Lucio Holocausto Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a kako ja da se snadjem na ovom sajtu, kad ne znam svedski? Use the Force... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 evo, da ne spamujemo po nu metalu pitanje je upuceno prvenstveno Northwindu i Slave-u to the moonlight, ali i svima ostalima koji zele da se ukljuce Po cemu je Soundtrack To Your Escape najbolji album In Flames-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Ljudi su apsolutni geniji nikad nisam cuo da neko moze tako da se izmeni na 3 uzastopna albuma (Claymana, RTR, STYE) a da zadrzi prepoznatljiv zvuk... I koliko god neki srali kako su novi albumi fancy, cinjenica je da su oni UVEK pravili albume kako su hteli. Ipak, cujem da mnogi kazu da je Jester race najbolji, da li znate gde moze da se nabavi??? Mislim na original, pirate ne kupujem, to je trulo i neposteno. U Mordoru njemaju I koji sve metal shopovi postoje osim njega? Mislim na muziku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Novi album fancy?! Nisam ga jos celog odslusao, svega par pesama i primecujem da je tvrdji od prethodna dva. Nisam siguran koje su to odlike da bi neki bend svirao nesto fancy ali In Flames nikako nije fancy. Mozda je EdGuy ili Stratovarius, Nightwish fancy ali In Flames... no way! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Pobogu, u metal hammeru su napisali da su true metal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 True nego sta! Ko kaze suprotno je pozer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) Ko je bre reko da su true metal?!?! oni sami za sebe? sto li me to ne cudi... ili ih metal hammer reklamira? bez uvrede svakome ko podrzava ove njihove zadnje albume ali to je bljuvotina u odnosu na njihov malo stariji rad...nije ovo vise pravi inflames Edited January 25, 2006 by blacksmith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ni blizu... Puno je neke NU MODERn tehnologije upakovano u čokoladu sa elektronikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Strashan bend.Strashan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pise u metal hammeru da su true metal..ne znam da li su to oni izjavili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 kako nisu. oni su tr00 blJekeri! kao ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 imam album Reroute to Remain i bas je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pise u metal hammeru da su true metal..ne znam da li su to oni izjavili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Svi vi koji ste pljuvali in flame-se grdno cete se inenediti kada cujete novi album koji im je po mom misljenju iako nisam neki veliki fan, najbolji u celoj karijeri...Za 2 nedelje ima da pevate njihove pesme.A tehnicki sta rade na albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Inace in flamesi NIKADA nisu izjavili da su True metal ili nista slicno to su lazi.Da u metal hammeru napisu da Yngwie peder i u to bi ste poverovali.Ne mojte biti naivni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Svi vi koji ste pljuvali in flame-se grdno cete se inenediti kada cujete novi album koji im je po mom misljenju iako nisam neki veliki fan, najbolji u celoj karijeri...Za 2 nedelje ima da pevate njihove pesme.A tehnicki sta rade na albumu... Ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Inace in flamesi NIKADA nisu izjavili da su True metal ili nista slicno to su lazi.Da u metal hammeru napisu da Yngwie peder i u to bi ste poverovali.Ne mojte biti naivni... Nisam tvrdio da su to oni rekli. Nisam naivan.Samo kazem sta pise u novinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Jao ala serete ... za medalju ... Novi album me je apsolutno oduvao, iako sam prvih nekoliko dana proveo u neverici, eventualno me je strefilo ... ovo je u svakom slučaju najkompletniji album, još uvek se ne usuđujem da kažem najbolji ... Toliko sam ga već preslušavao da će u martu morati da sevne original inače idem sigurno u pakao ;] živeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Nisam nikad bio neki preterani In Flames ljubitelj ali moram se sloziti sa svima vama.Novi album je zaista do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 istina je da se oni malo kurce.. iako u metal hammeru seru sta im padne na pamet.. ko ce ga znati.. ali nema veze..meni su in flames do jaja..sta god drugi pricali i koliko god se ovi kurcili svi albumi su dobri..clayman je zakon pinball map-jedna od najjacih pesama.. mnogo je dobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 imam album Reroute to Remain i bas je sranje. Mnogo si pa cuo... Taj album je skroz dobar to sto imaju 5-6 albuma pre tog i jos dva posle tog nema veze jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 istina je da se oni malo kurce.. iako u metal hammeru seru sta im padne na pamet.. ko ce ga znati.. ali nema veze..meni su in flames do jaja..sta god drugi pricali i koliko god se ovi kurcili svi albumi su dobri..clayman je zakon pinball map-jedna od najjacih pesama.. mnogo je dobra Od novijih stvari su do jaja... "Only for the Week" "Ordinary Story" "Bullet Ride" "Pinball Map" "Trigger" "Free Fall" "Reroute to Remains" "Cloud Connected"... između ostalog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) koje crne "nove stvari" pola od toga sto si naveo su pesme stare 5 i 6, skoro 7 godina...nesto si se presao a? neznam bend koji je toliko promenio svoju publiku kao ove seronje... stvarno su se prodali za male pare...a novi album - vec vidjeno koji je njima novi album, ovaj "come clarity"? taj sam cuo,a ne bi me cudilo da su izbacili jos jedan... ionako su poceli da ih stancaju ko gace... Edited January 30, 2006 by blacksmith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexiMyGod Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ...ionako su poceli da ih stancaju ko gace... May be...Ali,uzmesh u obzir bendove kojima treba chitava decenija da objave novi album...What's better? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 @ blacksmith daj choveche...nemoj ziveti u 80-tim i ranim 90-tim...nego sta nego da ce da ubace malo "modernije" tehnologije...Come Clarity = Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts