^Suicide_Pony^ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) mozda come clarity za koju nijansu. edit: ne, ipak clayman. Edited November 6, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Chuck Norris CAN just walk alone into Mordor HAHAHA!!! moram da ponovim pitanje pa da me neko shvati ozbiljno jel neko zapazio kako se zove tip koji pomaze Andersu sa vokalima, bas me zanima ko je i sta je jos radio itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(-1) Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Pazi ne znam na sta tacno mislis na wikipedi-ji ne pise nista o tome. Jel to sa nekog snimka ili sa albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pa imaju link na svom sajtu ka video klipovima koje uploaduju svakog ponedeljka, kao neki dnevnik o snimanju albuma, izaslo je vec 9 epizoda...interesantno je - pogledaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ako se ne varam, misliš na Daniela Bergstranda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Ovaj lik se zove Daniel ali ne znam kako se preziva, Daniela Bergstranda je producent, a imaju i bubnjara koji se takodje zove Daniel. Puno Daniela jbg. On se pojavljuje u epizodi 7 i samo kaze da se tako zove i da je radio na vokalima sa Fridenom od Reroute to remain... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Come Clarity je meni shit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Come Clarity je meni shit... IF su nekad bili najbolji melodic death metal bend, a zatim su poceli da stvaraju muziku koja nije bila ukalupljena u taj zanr i onda uskoumni nisu mogli to da shvate (strah od nepoznatog) i poceli da ih mrze (strah to cini od ljudi)...prosto je neverovatno kako bi neki likovi da slusaju istu formulu ponovo i ponovo. Muzika treba uvek da bude sveza i nova. A ako izjednacavas new sa nu onda si gluv...mislis da si kul ako se pokakis po IF i ako volis samo OLD SCHOOL...bas zbog toga sto su kod nas muzicari istog razmisljanja kao i ti i dalje su nam najpopularniji rokeri Corba i drustvo koji nisu promenili ni 1% svoj fazon vec 100 godina. Da li su kul? Tesko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dloC Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 posle albuma whoracle in flames je jedno weliko sranje po meni!!At the gates rulezzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) posle albuma whoracle in flames je jedno weliko sranje po meni!!At the gates rulezzz zato i dolazis na IF temu. ? Edited November 7, 2007 by mikki270 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 posle albuma whoracle in flames je jedno weliko sranje po meni!!At the gates rulezzz Thanks for your input. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MateoIN_FLAMES Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 posle albuma whoracle in flames je jedno weliko sranje po meni!!At the gates rulezzz PAZI ŠTA GOVORIŠ!!! DUŠU MI VRIJEDJAS! jesi li ti uopce posluso ijedan album poslije whoracle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Dark Tranquillity se mnogo bolje menjao...ali realno oni su u svakom slucaju daleko bolji bend... Prijala mi je promena IF u Reroute To Remain...sasvim jebacki,posle toga mi se sve manje svidja...ali i dalje su oni mnogo dobri... Ipak Clayman i dalje vrh njihove karijere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Dark Tranquillity se mnogo bolje menjao...ali realno oni su u svakom slucaju daleko bolji bend... Prijala mi je promena IF u Reroute To Remain...sasvim jebacki,posle toga mi se sve manje svidja...ali i dalje su oni mnogo dobri... Ipak Clayman i dalje vrh njihove karijere... Још један мудрац. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Dark Tranquillity se mnogo bolje menjao...ali realno oni su u svakom slucaju daleko bolji bend... Istina... vise dobrih albuma i pesama... al opet, in flames je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opera Ghost Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 "Још један мудрац." Sine...popusis malo mudracu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Dark Tranquillity se mnogo bolje menjao...ali realno oni su u svakom slucaju daleko bolji bend... REALNO? Ha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Dark Tranquillity se mnogo bolje menjao...ali realno oni su u svakom slucaju daleko bolji bend... Dark Tranquillity se mnogo MANJE menjao... A ko je bolji nema ni smisla pričati jer su danas previše različiti žanrovski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Dark Tranquillity se mnogo MANJE menjao... A ko je bolji nema ni smisla pričati jer su danas previše različiti žanrovski. Pa sto sumnjas? Decko je rekao REALNO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 zatim su poceli da stvaraju muziku koja nije bila ukalupljena u taj zanr i onda uskoumni nisu mogli to da shvate (strah od nepoznatog) i poceli da ih mrze (strah to cini od ljudi) Ovo je jedna izlizana recenica koju bend izgovara kada napravi sranje od albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 To je rečenica koju fanovi izgovore kada im se svidi album koji je drugima sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Ovo je jedna izlizana recenica koju bend izgovara kada napravi sranje od albuma. delimicno si u pravu tj. u jednom smeru ima smisla - kad bend napravi los album cesto kaze to ali ne mora da znaci da ako se tako nesto kaze da je onda album sranje...da ne kenjam previse, samo cu ti reci da nije lepo da vredjas tudja misljenja i ukuse ako nije po tvome...razmisli, ako se ti albumi toliko svidjaju mnogima onda sigurno nisu sranje! Ako su doziveli komercijalni uspeh ne znaci da su se srozali! Budi fin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 U ovom slucaju nije bilo neke konkretne povezanosti sa In Flames (iako imaju i oni takve albume),ali je ta recenica takav tipicni klise i u velikoj vecini slucajeva znaci upravo ono sto sam napisao.A i ono sto je gojko88 napisao. Komercijalan uspeh neznaci srozavanje.Nikako.Ali los album znaci srozavanje.Itekako.Ja ukuse nisam vredjao,misljenja takodjer,vec sam izneo jednu cinjenicu.Ako si se ti nasao uvedjen,jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Iskreno, ni ja nisam video vređanje u njegovom postu... Bilo je na ovoj temi mnogo goreg flejma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts