko prodati muda za bubrege. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce Edited June 12, 2011 by Mita 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Odvalili su u Pragu,posle Maidena najbolji nastup su imali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Znaci ovaj album i Amon Amarth album sam poslusao sve ukupno jedan put,stvarno oba smaraju,stvarno razocaravajuce Zato novi insomnium izlazi valjda na jesen, oni neće razočarati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonhelm Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Ne stize se od SyX nista slusati ovih dana, pa sam samo na brzaka presaltao i ne svidja mi se sto vuce na onaj grozan STYE, ali na par mesta ima nekih zanimljivih momenata, mozda i ne bude lose. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci postove da vecina ne gotivi ovaj album zato sto nema debilnih death metal screamova i growla (pretpostavljam da su na forumu pola clanova napaljeni srednjoskolci sa parolom "sto se vise deres,to bolja i teza muzika) ,izgleda da je napokon Anders naucio da pjeva Jedino sto meni fali na ovom albumu je Jesper i njegova prepoznatljiva melodika u pjesmama i ritam al jbg iovako Bjornu treba skinuti kapu za rad na albumu. Sve se na kraju svodi na "ukusi su razliciti",ovim death metal drekavcima se nece svidjeti a pravim IF fanovima hoce! A muuuuuukica! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts