Vic Rattlehead Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 Otad negde počinju.... da tonu u ambis. Ček, nije ti valjda Sounds npr dobar album? Nemoj ti meni reći da ovo nije hitčina? 2 Quote
Grobodan Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 Ne, to je smeće. Hitčina je Only for the weak. Quote
Oak Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 Sad baš pustio come clarity. Crawl through knives, kakva pesma, setih se kako sam se drao pre pet godina dok sam ih slušao kao nenormalan. Ova poslednja dva albuma nisam ni slušao, smeće. 1 Quote
Oak Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Au jbt koliko su propali, Anders više ne zna ni kako treba da ide pesma, na stranu što mu je vokal plač majke božije. ubacili neke laser zvuke koji skroz zagušuju gitare, tuga pregolema. Ovo neki festival? Sumnjam da oni solo mogu da okupe ovoliku masu. Quote
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Solo jeste, što je najgore. Ogromni su oni i dalje, bez brige. Quote
vudun Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Ogromni u Veneru i Veteru. Septička jama već punih 12 godina. Quote
bradilko Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Au jbt koliko su propali, Anders više ne zna ni kako treba da ide pesma, na stranu što mu je vokal plač majke božije. ubacili neke laser zvuke koji skroz zagušuju gitare, tuga pregolema. Ovo neki festival? Sumnjam da oni solo mogu da okupe ovoliku masu. ne bih se složio, instrumentalno izvedena pesma skoro flawless, ne sviđa mi se wah na solaži koji bjorn već dugo forsira. anders je solidan obzirom da je ovde već koncert zašao u poslednju četvrtinu. synth fillovi su mi super, daju neku svežinu pesmi, zagušivanje o kome pričaš je već do miksete i produkcije snimka, jbg. albumi su im definitivno diskutabilnog kvaliteta, ali uživo kidaju i dalje. 1 Quote
Oak Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Brate on nikad nije imao glas ali ovo je blamaža, mislim kapiram ja da u metalu ima svakakvih diskutabilnih vokala pa se čovek navikne na jecanje, ali ovo je očaj živi. Quote
oʞɾoƃ Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 zvuči kao da je neki pijani fan zgrabio mikrofon i otpevao pesmu katastrofa Quote
StarbreakeR Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Anders Frieden: Singer, songwriter, multiple domestic violence offender. Quote
oʞɾoƃ Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 je l' to i Iwers sada ima gej frizuricu? stvarno su u kurcu Quote
StarbreakeR Posted October 6, 2016 Report Posted October 6, 2016 Jes jes. Još samo Engl da skloni taj imidž prlajve metalike i mogu u Kerrang. Quote
truliandedzombileš! Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 sada pustih ovo only for the weak sranje mlohaviju pesmu ne čuh godinama nće mi se dići kurac nedelju dana minimum Quote
Talvi Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 užasno pevanje, maltene da se ne može ni nazvati pevanjem jbg, a svirka dobra, onakva kakvu i očekuješ od njih u ovoj fazi i sa publikom na koju ciljaju btw glupo što im se DVD zove Sounds From The Heart Of Gothenburg kad su Soilwork pre koju godinu izdali Live In The Heart Of Helsinki, ajde šarajte malo Quote
bradilko Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=BnJReT4E2ys Quote
Angelystor Posted October 14, 2016 Report Posted October 14, 2016 Nisam čuo one prve dve pesme, apsolutno nemam pojma što sam pustio ovu. Horror incarnate, koji je đavo sa ovim vokalima. Quote
Talvi Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Videh sad ovaj novi spot na MTV-u, misija ispunjena Quote
Chicken Little 420 Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 http://www.mediaboom.org/461810-in-flames-sounds-from-the-heart-of-gothenburg-2016-bdrip.html Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 4, 2016 Report Posted November 4, 2016 Pa meni uopste ovo nije loshe samo mi malo izforsirano kao sad ce se vratimo Quote
Sreta Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Prokleta da si moja snago muska, u bescijelim nocima, bezglavo trosena PLJUJEN NA SVE MILOSTI SVETA VRACAN SE SVOME RAJU Quote
Chicken Little 420 Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 http://www.mediaboom.org/462447-in-flames-battles-limited-edition-2016.html Quote
Recommended Posts