voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 nisu na istom koncertu odvojeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E sranja. Ništa, In Flames it is Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 jel u nekoj exit varijanti ili dolaze kako treba? Quote
Geralt of Rivia Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 josh bolje shto su odvojeno!!!!! +1 Quote
phantasm of the living Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 @ voodoo_ Pfff... Ako su odvojeno nista od prisvajanja posta za potpis. Mozda da izmenim ono NA ISTOM CERTU sa U SRBIJI??A? Quote
voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) @ voodoo_ Pfff... Ako su odvojeno nista od prisvajanja posta za potpis. Mozda da izmenim ono NA ISTOM CERTU sa U SRBIJI??A? Ili original il ništa! Pa ne, ako je više jačih bendova, manja je šansa da se otkaže. Takođe, nadam se da neće da naprave neku fest varijantu u sred leta, kad mu vreme nije. Edited January 15, 2009 by voodoo_ Quote
Mathenigma Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 jao, pitam se gde ce da bude taj cert... kakav ce to biti zgaz, ako se to odrzi... Quote
Mita Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 a da jos se ne zna datum i mesto tako da moguce je svasta Quote
necko Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 ni jedno ni drugo se ne smeju propustiti Quote
Mathenigma Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 realno, koliko uopste IF moze da skupi ljudi? Quote
phantasm of the living Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Ili original il ništa! Pa ne, ako je više jačih bendova, manja je šansa da se otkaže. Takođe, nadam se da neće da naprave neku fest varijantu u sred leta, kad mu vreme nije. E jeb' ga onda. Osecam da ce nakljukaju sve u dva dana i to pred neki moj prejeben ispit. Ali nema veze, ICI SE MORA! Edited January 15, 2009 by Emilly_blacksnake Quote
Mathenigma Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 a ja imam osecaj da ce da mi se pokopi sa prijemnim za faks ili tako nesto... e onda cu da skocim sa mosta... Quote
Mita Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Ja, Gojko,Mita,MDM to je vec 4 ne 3 ljudi samo moze da ih gleda aman covece pun SKC ja kazem ako gresim castim vas pivom Quote
Tyler Durden Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAD SAM ČUO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ODOH DA SE NAPIJEM!!! brate, jel se stvarno zoves gojko, ili ti je to sam nick?! Malo nas ima, sreo sam samo trojicu u zivotu sa nasim imenom, pa se uvek odusevim! Quote
Rob Swire Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 IF je soma ljudi, realno. nista preko Quote
Telcontar Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 realno, koliko uopste IF moze da skupi ljudi? Pa sigurno vishe nego HammerFall, Kamelot i Blind Guardian zajedno.... jbg Flejmse slusha gomila 'urbane' ekipe koja ne preferira Prog/Heavy/Power i ta cudesa... Quote
Mathenigma Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Pa sigurno vishe nego HammerFall, Kamelot i Blind Guardian zajedno.... jbg Flejmse slusha gomila 'urbane' ekipe koja ne preferira Prog/Heavy/Power i ta cudesa... pa onda bi pao jedan expo centar XD Quote
Tyler Durden Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 opustite se bre mojne sad da se pravis blesav i vazan, kao znao sam i sl..... nego reci sad lepo sve sto znas.....vidis da ce neko dobiti jebeni infarkt?!?!?!?! Quote
voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 (edited) Pa ne, jun i jul su ubedljivo najgore vreme. Ispiti, poljoprivreda, ovoono. Ili proleće ili kraj "raspusta", ostalo će biti fejl. Mislim jebiga, ne mogu se ja ubeđivati sa organizatorom, al prosto ako ubaci ovo u vreme Exita, sam sebi sere u usta, i posle onda "ne valja publika". Edited January 15, 2009 by voodoo_ Quote
AstralliS Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 Čekaj, stani malo... Je l' ovo neka zajebancija sad? Prvo overim sasvim slučajno Amon Amarth temu, i kao koncert, i tu se upišam od sreće. Sad ovo... Mislim da ću da se userem, jer ne mogu da verujem, haha. Ali... wowow!!!! Quote
Mita Posted January 15, 2009 Report Posted January 15, 2009 imam snimak kako lik objavljuje ako ocete mogu da uploadujem :) Quote
Recommended Posts