oʞɾoƃ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 i poboljsa se... Ja sam zaista njihov fan, ali nemojmo preterivati... Promenili se jesu, ali ne bih se usudio da je bilo koji post-Whoracle album bolji od nekog ranijeg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 (edited) pa dobro za mene(dakle za mene ne kazem da je tako zaista) je recimo clayman njhov najbolji album, sve je stvar ukusa,mada su i oni raniji .Odmah posle njega se jester race i come clarity kolju za drugu poziciju. mada ima i onih koje ne mogu da slusam jer smaraju uglavnom su svi albumi do jaja i gotovo podjednako dobri, samo sto imaju drugaciji pristup slusaocu,tj. stil se razlikuje. ovo je za mene jedan od retkih bendova cije albume mogu da slusam od pocetka do kraja bez preskakanja pesama(dobro ajde Scream smara pa ga preskocim). Edited January 14, 2007 by Ziggyman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 pa dobro za mene(dakle za mene ne kazem da je tako zaista) je recimo clayman njhov najbolji album Haha, meni je Clayman njihov najsmorniji album Ukusi su različiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Haha, meni je Clayman njihov najsmorniji album Ukusi su različiti. Jesu vala. Meni je clayman posle Jestera najbolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markoca Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Meni je Jester's Race najbolji, zatim Reroute to Remain i Soundtrack to Your Escape. Lunar Strain takodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Neverovatna stvar... Kad bismo sad uzeli 20 fanova IF-a i pitali ih da napišu omiljena 3 albuma, provereno niko ne bi stavio iste albume istim redosledom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Neverovatna stvar... Kad bismo sad uzeli 20 fanova IF-a i pitali ih da napišu omiljena 3 albuma, provereno niko ne bi stavio iste albume istim redosledom da upravo to... ali ono sto mi nije jasno kako nekome ko je iole preslusao albume IFa mogu da medju prva recimo tri albuma budu i oni stariji i ovi noviji Inflamesi... totalno je drugi stil, nema nikakve slicnosti u muzici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 jebiga neki ljudi slusaju cak i razlicitije stvari od tih istovremeno...npr. blues ,jazz ,rock i metal... dobre pesme su dobre pesme...pa sto ih ne bismo nabrajali tamo gde im je mesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Meni je Jester's Race najbolji, zatim Reroute to Remain i Soundtrack to Your Escape. Lunar Strain takodje Album se zove Jester Race. A pesma na albumu Jester's Dance. Edited January 30, 2007 by Djordje Miljanic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Album se zove The Jester Race. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 (edited) Tačno Ja ne bih mogao da izdvojim omiljeni album IF-a, pa čak ni omiljena 3... Sve ih volim Iskreno, kakav su muzički krug napravili do sada, živo me zanima kako li će sledeći album da izgleda... Edited February 1, 2007 by gojko88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 @Ziggyman - @gojko88 - pa bice isti kao i prethodna 3... nece se oni vracati na staro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 pa bice isti kao i prethodna 3... nece se oni vracati na staro tako makar kazu, video sam u interviewu... jebiga... moze samo jos gori album da bude... meni se makar konkretno ovaj zadnji ne svidja, a po najavama sledeci ce da bude isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) UZAAAAAAAAAS!!! Mnogo volim In Flames, a oni prave sve veca i veca sranja... Koje razocaranje! I meni je ovaj Come Clarity ziv shit... Izgleda da su svu kreativnost potrosili na Jesteru. Edited February 2, 2007 by Djordje Miljanic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksmith Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 i meni je brate Jester dobar ali vrh kreativnosti mi je Whoracle pa Colony... to su prokleto dobri albumi... tj. sto se mene tice najbolji albumi ikad stvoreni u svetu muzike... pored Cecinog "Cvetka Zanovetka" naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Ne moze da bude isti kao prethodna 3 jer prethodna 3 uopste nisu ista medjusobno! STYE se razlikuje od RTR a Come Clarity se razlikuje od STYE... Mogu se trpati u isti kos ako uzmemo kompletnu IF karijeru, ali nikako ako gledamo samo ta 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Dobro. Bice zivi shit kao i zadnja 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Dobro. Bice zivi shit kao i zadnja 3. Nema potrebe, kad vec vidis da se drugima svidjaju novi albumi, da pljujes po njima, time pljujes na ukus tih ljudi pa i na te ljude. IF su se promenili, - to uvek nekome odgovara, dok nekome ne. Meni je jedan od najboljih albuma svih vremena (znaci ne samo od IF) CLAYMAN...a on je bas negde izmedju pocetka i kraja! Sto se tice Reroute 2 Remain, to je prvi album od bilo kog zesceg metal benda koji sam cuo i on me je uvukao u IF pa i taj zanr. To je dovoljno da zauvek gotivim taj album. STYE sam najmanje slusao tako da nemam komentara, a Come Clarity je ludilo album. To sto nije isti fazon kao i The Jester Race moze samo da se protumaci kao pozitivno...zar bi zeleo da su izdali 20 istih albuma. Uostalom imas koliko hoces grupa koji su ih relativno ok iskopirali pa izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Pa i meni je Clayman do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ma meni su svi do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 da upravo to... ali ono sto mi nije jasno kako nekome ko je iole preslusao albume IFa mogu da medju prva recimo tri albuma budu i oni stariji i ovi noviji Inflamesi... totalno je drugi stil, nema nikakve slicnosti u muzici... a zasto je uopste i bitno da li je u pitanju drugi stil ili ne...?! ja se potpuno slazem sa Ziggymanom,dobre pesme su dobre pesme,dobri albumi su dobri albumi bez obzira kome pravcu pripadaju...sto se mene tice,meni je Lunar Strain mozda jedan od najboljih,ali to mi ne smeta da mi se svidi i Reroute To Remain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a zasto je uopste i bitno da li je u pitanju drugi stil ili ne...?! ja se potpuno slazem sa Ziggymanom,dobre pesme su dobre pesme,dobri albumi su dobri albumi bez obzira kome pravcu pripadaju...sto se mene tice,meni je Lunar Strain mozda jedan od najboljih,ali to mi ne smeta da mi se svidi i Reroute To Remain... ...ljudi uvek misle da bend kad napravi album da je to upravo ono sto su oni hteli i da su oni ULTRA genijalci koji sve imaju u glavi isplanirano...a naravno da nije tako...da je pisanje pesama tako lako izdavali bi 3 na dan. Metalika nije izdala album desetak godina, G'N'R se raspali zbog nedostatka ideja, veliki bendovi kao sto su Mejdeni izdaju album svake 3 godine...poenta je da ni oni ne znaju gde ce ih sledeci album odvesti ni na sta ce to zvucati sve dok nije gotov! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Metalika nije izdala album desetak godina, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 pa ajmo kao u skolici...sta je bilo posle LOAD? Reload...ostaci LOAD-a, pa razni bestovi, koncerti, S&M, obrade - garage,...itd. Sve do St. Anger...ne znam koliko ima izmedju load-a i st. angera ali ima oko 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 7, a ja sam racunao i sve te albume izmedju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts