Sinstrel Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 Glupa ideja skroz... jos jedna ne potrebna tema na tom famoznom forumu je stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Odlican odgovor.Prestanite vise da kukate za Jester Race - IN FLAMES SE VISE NIKAD NECE VRATITI NA TAJ ZVUK!!!!!!Jebiga,i ja mislim da im je svaki album sve losiji,ali ni ovo sto sad izdaju nije uopste za bacanje,cak naprotiv. Mozda bi bilo najbolje da se ova tema zatvori i da se otvore 2 teme:Stari IF na Death forumu i Novi IF na Avantgardi.Sta mislite o tome? here, here! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Mada, nije loš ovaj nov album posle više preslušavanja! Hm,ne bih mogao da nazovem ovo NU metal, ali ostalo je deatha u In Flamesu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Mada, nije loš ovaj nov album posle više preslušavanja! Hm,ne bih mogao da nazovem ovo NU metal, ali ostalo je deatha u In Flamesu! samo je to i potrebno da bi Soundtrack zvuchao bolje... malo vishe preslushavanja i prejudice free brain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Bas to. Sam bend je kriv za takvo stanje stvari, naime, navukli su publiku na melodo-death-by-numbers sa takvim jednim mlitavim izdanjem kao sto je Colony (koji se proglasava za najbolji album benda ). Stvarno ne volim taj album i najvise volim da cujem pesme sa njega u Tokyo Showdown verziji. E sad sto fanovi nisu stigli da prepoznaju sta ce se desiti sa In Flames slusajuci Clayman, to vec nije do benda. Soundtrack mi se sve vise svidja i pocinjem da ga smatram prvim dostojnim naslednikom Jestera (doduse jos nisam cuo Reroute). Whoracle i Clayman jesu dobri albumi, ali neminovno poredjenje sa Jesterom cini da izgledaju inferiorno. Soundtrack je nesto drugacije, ne mnogo, ali su bar izasli iz formule koju su rabili vise godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 E sad sto fanovi nisu stigli da prepoznaju sta ce se desiti sa In Flames slusajuci Clayman, to vec nije do benda. Ovo ti je prava recenica.Svi seru po novim albumima,a prze sa na Clayman,na kom su stvari poput Only for the Weak,koje bi komotno mogle da se nadju i na STYE I RtR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 ili Suburban Me... ma, why bother uopste objasnjavati nesto sto se vidi iz aviona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 Sam bend je kriv za takvo stanje stvari, naime, navukli su publiku na melodo-death-by-numbers sa takvim jednim mlitavim izdanjem kao sto je Colony (koji se proglasava za najbolji album benda ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) Neko rece da se tema o inflejmsu otvori na avangardi, a ovde da ipak ostane. Jok, bolje bi bilo da bude OVA tema dostupna tamo, i naravno da ovde jos uvek funkcionise. Btw, Jedini album iza kojeg nemogu stati jeste R2R Soundtrack je za nijansu bolji :wink Urotsukidoji! Edited July 8, 2004 by MaNiAc_sub_Iove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Mozda bi bilo najbolje da se ova tema zatvori i da se otvore 2 teme:Stari IF na Death forumu i Novi IF na Avantgardi.Sta mislite o tome? Pa ja sam za to da se ovde ostavi ova tema, a jedna da se otvori na avantguardi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 killswitch, flames, soilwork... ziveo nu metal poz Zaboravio si Shadows Fall....bend koji mnogo bolje zvuci i od Soilwork, i od Killswitch, ali i od In Flames. Urotsukidoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Pa i nije bas. Smorni americki zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 shadows fall ima mnogo vise thrash uticaja od tih... a da su bolji i nisu./... nisu ni blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMaiden666 Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 (edited) In Flames je "Melodic Death Metal" a ne "Black Metal" -.-" Edited July 15, 2004 by IronMaiden666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 In Flames je "Melodic Death Metal" a ne "Black Metal" -.-" Vokalno meni bas zvuce kao black!! Ne znam sta je 'death' u njima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 (edited) vidis i ja sam se dvoumio, ali posto si zavrteo ocima, sad sam siguran da su black. izvini sto sam sumnjao. aj sad idi, vidis da radimo. poz Edited July 15, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Vokalno meni bas zvuce kao black!! Ne znam sta je 'death' u njima.... Ne znaš šta je death u In Flamesu? Pogrešio si forum koliko ja mogu da shvatim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Ma ok sto ne moze da nadje death u njima, ali gde je to nasao black? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Njemu je izgleda i Slipknot black. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Ma ok sto ne moze da nadje death u njima, ali gde je to nasao black? ma to mu onaj surovi dao dva pecenjaka da prosipa njegove teorije i ovde... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 Verovatno kad čuje kreštav vokal misli da je to black... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 In Flames MOCNO To je najkrace sta mislim o njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 A šta je najduže? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailgunner Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Ma odlicni su.Fantastican sklop brutalnosti i melodicnosti! Брутални су к'о Цеца ономад у чамцу, за време снимања спота "Цветак зановетак" Да су се родили у Србији 'ладно би завршили као шаторски певачи премда даве целу куглу земаљску са честима и јако досадним концертима. И небитни су, јако неинвентивни, празни и СМАРАЈУ, БРЕ! Једино им за ону "епизоду три шестице" скидам капу Остатак може да отпали! Позери... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 ...su postali ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts