HUMAN Posted April 21, 2022 Report Posted April 21, 2022 13 hours ago, Haos sam ja said: I dalje tvrdim da je Whoracle najbolji melodeath album svih vremena. To čak nije ni njihov najbolji.. Ako ćemo neku širu sliku Hrtwork and Symbolic svetlosnim miljama ispred svih melodeath albuma Quote
Haos sam ja Posted April 22, 2022 Report Posted April 22, 2022 Symbolic ne bih računao u melodeath, to mi je možda top 5 album u muzici uopšte. Heartwork svakako pri melodeath vrhu al meni lično ipak tier 2. Quote
Talvi Posted June 13, 2022 Report Posted June 13, 2022 kakav je ovo Blinded By Fear, šta se dešava, Anderse trepni dvaput ako ste oteti Quote
Haos sam ja Posted June 13, 2022 Report Posted June 13, 2022 Malo previše podseća na Blinded by fear ovaj glavni rif ali da, konačno nešto slušljivo Quote
bradilko Posted June 13, 2022 Report Posted June 13, 2022 dosadno, ali makar su nadam se odustali od pravljenja festivalske muzike... Quote
oʞɾoƃ Posted August 1, 2022 Report Posted August 1, 2022 Još malo neuspelih pokušaja da se emulira stari zvuk. Tekst je poseban nivo krindža, ne znam kako čovek od 40+ godina može ovako nešto da napiše. Quote
oʞɾoƃ Posted August 1, 2022 Report Posted August 1, 2022 Bukvalno mi sviraju maltene ispred kuće i mislim da se neću iscimati. Quote
Haos sam ja Posted August 3, 2022 Report Posted August 3, 2022 Korektna je i ova pesma ako se izuzme "lirika", čak i Anders pristojno zvuči. Ima šanse da izbace album koji će biti nategnutih 5/10 ako ovako nastave. 🙂 1 Quote
Haos sam ja Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 The Halo Effect album prema očekivanju najklasičniji koktel ljubavi Character/Fiction faze DT sa Colony fazom IF. Meni ovakva muzika prija uvek, volim ove faze oba Geteborška benda i svakako su veliki majstori ovih catchy trijumfalnih melodija, ali za neku kreativnost ide najstandardnijih nula poena. Kao da ga je neki artificial intelligence produkt izbacio, bukvalno ništa novo što već nismo čuli od članova ovog benda ranije. Quote
Chicken Little 420 Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 https://getmetal.club/207054-the-halo-effect-days-of-the-lost-2022.html Quote
oʞɾoƃ Posted August 21, 2022 Report Posted August 21, 2022 On 8/17/2022 at 12:31 PM, Haos sam ja said: The Halo Effect album prema očekivanju najklasičniji koktel ljubavi Character/Fiction faze DT sa Colony fazom IF. Ali na kraju dana zvuči kao kompilacija B-sides sa ta tri albuma. Izvrteo sam od početka do kraja triput juče i danas i, osim Shadowminds, slabo šta mi je ostalo u glavi od rifova/melodija. Želeo sam iz sve snage da mi se svidi album, ali jednostavno fali pravih hitova, a bez toga je sve ipak običan nostalgični tribute. Uz dužno poštovanje legendama, da bi album dobio playtime kod mene u 2022. godini, mora da ponudi više. 1 Quote
Grobodan Posted August 30, 2022 Report Posted August 30, 2022 Meni odlican album, urezao mi se u pamcenje momentalno. Ne znam ko je pisao sta, u bukletu pise da je sve zajednicki ali lirici su Mikael 1/1 a melodije mi mirisu na Jespera s milenijumskog prelaza samo tako. Jebo kreativnost kad je 10 pesama 10 hitova, olako pisa po svemu od DT i IF zajedno u zadnjih 15 god (sem Construct, taj je albumcina samo takva). Quote
Angelystor Posted September 12, 2022 Report Posted September 12, 2022 Meni je fin album, ali uopšte mi se ne uvlači pod kožu kao što sam mislio da će. Slušao ga uporedo sa novim Soilworkom, i taj mi je ubacio više hook-ova nego Days. U principu, odličan je album za melodeath nostalgiju, ali meni je tu i glavni problem, jer sve zvuči previše poznato. Nema mi nešto za šta bih se uhvatio u budućnosti i poželeo da pustim umesto starijeg IF ili, skoro, bilo kog DT. Doduše, verovatno mi je i bolje od zadnjeg DT, ali nije neki težak poduhvat. Stanne zvuči i dalje sjajno, čovek jednostavno nema alternativu. Sa liricima je možda upao malo zadnjih par albuma u neki generator mode, ali ništa strašno za sad. No, s obzirom na Jesperovo stanje, videćemo koliko će ovo da potraje uopšte jebga. Voleo bih da održim neki optimizam da će im sledeći album biti zanimljiviji. Quote
Chicken Little 420 Posted September 16, 2022 Report Posted September 16, 2022 Novi album Foregone 10 February 2023 01. The Beginning Of All Things That Will End 02. State Of Slow Decay 03. Meet Your Maker 04. Bleeding Out 05. Foregone Pt. 1 06. Foregone Pt. 2 07. Pure Light Of Mind 08. The Great Deceiver 09. In The Dark 10. A Dialogue in b Flat Minor 11. Cynosure 12. End The Transmission Quote
vudun Posted November 12, 2022 Report Posted November 12, 2022 Da otje da zakatanče dutjan vetj jedared... Quote
Talvi Posted November 13, 2022 Report Posted November 13, 2022 malo verovatno, pošto klepeću novce jače nego ikad Quote
dAdAiSt Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Slušao sam baš, baš dugo ovo čudo od benda, i moram da kažem da mogu da služe kao kanalisanje agresije i nizašta drugo. Možda se varam, doduše. Quote
Chicken Little 420 Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 https://www.newalbumreleases.cc/190691/in-flames-foregone-2023/#more-190691 Quote
oʞɾoƃ Posted February 10, 2023 Report Posted February 10, 2023 Bolji od prethodnih par izdanja, u smislu da sam uspeo da preslušam ceo i ne ugasim. 3/10. Quote
Recommended Posts