Sinstrel Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 (edited) Pa to cviljenje kako ga ti nazivas i nije losa stvar samo sto Andres nekako neiskreno cvili, kao da mu je nametnuto da cvili Vokal je provucen kroz neki lame filter kao i na prethodnom albumu, pa je razumljivost reci svedena na nekih 70% a ostatak zvuci kao da peva kroz neki shal ili tako nesto, skroz bezveze. Sto se tice Soilwork-a oni su (i ako je In Flames poceo prvi sa tom pricom) malo ubrzanije razvili svoj zvuk pa sad neko ko ne zna ce reci da In Flames kopira Soilwork. Edited November 16, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 da tačno, zaboravio sam da pomenem i bedne efekte na vokalu.. evo, bedni su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 666 Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Ja sam se iskreno nadao da ce Anders da isfura `Kojan` trip sa Passenger-om a da In Flames ostavi kako treba. No izgleda da nije sam... Soundtrack je stvarno `preko granice`. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Ma ne album je skroz ok i granici se sa odlicnim ali taj jebeni vokal sve usere... Ocekujem najezdu (istripovanih) da svale lavinu pozitivnih kritika na Andreasov vokal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 nego, mene zanima sad novi soilwork, izlazi uskoro, i jedva čekam da vidim da li će i oni da krenu ovim putem.. vazno je da oni sa FN5 nisu vec krenuli tim putem Speed se ozenio i to crnkinjom, ocekujte nu shit Azzo, provokatoru stari, nikada ti dosadno nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 ....sta, a ko jel ja? Nedaj se isprovocirati... chekam neke gore pacijente od tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 (edited) Lepo je videti da chovek moze na ovoj temi da pokrene dugu raspravu,samo treba pomenuti njihov novi stil. @Krang:Citao sam interview sa Andersom gde covek kaze da su na Soundtracku njegovi najbolji vokali ikada. Sere chovek kao foka! Edited November 16, 2004 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 Verovatno je i rekao da im je ovo najbolji album, a mi naravno znamo da to nije tacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNARK Posted November 16, 2004 Report Share Posted November 16, 2004 pa naravno.. najbolji vokali.. ccc @kent: pa soilwork nema tih nu uticaja, i oni su omekšali, ali se približavaju nekom thrash-u.. crnkinju kažeš? sad će da ubaci i neki ljuti gangsta rap? inače, ovo je moj novi nik zbog OVOGA .. kako se ljudi ovde izdrkavaju , to je strašno.. dajte malo podrške.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 (edited) krang: nema nu uticaja FN5, a STYE ima? Yo, bro, you gotta rise with me! Cause you're so vulnerable... Me! No need for sympathy now... Yet so admirable... Say... cekaj, jesu li te banovali zbog onoga ili ti samo udelili warn? sto si nick promenio ako je samo warn bio u pitanju? Edited November 17, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNARK Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 ok.. ma videćemo uskoro gde ide soilwork -- ne, dobio sam warn, i zbog toga ne mogu da postujem 5 dana.. a ovaj nick mi je od prošlog puta kad sam dobio warn, pa ga sad koristim tih 5 dana hahah.. a inače, taj lik je i baalbehrita zajebavao .. samo mnogo gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 aha, tako se manifestuje warn ja sam poslusan, pa me ne kaznjavaju bedak bas, neki su bas preozbiljno shvatili stvari ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 interesante... colonyyyyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Krang,da si u njegovoj ekipi.boleo bi te kurac,mogao bi da radis sat hoces ovuda.Pogledaj sta rade Giga,Fantasmic,Dodjavola,Telconar i drustvance,a ne dobijaju warn, a ti zbog ove gluposti ga dobi...Strasno! Sve me vishe nerviara ovaj forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 (edited) bedak bas, neki su bas preozbiljno shvatili stvari ovde a to im TI kazes nja nja njaaaaaa Edited November 17, 2004 by Abbath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Krang,da si u njegovoj ekipi.boleo bi te kurac,mogao bi da radis sat hoces ovuda.Pogledaj sta rade Giga,Fantasmic,Dodjavola,Telconar i drustvance,a ne dobijaju warn, a ti zbog ove gluposti ga dobi...Strasno! Sve me vishe nerviara ovaj forum. ma nemoj se nerviras...sve su to brabonjchici 'pusti kurve ko im yebe mater' sad ocekujem da mi warn ode na 60% .... ako ne i banana psssssssstttt.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 a to im TI kazes nja nja njaaaaaa jep, NFZOCA zivi uvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Sta ti je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNARK Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Krang,da si u njegovoj ekipi.boleo bi te kurac,mogao bi da radis sat hoces ovuda.Pogledaj sta rade Giga,Fantasmic,Dodjavola,Telconar i drustvance,a ne dobijaju warn, a ti zbog ove gluposti ga dobi...Strasno! Sve me vishe nerviara ovaj forum. ma, baš me briga.. ovde dolazim da sa normalnim ljudima razmenjujem mišljenja o muzici, da čujem neke preporuke, da dajem preporuke itd.. takvi likovi me ni malo ne uzbuđuju.. samo sam hteo da vidite šta se ovde radi... --- starno kente, šta ti je NFZOCA? -- nego, da se vratim na temu: primetio sam da ima dosta ljudi kojima se se "reroute.." ne sviđa, ali zato im se zadnji sviđa.. meni je rertoute dosta bolji album... naravno, ne na nivou prethodnih, ali sam ga ipak slušao par nedelja.. samo njegova mana je što brzo dosadi.. ali dok te "drži", sasvim je dobar.. ali ovaj novi.. uh.. nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Propeth Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 a inače, taj lik je i baalbehrita zajebavao .. samo mnogo gore. Ali Baal is back! @kent,grave,krang,oot,body remover i ostali zainteresovani Dođite na www.metalserbia.com da razvijemo naš jedinstveni board, i malo da ga razdrmamo! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 (edited) Krang,da si u njegovoj ekipi.boleo bi te kurac,mogao bi da radis sat hoces ovuda.Pogledaj sta rade Giga,Fantasmic,Dodjavola,Telconar i drustvance,a ne dobijaju warn, a ti zbog ove gluposti ga dobi...Strasno! Sve me vishe nerviara ovaj forum. da ali jebi ga, posto nam ti nisi pusio kurac, onda ne mozes da postujes... nemoj mi tu pricu molim te.... Nisu oni ni prvi ni poslednji koji su popili banove..... ako te forum nervra, nemoj da dolazis, nije zdravo za zivce.... Edit: i bas nesto i necu sad da te banjem cisto da vidim sta imas da mi kazes... a mozes i na pp, zato sto je ovo tema o in flamesu... Edited November 18, 2004 by Telcontar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GNARK Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 primetio sam da ima dosta ljudi kojima se se "reroute.." ne sviđa, ali zato im se zadnji sviđa.. meni je rertoute dosta bolji album... naravno, ne na nivou prethodnih, ali sam ga ipak slušao par nedelja.. samo njegova mana je što brzo dosadi.. ali dok te "drži", sasvim je dobar.. ali ovaj novi.. uh.. nikako moj post sa prethodne strane, kako bi mogli normalno da nastavimo diskusiju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 da ali jebi ga, posto nam ti nisi pusio kurac, onda ne mozes da postujes... Mislim da bi ti zbog ovog trebalo da dobijesh Ban,ali naravno necesh...Ja nikog nisam vredjao,samo sam iznosio stanje stvari. Rasprava zavrsena sto se mene tice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 e grejvi ...rekla sam ti 'pusti kurwe ko im yebe mater' ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Prophet Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 Ali što se mene tiče rasprava nije završena Pogledajte mi potpis i videćete koliko naduvanih beograđana postoji.. KRANG: Da se vratimo na temu, Reroute to Remain ne mogu da slušam, nemam pojma zašto, ali mi je Soundtrack to Your Escape baš legao. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts