Jump to content

Recommended Posts

Posted

npr. Arsisov prvi sto ga vishe slushash to ti je bolji tako jest treba da se slusha, isto tako i sa Heartworkom mislim da su u tom nekom smislu ta dva melodeath albuma najzahtevnija za slusanje i svaki novim obrtom neshto novo ces primetiti. : )

Posted

Tako je bilo i sa mnom. Upravo slusam Disconnected sa ASOPa, jos uvek mi se svidja album. :da:

Ne slusam ih aktivno kao ranije, ali bi bilo lepo da dodju... :blush:

Posted
npr. Arsisov prvi sto ga vishe slushash to ti je bolji tako jest treba da se slusha, isto tako i sa Heartworkom mislim da su u tom nekom smislu ta dva melodeath albuma najzahtevnija za slusanje i svaki novim obrtom neshto novo ces primetiti. : )

Slažem se.

A i kad si kod Arsisa već,i novi album je poprilično takav,meni je sve bolji svaki put kada ga pustim.

Posted

Gledao sam vise live isecaka...stvarno je katastrofa anders - pevac, tako da je time i ceo live nastup zasran...bas steta...po meni ne mora da bude pevac najbolji na svetu da bi pesme bile najbolje...ima primera mnogo - ozzy, metallica, megadeth,...(ne bitno da li je metal ili ne, primera radi Dire Straits...verovatno najkvalitetniji mainstream(pop) bend ikada pa ima pevaca ala balasevic...eto jos jednog primera :) ) Anders se uklapa u IF fenomenalno i ne treba da ga menjaju sto se albuma tice ali kad bi ga fino zamolili da ode po burek za vreme turneje e to bi bio pun pogodak.