Grobodan Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 respect za to sto si rekao! Zasto?Mislis da me boli dupe sta ko misli o In flamesu?Jedini kriterijum za mene je da mi se nesto svidja,a za klinacke tripove...I dont give a FUCK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 29, 2004 Report Share Posted May 29, 2004 bas zato sam i rekao respect! slusajte sta vam se svidja, a ne sta neko kaze da je dobro, ili, jos gore, da odbijate isto ako ga je neko napljuvao... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face of Death Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Mislis na produkciju? Ne samo produkcija i svirku su malo sjebali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3v|Lz_DaNc3 Posted May 30, 2004 Report Share Posted May 30, 2004 Textovi rulajuuu!!! Ja sam chuo da je lik dobio brdo nekih nagrada za liriku,e sad da li je to 100 % tachno,to ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 In FLAMES na szigetu 2004.. pa ko voli.. i vidimo se tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 (edited) prvi red po n-ti put bese exit bolji? poz Edited May 31, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 31, 2004 Report Share Posted May 31, 2004 Inace,The Quiet Place...kad sm je prvi put cuo bio sam zgrozen,ali mi je pesma tako usla u usi da to nije normalno!Nije to nestos tto ja inace slusam,ali,jebiga,svidja mi se. e pa jbg ako cemo tako...kad bih slusala draganu mirkovic i celu jebenu grand produkciju i ja bih zavolela (s obzirom kolko truju ovaj vec napacen narod)ali ne dozovljavam da mi taj trash opsedne um.sta mi se svidi na prvo slusanje,na tome i ostane. as I said already,svi albumi pre claymana su majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 In FLAMES na szigetu 2004.. pa ko voli.. i vidimo se tamo... Fuck!Koji dan,koliko para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 dnevna karta je 15 jevreja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3v|Lz_DaNc3 Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 In FLAMES na szigetu 2004.. pa ko voli.. i vidimo se tamo... odakle ti ta vest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 1, 2004 Report Share Posted June 1, 2004 da....i ja se pitam odakle mu ta vest . na oficijalnom sajtu nista ne pise . al mrzim kad neko tako levati . aj se uozbilji brate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 imate na diaksziget sajtu... ono sto stoji tamo bude u 99% slucajeva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 znam da na oficijalnom sajtu bodoma pise da nastupaju na szigetu...bilo bi posteno da su i inflejmsi stavili datum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganWish Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Sto se tice In Flamesa, obozavam ih - bar 2h dnevno ih slusam, stvarno odlicna grupa. Nisam cuo poslednji album ali po vasim komentarima bolje da ni ne cujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Sto se tice In Flamesa, obozavam ih - bar 2h dnevno ih slusam, stvarno odlicna grupa. Nisam cuo poslednji album ali po vasim komentarima bolje da ni ne cujem! album je genijalan... ako ga ne poslushash, onda ne znam zashto si se uopshte budio jutros... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 sta da mi nije normalno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Sto se tice In Flamesa, obozavam ih - bar 2h dnevno ih slusam, stvarno odlicna grupa. Nisam cuo poslednji album ali po vasim komentarima bolje da ni ne cujem! Ako volis nu-metal onda kupi novi cd,ako cenis In Flames zbog onoga sto su predstavljali na metal sceni onda nemoj kupiti novi cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 GLAS RAZUMA! ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Jos jedan razlog da se nacrtam na Sziget-u! uh huh... yeah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Zadnja dva albuma su gooolloooo govnno!!!!! Propali su skroz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satan's Little Helper Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Oboooozavam In Flames ali takodje nemam poslednji album - mozda ga nabavim, ko zna ali zato sve ostalo - 10/10 sto se mene tice! Nemam NAJomiljeniju pesmu (jer ne mogu da se odlucim izmedju milion odlicnih) ali zato imam gomilu omiljenih inace po meni album The Jester Race cisto savrsenstvo! Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 jester je savrshenstvo savrshenstva!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satan's Little Helper Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ali ono PURE PERFECTION! Znaci uvek kada slusam taj album lepo od pocetka do kraja osecam se kao da sam ga prvi put cuo i svaki put mi je nikada jace. Stvarno, ono lepota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 same story to je najlepshi osecaj , kad nesto konstantno slushash i znas da ti nikad nece dosaditi . kad krene uvodna moonshield...ostale pesme se samo nadovezuju . ja se ovde zezam sa ljudima da ovaj zadnji nista ne valja..album je ok . ali , ne cenim to sto su se prodali i do krajnosti iskomercijalizovali . da ne znam kakve su ranije albume pravili , sigurno bi mi sad bili jedan od omiljenijih bendova . ali ovako... :| sad pichi artifacts of the black rain \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 sad pichi artifacts of the black rain \m/ Moja omiljena od IF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts