MEGGY Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 jel to plavusa kaze plavusi? ahem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tailgunner Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Nije nista lose da si pozer godinu dana, ali je lose da se pozerishes vise od 20 godina konstantno, kao sto to rade Iron Maiden. Ко је њих уопште поменуо?! Не бих да отварам расправу јербо ово није њихова соба. Дакле, ако имаш да кажеш нешто у корист In Flames, а супротно мом ставу, слободно изволи. У сваком случају паметовање не доприноси обарању чињеница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Nisam bio par dana i tema totalno ode u kurac...ala ljudi lupaju,IN FLAMES - Black metal majko mila....Lepo sam ja rekao,zatvarajte ovu temu dok je vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 I ti nešto pametno da kažeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ajd malo vracanja na j f prokletu temu dakle reroute to remain je sranje ali soundtrack to your escape donosi magicnu ravnotezu izmedju komercijale i death razvaljivanja(in search for i npr) dakle podrska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 evo me posle x godina, vidim da spam odrzava temu zivom, sto je dobro nego moram se sloziti sa masom koja kaze da je escape nesto bolji od RtRa( na koji sam ja posle izvesnog otpora ipak popustio, da kazemo da ima dobrih pesama, ali i dalje preferiram stari in flames) ima dobrih pesmica onako ali smeta mi kad cujem da na live nastupu samo nove stvari sviraju ... prosto kao da su novi albumi pojeli stari In Flames ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 već sam rekao, i ponoviću to: dva zadnja albuma su neverovatno sranje. a pogotovo ovaj "soundtrack.." nu metal ne zaslžuje da nosi ime in flames, benda koji je pre toga izdavao čiste klasike melodeatha sramota i novi album je "magična ravnoteža" između nu metala, odvratnog andersovog vrištanja, odsustva bilo kakvih solo-a (tipično za nu metal) i marketinga koji podilazi fanovima slipknota i sličnih bljuvotina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 buuuuuu 7. avgusta u 18h se gledamo na sipki ispred main stagea... posle prica, ako bude bilo moguce drugu cete pesmu da pevate svi koji budete tamo bili imate da se sledite kad krene only for the weak... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 kmeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Šta je MEGGY, žao ti što ne ideš? Ja idem,ovo kažem čisto da ti hvatam zazubice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 već sam rekao, i ponoviću to: dva zadnja albuma su neverovatno sranje. a pogotovo ovaj "soundtrack.." nu metal ne zaslžuje da nosi ime in flames, benda koji je pre toga izdavao čiste klasike melodeatha sramota i novi album je "magična ravnoteža" između nu metala, odvratnog andersovog vrištanja, odsustva bilo kakvih solo-a (tipično za nu metal) i marketinga koji podilazi fanovima slipknota i sličnih bljuvotina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 ne idem jer cuvam parice ako dodje megadeth ili slayer yeah!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 ne idem jer cuvam parice ako dodje megadeth ili slayer yeah!!! slayer je uzivo toliko interesantan da sam na wacken-u odgledao 2 pesme i otishao u shator po rakiju... idi na in flames pa se onda skupi, ako budesh mogla, i kenjaj ponovo...ajd 'leba ti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 OOT...shut d fak ap! gledala sam na divx-u,atmosfera pretera-NA! al ovo nije tema za slayer ja sam ih samo pomenula sta bih radije gledala . a za ovo ...'aj 'leba ti' cu ti tuziti za autorska prava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 (edited) na slayeru sam i ja pio sa dragom mi frendicom iz zagreba... odgledao reign in blood u celosti, pa zapalio... usput svratio malo na karaoke i slusao macho tipove kako pevaju manowar bili su totalni smor na wackenu, nile su im jebali nanu naninu, a in flames sve ostalo, cak su se malo i die apokalyptischen reiter ucipili ... cuo sam da je na szigetu kanda bilo bolje... blah zzz Edited July 26, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ja sam gledao In Flames 6-7 puta dok sam studirao u Americi i bili su svaki put sve jaci. A Slayer nikad nisam gledao zato sto ih samo slusaju Meksikanci. MLS i Slayer...na to se pale Americki hispanosi. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 stizem te ja polako sa flamesom koliko hispanosi slusaju death angel !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 tesko je proceniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Poslednji album je , sto znaci da je jos gori od 'Reroute...' koji je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 Poslednji album je , sto znaci da je jos gori od 'Reroute...' koji je da si ti meni ziv iz zdrav... idi na sziget... pa onda kenjaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ne idem jer cuvam parice ako dodje megadeth tako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 covek ne kenja nego pjukuje prsti ti se pozlatili... kucash kao majstor chekicem... anyway, kome se dojmi "stari" in flames lechka vishe nego ovaj "novi" evo zicer za njega jedna stvar > UNEARTH - ZOMBIE AUTOPILOT UNEARTH OFFICIAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ironicno...i like it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 26, 2004 Report Share Posted July 26, 2004 ko da ti je Beckovicka blizi rod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 ko da ti je Beckovicka blizi rod izadji napolje... idi skidaj Unearth... ako ti se ne svidi uplatim ti 10 sati neta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts