Turin Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Pa colony im je najbolji jebeni album. meni ulazi u 10 albuma koje bi poneo na pusto ostrvo. neko je gore napravio lapsus, treba da stoji "prelazak sa whoracle na clayman". ostale i ne slusam. ovo novo je sranjasto definitivno, imali su svoj zvuk, sad kopiraju americka sranja i kupe njihove mrvice sa stola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Heh meni je Colony najlosiji album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 E narode sta mislite da lockujem temu o Shit Flamesu ?! Ja zaboravio da imam tu moc :)haahahha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 stvarno, goni ih u kurac sa death & grind!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Novi albumi su shit. Colony je do jaja. A najjaci je naravno Jester Race, a odma iza njega Clayman. Gotivan je i Reroute... Ma samo su ovi novi sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) E narode sta mislite da lockujem temu o Shit Flamesu ?! Ja zaboravio da imam tu moc :)haahahha. ti "shit" flames, kako ih ti nazivaš, su ti bolji 20 puta od tvojih blind guardiana čak i ovi noviji radovi su bolji od bilo čega što su guardiani mogli da izdaju. nemoj da sereš. dovedite ih više. ja nisam puno slušao zadnja dva. znam par pesama sa oba albuma. i skroz su ok. a reroute mi je dobar album. jedino što mi malo smeta što su postali malo brutalniji nego ranije. ali sem toga, sve je ostalo cool. od ranijih radova, ja jedino ne volim nešto preterano lunar strain. gotivim par pesama i to je to. a ovo ostalo je sve do jaja. Edited January 4, 2007 by Kinez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Vazi. Dovodimo ih 100%... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Pazi sta si rekao. U suprotnom cu da te ritualno isutiram u muda, za primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ljudi pogledajte jednostavno ovako:Koliko ste se promenili za 2 godine,a?A za 5? A za 10?A plus ako svirate neki instrument ili pevate nebitno,koliko ste napredovali za 2 godine pod uslovom da vezbate? A sada zar ne mislite da su In Flames-i malo napredovali da bi pravili 501 kopiju Colony-a? A plus kada bi napravili nesto takvo onda bi bilo jao pa to je kopija colonija,zar ne? Fanovi nikada zadovoljni... Kao drugo na Come Clarity-ju koji je mozda i najboli njihov album do sada Andres peva.Alo covek PEVA (citaj peva) A da ovaj i bodoma mozda peva?Jel onaj iz kanibala mozda peva?Jel bilo koji pevac iz bendova takvog tipa peva???Ne bih rekao ( cast pevacu slipknota ko je cuo zna ) A kao trece zaboravljate jednu veoma bitnu stvar...Ljudi se menjaju,podjite od sebe samih pa mozda i shvatite, Naravno da ce da experimentisu nece celoga zivota da se ponavljaju! A svi vi koji ste napljuvali In Flames,a nazivate se njihovim fanovima,se nosite u 3 lepe picke materine,kao samo prva 2 i colony valjaju,mars bre tamo.Kao to nisu In Flames-i,vi kao znate ko su In Flames-i bolje od njih samih,jel vama neko govori ko ste i sta ste???Se nosite bre svi... P.S.Nema svrhe davati mi warn ja postujem ovde 1 godisnje tako da kako hocete.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 svaka čast. jedino ne potpisujem da je come clarity najbolji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Bruka i sramota da Shit Flames ima najvise postova na death metal podforumu..... ehh zivote.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Kao drugo na Come Clarity-ju koji je mozda i najboli njihov album do sada Andres peva.Alo covek PEVA (citaj peva) Come Clarity jeste jedan od boljih njihovih albuma. Sve sto me sprecava da ga slusam je Anders koji je jebena mizerija od pevaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 (edited) On zaista dobro peva, sem na koncertima... Slušao sam Take This Life Live i glas mu je zaista jadan uživo; takođe sam uz STYE dobio i Bonus DVD sa snimcima sa Wackena 2003 i ni tu baš ne blista... Ipak, svašta bih dao da ih vidim uživo P.S. Ja obožavam sve njihove albume, imaju pesmu za svako raspoloženje... I iako ih ljudi često porede sa DT-om, sa kojim su se maltene uporedo razvijali, moram da priznam da DT ipak zvuči slično na svim albumima, a IF su mnogo interesantniji... Edited January 6, 2007 by gojko88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Anders peva prilicno dobro(ne bas do jaja, ali solidno), a sto se tice live-a po mom dosadasnjem iskustvu retko koji vokal kod koga se zahteva tolika energija (kolika se zahteva od Andersa) moze da izdrzi da peva vise od par pesama kako treba...Jer (opet, po onome sto sam na svojoj kozi osetio) je kod takvog stila pevanja , posle nekog vremena postaje tesko da se menja stil pevanja (npr. iz growla u clean or sth. like that)naglo koliko se menja u pesmama In Flamesa...+ je na albumu dodavano pun kurac efekata i svega i svacega, i propusteno kroz hiljadu raznoraznih uredjaja.tako da po mom misljenju oni zvuce potpuno pristojno i na liveu...(naravno ne moze se porediti sa albumom)...bar na ovima koje sam ja cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Sadržajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) ti "shit" flames, kako ih ti nazivaš, su ti bolji 20 puta od tvojih blind guardiana čak i ovi noviji radovi su bolji od bilo čega što su guardiani mogli da izdaju. nemoj da sereš. dovedite ih više. ja nisam puno slušao zadnja dva. znam par pesama sa oba albuma. i skroz su ok. a reroute mi je dobar album. jedino što mi malo smeta što su postali malo brutalniji nego ranije. ali sem toga, sve je ostalo cool. od ranijih radova, ja jedino ne volim nešto preterano lunar strain. gotivim par pesama i to je to. a ovo ostalo je sve do jaja. sorry ali bez obzira ja nisam poceo blind guardian > in flames ... volim obe grupe , drugi su zanr ... ali cisto sa aspekta kvaliteta muzike sve ukupno . Inache ... da od svake grupe ocekujem da se menaj na bolje ... pa cak i na gore ... samo da ne pravi iste stvari . Edited January 8, 2007 by StormScion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 (edited) covece nema medju bendovima <,>,= moze da ti se vise ili manje svidja od ovog ili onog... moje misljenje je recimo da je In Flames bolji,jer mi vise prija za slusanje, a sto se kvaliteta tice ne zahtevaju se isti kvaliteti od jednih i drugih tako da mislim da nema preterano smisla govoriti koji je kvalitetniji od ta dva benda...svaki je odlican u svom zanru Edited January 8, 2007 by Ziggyman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 e' date='5. 1. 2007, 10:03' post='1267240'] Come Clarity jeste jedan od boljih njihovih albuma. Sve sto me sprecava da ga slusam je Anders koji je jebena mizerija od pevaca... Meni je Come Clarity shitina. Mada kad bi flames dosao ne bi propustio, mada znam da ne bi bilo growla u pesmama gde bi trebalo da ga bude, nego bi ga Anders izfegetisao do maximuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yarz Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 To ti mislis da bi trebalo da ga bude tu, on mozda ne misli tako... A meni se recimo vise svidja nacin na koji on misli nego nacin na koji ti razmisljas Sto se tice live nastupa, jel ko gledao Used and Abused... In Live We Trust DVD, ja sam se odusevio. Ili mozda njihov koncert sa Rock Am Ring-a 2006? I tu sam se odusevio. To sto na nekim koncertima zvuce lose, na nekima dobro... Svako ima svoje dobre i lose dane. Ko zna, niko od nas ovde nije video 99% koncerata koje su odradili... Verovatno je tu bilo i onih 'OMG ne mogu da verujem kako su ga razvalili' svirki. U to ne sumnjam ni malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 upravo tako... ...plus covek ima 34 godine i gomilu albuma iza sebe...verujem da je malo produvao od toga i da ne moze vise da se dere k'o na pocetku meni se recimo vise svidja come clarity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 covece nema medju bendovima <,>,= moze da ti se vise ili manje svidja od ovog ili onog... moje misljenje je recimo da je In Flames bolji,jer mi vise prija za slusanje, a sto se kvaliteta tice ne zahtevaju se isti kvaliteti od jednih i drugih tako da mislim da nema preterano smisla govoriti koji je kvalitetniji od ta dva benda...svaki je odlican u svom zanru naravski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Bese dobar bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 ...i ostade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ma In Flames mi je jedan od omiljenih bendova i uvek ce biti sta god da naprave u buducnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Bese dobar bend i poboljsa se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts