kuruz Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 nisu loši, ali ništa više od toga trojka koja je prethodila ih šije uzduž i popreko, posebno Damage Done Quote
Grobodan Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Poslednji DT u samom vrhu njihove karijere koja je sama po sebi misaona imenica za IF. DT vrti jedno isto hahahahahah odlicna fora. Muzički napredak ne podrazumeva da postaneš 30 Seconds To Mars. I da ubacujes decije horove. Quote
Descender Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Poslednji DT u samom vrhu njihove karijere e kurac u samom vrhu karijere Grobova trejdmark bezgranična ljubav za albume nastale nakon 20+ godina karijere! Možda zato ne voli Load. Quote
KazimKazim Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Samo Hipokrisi ima albume kariere posle 20 godina...ostalo nesto nisam primetio Quote
Grobodan Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Grobova trejdmark bezgranična ljubav za albume nastale nakon 20+ godina karijere! Možda zato ne voli Load. Naravno da bend moze da napravi odlican album posle +20 god karijere. Samo treba otvoreno poslusati. A Load ne volim zato sto je govno. 1 1 Quote
Descender Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Naravno da bend moze da napravi odlican album posle +20 god karijere. Samo treba otvoreno poslusati. Naravno da može i uvijek se obradujem kad me neki takav album oduva. Nažalost, to nije baš tako česta pojava. Kao što se vidi i na primjeru Load >>> St.Anger, Death Magnetic, a po prvoj pjesmi i ovaj novi. 1 Quote
HUMAN Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Dark Tranquillity nema dva slična albuma u karijeri, ni pre 20 godina, ni danas. Nisam baš fan benda (ni pravca generalno), ali se ne bih uopšte složio sa ovim, po meni oni baš imaju poprilično prepoznatljiv stil (izrazito melodični rifovi), tačno je da su Projector i Heaven drugačiji, ali je niz od albuma Damage Done, Character, Fiction gotovo identičnog stila, koji se dosta oslanja na ranije radove sa malo više modernijim zvukom, ova poslednja dva nisam ni slušao Sa ovom rečenicom bi se eventualno složio kod Carcassa, koji zaista nema dva slična albuma, gotovo svaki je potpuno drugačiji (do duše uglavnom death metal) podpravac, s tim što su eventualno na ovom povratničkom iskombinovali par albuma, na po meni ne baš najbolji način! Ipak ne kažem da se na njihovim albumima ne oseća, barem po detaljima, da se radi o istom bendu! Quote
Angelystor Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 (edited) Carcass zaista nema dva slična albuma, sem zadnjeg albuma koji liči na sve prethodne. Čisto da vidim da sam skapirao. poslednja dva nisu nešto preterano različiti Kako bre jebemu zemlju. Edited August 30, 2016 by Angelystor Quote
HUMAN Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Očigledno da nisi skapirao, jer kombinacija (kao što i napisah) više različitih albuma, ne znači nužno da liči na bilo koji raniji album konkretno, već da se čuju uticaji ponavljam više RAZLIČITIH albuma! Ako si iole upoznat u rad benda shvatićeš o čemu pričam, u najkraćim crtama bend je prešao od Grindcore ili Grindgore-a, preko čistog Death Metala, zatim melodičnog Death Metala sa dosta thrash uticaja, do Death "n" Roll-a! Quote
oʞɾoƃ Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Dobro, Carcass je ekstreman primer. Poenta mog iskaza je da ni za jedan DT album ne možeš da kažeš da je prethodni album vol 2. Damage Done - Character - Fiction trilogija jeste najsličnija po zvuku, ali su itekako primetne stilske razlike (DD je mahom gitarski album, Character ima mnogo više elektronike, a Fiction je ubacio malo epike i clean vokala). Quote
Talvi Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 eno idu na turneju po Americi sa Hellyeah Quote
Lunar Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Zaintersovalo me da vidim šta je to Hellyeah... zažalio sam. Ali ovako odvratan In Flames ni ne zaslužuje bolje. Quote
oʞɾoƃ Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Z3NQYZ-EBpY&feature=youtu.be koji kurac Quote
Grobodan Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Evo ga novi lajv: http://guardlink.org/ZcvAl1 Od 20 pesama samo dve iz pre Reroute ere, perioda koji je po meni njihov zlatni.... čekam ovaj novi pa da se ja i ovaj bend raziđemo i zvanično. Quote
bradilko Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 fun fact, taj lajv je još pre dve godine išao direktan prenos na nekoj lokalnoj televiziji. nije loš koncert, dobra izvedba. Quote
Vic Rattlehead Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Evo ga novi lajv: http://guardlink.org/ZcvAl1 Od 20 pesama samo dve iz pre Reroute ere, perioda koji je po meni njihov zlatni.... čekam ovaj novi pa da se ja i ovaj bend raziđemo i zvanično. A meni In Flames počinju sa Come Clarity. 1 Quote
Grobodan Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Otad negde počinju.... da tonu u ambis. Ček, nije ti valjda Sounds npr dobar album? Quote
bradilko Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 yep, od come clarity sve manje odličnih pesama na albumima. Quote
Recommended Posts