oʞɾoƃ Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Valjda ovo nije protiv pravila... Anyway, pošto znam da slabo ko zalazi na berzu, overite moju temu, ima nekoliko IF originala na prodaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AmidamaruMaster Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 dobri su..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 In Flames - Making of 'A Sense of Purpose' V http://www.torrentz.com/026ede139c02a23bf2...ea3417d5d8e954e Hvala.Je gledao neko ovo?Ja sam ga sad roknuo da se skida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) Predug je i izbacili su deo kada je bubnjar go, pa ima one Golum tripove Lame. Edited October 5, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ve vam patka svima,kupijou sam si Colony majicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Uh, kako si nas zajebao samo! A bogami i ostalih 1.000 ljudi u ovom gradu koji imaju Colony majicu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) Uh, kako si nas zajebao samo! A bogami i ostalih 1.000 ljudi u ovom gradu koji imaju Colony majicu! Brate ja nisam hteo nikog da zajebem nego se samo zajebavam i pohvalio se za majicu,nemo se palis bre,paljevino....a mozda je tebi krivo jer ti nemas Colony majicu...njanjanjanja nja nja njanjja nja njanja njaaaa njaaa njanjaa njanjaa! salim se bre,ne pali se ! Edited October 13, 2008 by PuPaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 opusti se, gojko radi na dobroj prozivci od januara 2006... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Clayman jebac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ne zna se ko je gora paljevina, mita ili pupak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 Predug je i izbacili su deo kada je bubnjar go, pa ima one Golum tripove Lame. na dvd-u ima bar 3 dela kada je chovek go istripovao si se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 O_o Možda su izbacili sa američke verzije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted December 16, 2008 Report Share Posted December 16, 2008 otkinuo sam na chosen pessimist nikad jace slusajuci na playeru i tek malopre skontao da su to novi flamesi. mocna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 (edited) Meni najbolja na albumu. Edited December 17, 2008 by black donkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 au sad pustio Reroute to reman jbt kako drugacije kao da nisu Flejmsi cudno mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Jeste malo šok, ali meni je on uz Soundtrack najkonzistentnije IF ostvarenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 sacekacu neko vreme mozda mi posle legne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Hmmmm.... meni je Soundtrack propast od albuma, mozda par pesama da prodje ko naprimer moja jedna od omiljenih Evil in a Closet(mislim tada kada sam je chuo kidao sam za ovom pesmom sada mi je samo draga), onda The quiet Place prva pesma koju sam chuo od IF i koja me je navela na njihovo slusanje itd. Ali u sushtini dosta slab album. Sto se tiche Rerouta on moze da se prezvace nekako ima dosta okej pesama, ali daleko je to od onoga sto su oni pravili pre tog albuma. Dok npr. Come Clarity kada sam ga chuo udahnuo je nadu neku u meni, tipa da je moguce da ce sa albumom iz 2008-e da se vrate starom putu jel taj meni album je mozda od sva ova 4 nova najbolji. Ovaj novi je najslabije IF izdanje do danas, pesme su prepune catchy refrena sto te jedino i tera da ga slushash ali posle jendo tripu okrenutog albuma ti refreni ti dosade i ceo taj ASOP pada u vodu. I da mozda je taj The Chosen Pessimist stoji ako se premota onaj prvi 3-o minutni smoran deo kao najbolja pesma sa albuma pored move through me. Ali da se razumem nije sve ovo tolko loshe kolko sam ja napisao, naprotiv svi IF albumi(ovi novi) balansiraju tu negde i uvek imaju nehsto u tim albumima sto ce te mamiti ponovo da im se vratish i nikako da im nemozesh reci da su loshi. Mozda je ovo do mene poshto mi je IF omiljena grupa , ali svi IF albumi su vredni da se poslusaju, ako nishta barem ce dosta dece(mejdu kojima sam i ja) da uvedu u metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 @Lunar: Ovaj post si treb'o da pocnes sa: dragi dnevnice! :) Ja ljudi volem sve In Flejms albume! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Jedino Soundtrack-u nisam dao neku shansu pa ga i ne znam najbolje, tako da mi je on onako...svi ostali albumi su fenomenalni...poceo sam sa Reroute to remain pa verovatno zato volim kasnije periode kao i ranije...omiljeni mi je CLAYMAN...nekako su mi slicne karijere In Flames i Metallice - ranije period je kult pa sledi prelazni album - CLAYMAN (BLACK) pa zatim nesto sto je komercijalnie i dalje dobro ali die hard fanovi ne podnose...Razumem stare fanove grupe sto ne vole ove novije stvari ali meni su oni cak bolji od ranijih jer su originalniji...oni prvi su tipican Melodic death bez neke inovativnosti ali jako jako dobar za to sto jeste. Takodje jedno hvala i od mene ali ne za uvod u metal vec za uvod u zestoki metal...(gde sam posle dugo lutanja - 2 godine ipak nasao samo jos par bendova u kojima mogu da uzivam kao u IF) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Meni je i Soundtrack genijalan. Sto rece Pupak, volEm sve In Flames albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 I ja obozavam Soundtrack, zaista genijelan album Jedini albumi koje ne volim od Flamesa su, RTR i ovaj zadnji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Hmmmm.... meni je Soundtrack propast od albuma, mozda par pesama da prodje ko naprimer moja jedna od omiljenih Evil in a Closet(mislim tada kada sam je chuo kidao sam za ovom pesmom sada mi je samo draga), onda The quiet Place prva pesma koju sam chuo od IF i koja me je navela na njihovo slusanje itd. Ali u sushtini dosta slab album. Meni je Evil In A Closet u top 3 najgorih IF pesama ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts