Out Of Time Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 ovde,na ovoj temi se samo vaze in flames majice . majice ostalih grupa nemaju nikakvu vrednost ovde. tako, tako... volish ti In Flames all the way samo se pravish... Quote
Telcontar Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 Samo da kazem da su bili jebeno odlicni na szigetu bez klavijatura, jer su im instrumenti ostali u svedskoj na aerodromu.... Quote
Kent Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 jebeno su najbolji inace, nikada nisu ni imali klavijatue alive, anders laze, ali ok zvuk jeste bio los, ali su oni razvalili... poz Quote
Sinstrel Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 (edited) Bla, bla, bla sta koga boli qrac kakvi su In Flames bili?! Sta kao bio si na koncertu i kao sad mozes da kenjas nama koji nismo kako je bilo dobro?! E pa... dobro Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaa... a! Edited August 9, 2004 by AzzA Quote
Telcontar Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Odlicni su bili na szigetu, jos nisu svirali na svojim instrumentima, bez klavijatura, svirali su dosta starijih stvari.... Najbolje je bilo kada su vezali jednu za drugom, Bullet ride, Only for the weak, i behind space, a odmah posle i moonshield... [ il je to bilo pre, sad mi je sve pobrkano...] Quote
ABIGAIL Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Odlicni su bili na szigetu, jos nisu svirali na svojim instrumentima, bez klavijatura, svirali su dosta starijih stvari.... Najbolje je bilo kada su vezali jednu za drugom, Bullet ride, Only for the weak, i behind space, a odmah posle i moonshield... [ il je to bilo pre, sad mi je sve pobrkano...] uh da...memories Moonshield jedna od meni najomiljenijih... Quote
Simadin Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Malopre smo je svirali na probi Sa sve acoustic delovima Quote
ajsha69 Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 jebeno su najbolji inace, nikada nisu ni imali klavijatue alive, anders laze, ali ok zvuk jeste bio los, ali su oni razvalili... poz Yo!! Ne videsmo se..... ... Koliko si bio? Elem, ja sam bila na šipki, a par hiljada razjarenih FOR-ovaca na mojim ledjima.... do dzadza!... huah .... ubedljivo najbesniji koncert na celom festivalu!.... Super su im aranžmani starih stvari... Trebalo mi par puta vreme da prepoznam šta je (mada mislim da je to zbog jebenog ozvučenja... bas mi još bruji in da chest... i imam probleme sa disanjem, huah ) Brat bratu, izgledali su kao Slipknot, onako uniformisani u iste crne košulje i pantalone + pokreti (..i Anders sa kravatom.. huah.... keva)..... njihova naklonost Nu metalu mi je neshto najsladje na svetu .... Skroz kapiraju taj groove i move, and that's ok (a ne ko npr ona nesrecna Metallica).... pogotovu Anders .. napaljen je ko malo dete i stoji mu... brate, on bi se otkinuo na Rokanju s nama!!!... 300% (density ) Quote
HellFire Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Aj neka neko napise set listu In Flamesa sa Szigeta ako ga ne mrzi:) Quote
Simadin Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Yo!! Ne videsmo se..... ... Koliko si bio? Elem, ja sam bila na šipki, a par hiljada razjarenih FOR-ovaca na mojim ledjima.... do dzadza!... huah .... ubedljivo najbesniji koncert na celom festivalu!.... Super su im aranžmani starih stvari... Trebalo mi par puta vreme da prepoznam šta je (mada mislim da je to zbog jebenog ozvučenja... bas mi još bruji in da chest... i imam probleme sa disanjem, huah ) Brat bratu, izgledali su kao Slipknot, onako uniformisani u iste crne košulje i pantalone + pokreti (..i Anders sa kravatom.. huah.... keva)..... njihova naklonost Nu metalu mi je neshto najsladje na svetu .... Skroz kapiraju taj groove i move, and that's ok (a ne ko npr ona nesrecna Metallica).... pogotovu Anders .. napaljen je ko malo dete i stoji mu... brate, on bi se otkinuo na Rokanju s nama!!!... 300% (density ) Exactly! Inache najjacha fora je bila kad je u sred neke pesme (ne mogu da se setim koje) ubacio ono "we are the best band in the world" Quote
sLaYeRcHiCk Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 malo su preterali ....da nisu izdali ova 2 zadnja albuma to bi bila istina. Quote
ajsha69 Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Exactly! Inache najjacha fora je bila kad je u sred neke pesme (ne mogu da se setim koje) ubacio ono "we are the best band in the world" Ma uradio je to po mom rachunu tri puta, posle sam prestala da brojim... Al ubedljivo je najjacha fora to shto su se u skejterskim duksericama guzili u levom dzepu bine dok je ''svirao'' Rasmus... ... I can't figure out zashto su ostali da ih chuju,... heh, toliko zajebana nisam .... I upravo obhrvana tom nedoumicom ostala sam nekih 4-5 pesama fucking Rasmusa ... secam se da sam trcheci na Amorphis, jednom liku koji je, u masi ostalih, chekao autograme kod back-stage-a rekla: ''Dzabe ti brate, eno ih Flamesi na Rasmusu.'' Quote
Simadin Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 (edited) Ja sam chuo dvaput, kad su izashli na stage i kad je Anders lik umesto nekog stiha ubacio to Najjachi likovi Btw. Kad smo vec kod njih, ko ima "The Adventures of In Flames" majicu, shta mislish? P.S. I ovom prilikom se zahvaljujem svojoj dragoj zheni Eni koja mi je priushtila istu Edited August 19, 2004 by Powerslayer Quote
in_flames Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 (edited) Najbolje je bilo kada je Anders komentarisao festivale i kada je pomenuo one plave WC-e pred Clayman Meni su vizuelno svi bili kul osim Andersa. Najvise Bjorn koji se smeskao sve vreme. Ne zelim da se setim da mi nijedna slika nije uspela... Edited August 25, 2004 by in_flames Quote
ajsha69 Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 TOI TOI.... judgement day blue box.... Quote
Buddha Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 malo su preterali ....da nisu izdali ova 2 zadnja albuma to bi bila istina. reroute je najbolji flames album, a soudtrack je blagi pad.. prebrzo su ga snimili Quote
KRANG Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 reroute je najbolji flames album naravno da nije. on je drugi najgori. a najgori je soundtrack.. čist nu metal friden je počeo da cvili u pesmama kao lik iz korna.. da ti se život zgadi.. sad ću od tuge da pustim npr. moonshield ili jotun da se malo smirim... Quote
Kai Hansen Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 reroute je najbolji flames album, a soudtrack je blagi pad.. prebrzo su ga snimili Ovaj lik iz butcheriana se opet provaljuje Jadan ti.. Quote
Grobodan Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Oped napadi na BV ekipu...Kai,pusti coveka,ima cudno misljenje,ali jebiga,sta da se radi... Inace,koji vam je najbolji IF album?Moj omiljeni je Whoracle. Quote
Hamsun Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 koji vam je najbolji IF album? Reroute To Remain Quote
Baal Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Inace,koji vam je najbolji IF album?Moj omiljeni je Whoracle. Meni su svi odlični, sem Reroute to Remaina. Quote
Recommended Posts