mikki270 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Optimista sam, sta cu! Volim muziku koja pokrece i koja je pozitivna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PrdGYVir6DU Mislis na ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Poslednji In Flames može da se okarakteriše samo kao nešto što pokreće na samoubistvo i što je HIV-pozitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali zir Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 (edited) Ne vidim sta fali In flamesu. Tekstovi su ok. Uostalom,ne vidim na osnovu cega In flames ne bi bio dobar. Isto tako mi nije jasno sta je taaaaaako preterano kod Slayera. Manjak poeticnosti... Edited November 1, 2011 by Mali zir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ma to se desava sa svakim bendom cim postigne popularnost. Odredjeni broj fanova ne moze da podnese da vise nisu jedini koji znaju za njih. Promenili su se dosta ali se to uglavnom svodi na mnooogo bolju produkciju. Ja zadovoljan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali zir Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ma to se desava sa svakim bendom cim postigne popularnost. Odredjeni broj fanova ne moze da podnese da vise nisu jedini koji znaju za njih. Promenili su se dosta ali se to uglavnom svodi na mnooogo bolju produkciju. Ja zadovoljan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Da, pošto inače niko nije znao za Flejmse do ovog albuma, što se vidi i po ovoj temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mali zir Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ne znam koga jos pali potpuni underground. Da bi covek bio toliko zadrt za nesto mora biti malo i ogranicen. In flames su slatkice. Odlepila sam za Come clarity cim sam cula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Jooooj, deco. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ma, čiji je ovo fejk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Trolls and unicorns xD Kakav muzicki expert i kakvo osvezenje za yumetal.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Kako su oni postali popularni? Tako sto su poceli da prave lose albume? Ajde molim vas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Zapravo, da. Tako što su počeli da prave albume orijentisane ka američkoj metalcore populaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Pa pronasli Srbina koji metalcore ne mirise.I corava koka ubode znro, bar po tvom. Nemojte uvek da ste ljubomorni na neki bend kada mu se konacno zestoki rad, kvalitet i istrajnost isplate kada su u pitanju brojnost publike i finansije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 To sve stoji, ali stoji i to da su im poslednja dva albuma (a pogotovo ovaj najsveziji) poprilichno slaba u odnosu na svaki raniji rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Prihvatam tvoje misljenje i mozda si u pravu ali cinjenica je da je i veoma subjektivno. Na ovom forumu ima ljubitelja svake od faza diskografije IF. Meni se dopadaju sve i mislim da je srz njihove muzike ostala ista. Bolja je produkcija i to moze nekome da smeta. Meni ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Sve je istina sto zborite, ali novi album je sranje, sklepan, nabacan, nalepljen, isforsiran, ko da je neki tribute band snimao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Bolja je produkcija i to moze nekome da smeta. Meni ne. Ja uopšte ne vidim po čemu je ovde produkcija bolja nego na prošlih nekoliko albuma. A ja inače obožavam dobru i napucanu produkciju, nisam oldskuler nikakav, tako da nije u tome problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 STYE najbolja IF produkcija, meni bar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Sve je istina sto zborite, ali novi album je sranje, sklepan, nabacan, nalepljen, isforsiran, ko da je neki tribute band snimao. Eh da mi je znati za te tribute bendove odmah da odresim kesu za te albume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Tvoj entuzijazam me zapanjuje Za to dobijesh pivo, ukoliko se ikada upoznamo. No, sa druge strane, manjak kritike mi je nekako porazavajuc. Da li je to zbog toga shto u tolikoj meri volish bend ili je neshto drugo po sredi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 (edited) Hvala! Nije savrsen album, daleko od toga ali je sve ono sto IF jesu: hitican, melodican, zabavan i groovy! Ima nekih losijih momenata kao sto su The Attic i Jesters Door i nekih prosecnih kao sto su All For Me i The Puzzle. Ali treba istaci Fear is the Weakness, Where the Dead Ships Dwell i ROPES!!! Naravno i A New Dawn za sve oldschool Flames fanove sa twistom kad krenu zicani instrumenti, genijalno i prelepo, cini mi se da niko nije uspeo u tome kao oni u toj pesmi! Inace novi spot je njesra samo tako!!! LOL! Edited November 3, 2011 by mikki270 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Where the dead ships dwell CDS Ako neko ipak želi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Ja vam kažem da poslušate novi Night In Gales da čujete kako bi In Flames sada trebalo da zvuči da se ja pitam (kao što se ne pitam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ne znam bas da li bi trebali tako da zvuce sada, ali novi Night in Gales razbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts