ukyo Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Nego, ko prebaci ovu temu u "Metalcore, NWOAHM & Nu Metal"? Chisto da mu cestitam na genijalnosti. Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) jedini logican razlog za to je cinjenica da je i soilwork ovde. Edited November 20, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
oʞɾoƃ Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) In Flames je 10 puta bolji bend od Soilworka i gotovo! Edited November 20, 2007 by gojko88 Quote
Simadin Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Meni nije. Aj' da flejmujemo, nismo odavno.. Quote
niking Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 ZEMLJORADJINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Rob Swire Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 iskreno zabole me koji je band bolji. ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga... Quote
Natasha! Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga... recimo in flames odavno nije death metal, ni soilwork. a kapiram da ce na ovom delu foruma biti najbolje ispoštovani posto na DMu to definitivno nisu soilwork mi je bolji. od in flames mi se dopada samo par pesama. Quote
bambayay Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 In Flames su progressive metal, barem tako kazu ovi na Winampu. Pa da im verujemo, da se mi bezveze ne svadjamo. Evo i dokaza. Najvaznije je da su oni dobri Quote
Natasha! Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 šta je onda dream theater ako su in flames progresiva?... ja se nešto ne razumem u to ali meni su progresiva oni bendovi s ogromnim i nabudzenim solažama . možda grešim nema veze meni se dopada "reroute to remain" trigger mi ej extra . ostale albume nisam ni slušala iskreno. Quote
bambayay Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Zar In Flames nema nabudzene solaze tj. rifove Ono je bila mala sala, kakav In Flames progressive. Stavio sam disk da slusam pa mi izbacili za In Flames progressive, malo sam se nasmejao itd... Quote
Rob Swire Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 šta je onda dream theater ako su in flames progresiva?... ja se nešto ne razumem u to ali meni su progresiva oni bendovi s ogromnim i nabudzenim solažama . možda grešim drz' se ti NUa,ljubi te cika lex. Quote
ukyo Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 iskreno zabole me koji je band bolji. ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga... In Flames je bio do ove, 62. strane na Death Metal podforumu. recimo in flames odavno nije death metal, ni soilwork. a kapiram da ce na ovom delu foruma biti najbolje ispoštovani posto na DMu to definitivno nisu soilwork mi je bolji. od in flames mi se dopada samo par pesama. izvin'te, 'ste slushali come clarity? Take This Life nije death metal? Crawl Throught Knives nije death metal? A za to odavno nisu death metal, hajde svi da budemo struchnjaci ok? Quote
bambayay Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kazem ja lepo da oni sviraju progressive. Molim administratore da ovu temu prebace u odeljak za progressive metal, tamo niko nece ni da primeti da postoji Ali stvarno, ovde In Flamesu nije mesto. Quote
Rob Swire Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 izvin'te, 'ste slushali come clarity? Take This Life nije death metal? Crawl Throught Knives nije death metal? A za to odavno nisu death metal, hajde svi da budemo struchnjaci ok? covece ovo je jumetal.potpuno se slazem sa tobom ali ovde svi o muzici znaju sve, a ne mozes 20 pari zdravih usiju da sastavis, da su pritom u paru sa mozgom.ali svi znaju sve.opusteno... Quote
ZheX Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 ja sam cuo da je trigger obrada od colonie. Quote
bambayay Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kralju pogresno si cuo. Najnovija informacija iz sveta estrade. Ceca je pre neko vece kod Lane Gutovica (emisija Oralno doba) otkrila svoju najvecu poslovnu tajnu. Pesmu Trigger neke tamo svedske grupe In FLames licno je ona komponovala. Kaze ona, to je bio najveci hit tih godina u Svedskoj, a i sire ps. Po http://metal-archives.com/ In Flames svira ''Modern Rock'' U tom slucaju moze se zakljuciti da Metallica i In Flames pripadaju istom zanru ''Metal'' muzike. Kazem ja lepo In Flames u PROGRESSIVE, mozda nateramo Jespera da komponuje neke ''melodicne solaze'' Quote
ZheX Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 @BambaYay - hahahahah... ne bih se slozio sa tobom da in flames ide u progressive, jer je IF melodic death metal i tu nema dalje. Quote
bambayay Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Jeste, u pravu si Pite, ali ima....svedjanke Zanosne plavuse Quote
Natasha! Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) In Flames je bio do ove, 62. strane na Death Metal podforumu. izvin'te, 'ste slushali come clarity? Take This Life nije death metal? Crawl Throught Knives nije death metal? A za to odavno nisu death metal, hajde svi da budemo struchnjaci ok? brate, na death metal podforumu su iskljucivo death metal bendovi, znači: morbid angel, cannibal corpse, deicide, suffocation, immolation, incantation, deeds of flesh, nile, pestilence, severe torture, vile, krisun, origin, vital remains, lividity, massacre, benediction, death, visceral bleeding, dismember, hate, sinister, hate eternal, i bla bla bla bla bla bla... da ne nabrajam sad. i behemoth je na pocetku karijere bio cist black metal. oni su tek zadnjih godina krenuli da sviraju death. i da, postoji tema na death metalu o njima jer SAD sviraju death. niko nece sad da ide od kulina bana i da komentarise kakav je prvi album, to se samo spomene, svi pricaju o novim izdanjima, albumima, pesmama, spotovima i sl. jednostavno, in flamesu nije mesto s tim bendovima. kao ni soilworku. kratko i jasno. realno, ova 2 benda vise slusaju ljudi koji slusaju nu i metalcore nego oni koji slusaju detah metal Edited November 21, 2007 by Natasha! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 To to goni ovo djubre sa ded metala ! Quote
将軍 Bleskimon Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Ma dajte....Shto se onda ovaj forum ne zove Metalcore/NWOAHM/Nu Metal i Melodeath? Ovome nije mesto ovde. Na kraju krajeva, zabole me Quote
alek(sa) Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Get a job/s... In Flames RULZ!! Quote
Recommended Posts