Vintersorg Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 sto sam se ja nalozio na Quiet Place Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 to shto na ramenima nosate glave pune predrasuda i ushi pune cerumena ne moze da sakrije chinjenicu da je soundtrack to your escape neverovatan album... u pravu si . neverovatno los album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 MOONSHIELD, BEHIND SPACE, ONLY FOR THE WEEk ces cuti sigurno... to uvek sviraju... sto vise novih, to bolje, stare sam gledao sto puta poz Tracklist sa koncerta od pre mesec dana: Pinball Map System Episode 666 Embody The Invisible Cloud Connected Touch Of Red Like You Better Dead In Search For I Clay Man Only For The Weak Behind Space Trigger The Quiet Place Colony My Sweet ShadoW Ja bih ipak malo vise starih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 i tata bi sine . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 MOONSHIELD, BEHIND SPACE, ONLY FOR THE WEEk tu mi se proseravas kao neki najveci fan inflejmsa,a ne znas ni pesmu normalno da napises . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 sto sam se ja nalozio na Quiet Place ja bi radje Quiet Riot ako imade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 (edited) Nisam jos preslusao ceo album ali imam par novih pesama... sta znam meni je ovo malo dosadno. Ok ima muda i gruv je nikad bolji ali sve pesme su nekim provaljenim rifovima (dz dzdz dz dz dz dziii) gde su one harmonije i ultra melodicne teme zbog kojih sam se svojevremeno "navukao" na In Flames?! Meni je recimo "Retrout To Remain" u pocetku bio razocarenje ali sto sam ga vise slusao skapirao sam da je odlican... i mislim da ovde vecina ljudi nema uvo za takav zvuk i da im je suvise konfuzan da ne kazem komplekasan (posto su odstupili od klasicnog metal sablona ). Ici cu na Sziget najvise da bi cuo njih ali smoricu se ako budu svirali ove nove pesme (em ih ne znam i ono sto znam smara me). Mozda kad bolje preslusam ceo album, promenim misljenje ali za sad Recimo novi Raunchy mi je za klasu bolji od novog In Flames-a i ako sam uveren da je Raunchy nastao kao bend inspirsan bendovima kao sto je In Flames pa cak i Soilwork... ali sta je tu je. Edited July 2, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 E, ljudi "Soundtrack To Your Escape" je ubedljivo najgori In Flames album do sada. Pratim doticni bend jako dugo i zaista, sa sigurnoscu, mogu to da tvrdim. Nema vise prepoznatljivih melodija, sve je otislo nas neku drugu [komercijalniju] stranu. Oni su zaista veliki bend, ali nema razloga zbog neke nostalgije da branimo nova izdanja. NEKVALITET=NEKVALITET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Time je sve receno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 jbg....ne prave vise pesme poput lord hypnos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Hmmm meni ovaj album cak i nije ni komercijalan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 tu mi se proseravas kao neki najveci fan inflejmsa,a ne znas ni pesmu normalno da napises . . . copy/pasteovao sam odgovor pre mene... da imas malo mozga to bi primetila... tebi treba jedan wanking horse, nezasita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Nisam jos preslusao ceo album ali imam par novih pesama... sta znam meni je ovo malo dosadno. Ok ima muda i gruv je nikad bolji ali sve pesme su nekim provaljenim rifovima (dz dzdz dz dz dz dziii) gde su one harmonije i ultra melodicne teme zbog kojih sam se svojevremeno "navukao" na In Flames?! Meni je recimo "Retrout To Remain" u pocetku bio razocarenje ali sto sam ga vise slusao skapirao sam da je odlican... i mislim da ovde vecina ljudi nema uvo za takav zvuk i da im je suvise konfuzan da ne kazem komplekasan (posto su odstupili od klasicnog metal sablona ). Ici cu na Sziget najvise da bi cuo njih ali smoricu se ako budu svirali ove nove pesme (em ih ne znam i ono sto znam smara me). Mozda kad bolje preslusam ceo album, promenim misljenje ali za sad Recimo novi Raunchy mi je za klasu bolji od novog In Flames-a i ako sam uveren da je Raunchy nastao kao bend inspirsan bendovima kao sto je In Flames pa cak i Soilwork... ali sta je tu je. i sam si rekao da si se navukao na reroute posle vise slusanja... sudi i o ovom tako... raunchy jeste i meni bolji, ali se tesko moze porediti sa novim flamesom... komercijalniji je dosta... necu da pricam koliko su tekstovi bolji... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 nisu svirali "jotun"? btw ovaj novi album je odvratan... bedni pokušaj dodvoravanja američkoj nu publici.. eh, gde je 1995 kad su izašli neki od najvećih albuma svih vremena... nikad se neće ponoviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 nisu svirali "jotun"? btw ovaj novi album je odvratan... bedni pokušaj dodvoravanja američkoj nu publici.. eh, gde je 1995 kad su izašli neki od najvećih albuma svih vremena... nikad se neće ponoviti. eh, gde je 1804 kad se pravio najbolji kachamak na svetu... slushaj novi album malo bolje... ne kazem da je najbolji ali je hiljadu svetlosnih godina od "bednog pokušaja dodvoravanja američkoj nu publici"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 brate kente,predvidiv si....to ti ne valja...ocekivala sam onakav odgovor :kolutamochima: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Slusao sam ovaj novi album (soundtrack to your escape, vajlda se tako zove) i to je nista drugo do PROKLETI NU METAL. Sta uopste In Flames traze na ovom forumu????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 SLusaj "Jester Race" i videces zasto je na ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Na ovom forumu ljudi bas ne znaju sta je Nu Metal i kako treba da zvuci. Da sav nu metal zvuci kao In Flames ja bi verovatno bio nu metalac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 killswitch, flames, soilwork... ziveo nu metal poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Ne bi ja ni jedan od ta tri benda stavio u Nu metal. In flames vise ne znaju sta ce od sebe, i uopste mi se ne svidja ovo sto sada rade. Previse jednostavno, predvidivo... moje misljenje, naravno. Whoracle i Jester Race je pravi In Flames! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 tu mi se proseravas kao neki najveci fan inflejmsa,a ne znas ni pesmu normalno da napises . . . Najjaca si! Urotsukidoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 killswitch, flames, soilwork... ziveo nu metal poz Nabrojani bendovi nisu nu metal. Mozda K.E. bi mogao da prodje kao Nu ali ostala dva nikako. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 je l` tako tesko shvatiti da se zezam? killswitch nema veze sa numetalom... mozda malo emocorea i to je to... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 eh, gde je 1804 kad se pravio najbolji kachamak na svetu... Odlican odgovor.Prestanite vise da kukate za Jester Race - IN FLAMES SE VISE NIKAD NECE VRATITI NA TAJ ZVUK!!!!!!Jebiga,i ja mislim da im je svaki album sve losiji,ali ni ovo sto sad izdaju nije uopste za bacanje,cak naprotiv. Mozda bi bilo najbolje da se ova tema zatvori i da se otvore 2 teme:Stari IF na Death forumu i Novi IF na Avantgardi.Sta mislite o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 odlicna ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts