oʞɾoƃ Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ma hoću da skinem s neta najstariji njihov spot, pa pitam, nadao sam se da postoji i neki sa Jester Race-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Postoji za Artifacts Of The Black Rain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemOnizeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Stari dobri period. Ovo posle Clayman-a nije ni za kurac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Odlican mi je njihov live in japan. Ne mogu da se setim koja je godina u pitanju, cini mi se da je 2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Zapravo, pocetak 2001. Hvala na informacijama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Imaju neke super stvari kao free fall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Do jaja da neko primeti tu pesmicu , meni je ona baš bila extra skakutava na Reroutu, a ne sećam se da je iko ikad pomenuo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Dobar je ovaj DVD, mada je i ovde Anders dokazao da ocajno peva 6.6. ATINA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Da, to sam primetio na bonus dvdu sa Soundtracka, Onaj only for the weak je tako ocajno otpevan da to nema nigde... Mozda se umorio... Nego, ja bih ladno ulozio 100 evra u opkladu da on vise ne bi znao da growluje kao iz vremena Jester Racea i Whoraclea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 uuu kako bi puko pare moje misljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Da, to sam primetio na bonus dvdu sa Soundtracka, Onaj only for the weak je tako ocajno otpevan da to nema nigde... Mozda se umorio... Nego, ja bih ladno ulozio 100 evra u opkladu da on vise ne bi znao da growluje kao iz vremena Jester Racea i Whoraclea. Dobio bi opkladu. Jer tada je Anders imao pravi growl. Ovo sada je scream koji je , meni licno, zanimljiv, jer se lik seta po tonovima dok screamuje, sto je zajebano, za razliku od milion drugih pevacha koji, kad je scream momenat, prosto drze jedan ton sve vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
in_flames Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Da, to sam primetio na bonus dvdu sa Soundtracka, Onaj only for the weak je tako ocajno otpevan da to nema nigde... Ali je zato atmosfera takva da ti se place sto nisi tamo This one is called Boobs and beers? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Ljudi kakav je nov album. Nikako da ga nabavim, pa pitam da li d aga nabavljam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 zavisi sta volis album je otprilike mesavina prethodna 3, dobio je dobre kritike btw ja mislim da bi anders mogao i sad da growl-uje onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 zavisi sta volis album je otprilike mesavina prethodna 3, dobio je dobre kritike btw ja mislim da bi anders mogao i sad da growl-uje onako Znaci nije se promenio vokal od rerouta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Jack Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ne znam dal bi mogao da izvuce growl, ali znam da ne bi trebalo. Sada zvuci sjajno i odlicno se uklapa sa clean refrenima. @Kashmir nabavi obavezno come clarity, sjajan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Znaci nije se promenio vokal od rerouta? nije btw na novom albumu ima dosta solaza i gitarskih harmonija, za razliku od soundtracka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Novi je xtra... Do sada sam se smatrao metal puritancem po pitanju zanrova ali oni i sa akustikom prave tako super pesme da je to nerazumljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Rio_da> Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 OK mrzi me da citam svih 43 strana uglavnom: In Flames su Melodicni Death metal, doduse sad su neki Metalcore. Znaci: albumi Lunar Strain, Moonshield su braco i sestre nesto kao literatura za upoznavanje sa death metalom. I osnivac ove teme kaze da lik ima black vokal!?!?!?!? Pevac ima nikad jaci Grol koji vuce na doom metal a nikako na black, licno ja ne volim black vokale tipa Imortal kad lik peva ko neki besni patuljak!! Znaci definitivno nije black vokal. E da kad sam video onaj spot Touch of red doslo mi da povratim! Nije ostalo ni I od IN FLAMES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Jack Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Album Moonshield ne postoji. I mozda neko zeli samo da slusa ono sto mu se slusa, a ne da preslusava "literaturu" i uci o death-u Za Touch Of Red komentar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 OK mrzi me da citam svih 43 strana uglavnom: In Flames su Melodicni Death metal, doduse sad su neki Metalcore. Znaci: albumi Lunar Strain, Moonshield su braco i sestre nesto kao literatura za upoznavanje sa death metalom. I osnivac ove teme kaze da lik ima black vokal!?!?!?!? Pevac ima nikad jaci Grol koji vuce na doom metal a nikako na black, licno ja ne volim black vokale tipa Imortal kad lik peva ko neki besni patuljak!! Znaci definitivno nije black vokal. E da kad sam video onaj spot Touch of red doslo mi da povratim! Nije ostalo ni I od IN FLAMES Imortal peva ko da ima proliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Imortal peva ko da ima proliv Proliv? Pre kao da ima zatvor, pa se lik trudi iz sve snage da ga "prevazidje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Rio_da> Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Da brate Jester Race!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NE Moonshield to je pesma ja se izvinjavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ne znam da li ste izvalili ali pesma Acoustic Medley je u stvari Artifacts of The Black Rain! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts