Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Poslusajte Death By Stereo... Ja se ne slazem sa njim... Quote
niking Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 DBS tek nema veze sa ovim modernim metalcoreom Quote
ukyo Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 "Najveci" metalcore bendovi uglavnom kao svoje uzore nabrajaju In Flames, sad ne znam mozda su i In Flamesi 95' kopirali neki bend koji je nastao 00'+ kao shto kolega 2 posta iznad kaze. Sad ne ide mi bash voda na usta kad kazem da je In Flames imao veliki uticaj na Metalcore kao pravac uopshte ali u svakom sluchaju vecina bendova koristi gotenburshke rifove i prelaze u svojim metalcore kompozicijama. Quote
niking Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 DBS postoji od '96, just for the record Quote
Rob Swire Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Oces da kazes da je In Flames izmislio ceo metalcore pravac? :):) Prestani da se blamiras... Poslusaj bendove Chimaira i Death By Stereo i MOZDA ce ti biti jasnije... sine, znam te sa foruma pa ti necu naplacivati casove citanja...ko je i gde rekao da je IF IZMISLIO metalcore? pogrdno je govoriti o IFu kao o metalcore bandu,ali zbog IFa su vasi core bandovi dodali ono metal u ime zanra. a sto se samog banda tice, oni su,po sopstvenom priznanju,pokupili uticaje at the gatesa, koji su, svi znamo ocevi geteborskog ili ti svedskog death metala, kao sto rece momak malopre. kasnije se desava ona prica koju ispricasmo a vezano za, u pozitivnom smislu, sukob americkih i evropskih uticaja i formiranje podpravac, izmedju ostalih i tebi omiljenog metalcorea... na kraju krajeva, sve ovo je ponovljeno i na KSE DVDu... Quote
Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 da nije ovog banda, nikada ne bi ni bilo te vase metalcore price U prevodu, osnivaci... Jer da nije njih ne bi bilo ni metalcore-a... Quote
niking Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 ne, znaci da su izvrsili jak uticaj na bendove da pocnu da sviraju geteborg death metal na americki nacin Quote
Rob Swire Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 otvori sada recnik. nadji rec uticaj. onda nadji rec veliki. procitaj sta rec veliki radi reci uticaj kada je stavis ispred nje. ponovi postupak par puta. vrati se na temu. edituj svoj post. ili prosto,recimo da si u pravu a da ja lupam gluposti...lakse mi je tako. Quote
Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) Hmmm... imao je uticaj... al prvo si rekao da nije bilo SAMO njih ne bi bilo ni metalcore... posle si se tek ispravio... Edited December 1, 2007 by Geozee Quote
Rob Swire Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) jeli jel ti to mene pravis budalom? samo pitam. "zato sto, da nije ovog banda, nikada ne bi ni bilo te vase metalcore price, niti bi otisli dalje od one standardne HC tri-rifa-dva-albuma varijante" sto ce reci, IF je doveo do metalcorea posredno. ili sam ja lud? ako 3 i 2 daju 5, da li to znaci da je 3 jednako 5? iliti ako IF i HC daju metalcore, da li je IF metalcore? Edited December 1, 2007 by lex69 Quote
(-1) Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) u prevodu... IF je imao uticaj na nastajanje metalcore muzike. Jbt koja rasprava.smeh. Edited December 1, 2007 by (-1) Quote
Rob Swire Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 pa kad ne mogu da mu nacrtam... Quote
necko Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 a metalcore je nastao pre in flamesa... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Jel sam vam ikad rekao da vas volim ljudi??? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Dobro je...Ja pomislih da sam se zajebo Quote
Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 a metalcore je nastao pre in flamesa... Nastao je pre ovih novijih albuma koje vi nazivate nu metalom ili kako god... zato im i kazem da poslusaju Death By Stereo ili Chimairu... a mozda cak i Machine Head... Jel sam vam ikad rekao da vas volim ljudi??? I mi tebe volimo... tj JA! :wub: :wub: Quote
necko Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) ne, nastao je pre nego sto je in flames nastao... integrity, madball, biohazard... pa i converge... Edited December 1, 2007 by xnemanjax Quote
VoivodBG Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) Preimenujte temu in flames-a u 'izlazak iz ormara' ne, nastao je pre nego sto je in flames nastao... integrity, madball, biohazard... pa i converge... Tako je Edited December 1, 2007 by Ultimate Bastich Quote
Geozee Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Hmmm... to je malo vise hc, al ok... jos bolje... Quote
Vuk Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Od ovog sam popizdeo: madball metalcore???? Biohazard??? Si bre ti normalan???? idi ubij se. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Nastao je pre ovih novijih albuma koje vi nazivate nu metalom ili kako god... zato im i kazem da poslusaju Death By Stereo ili Chimairu... a mozda cak i Machine Head... I mi tebe volimo... tj JA! :wub: :wub: I ja vas!!! Ali tebe najvise!!! :wub: :wub: Trebalo bi da ubace add to boyfriend opciju Ajde,ljudi oladite vise sa ovom diskusijom jer svi znamo sta znaci svadjanje da netu:P Quote
Recommended Posts