*Nameless* Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 U Zagrebu nisu otkazali koliko znam :? A od prethodno nabrojanih sam Flejmse, Iced Earth i Eluveitie vec gledao, perverzno dobri bendovi uzivo, pogotovo Eluveitie koji su imali najbolji live nastup koji sam u zivotu gledao, a gledao sam ih podosta...Ljudi, Eluveitie nemojte propustit ni za zivu glavu, ako budu u Beogradu, ti ljudi nisu normalni sta rade! Samo sto ne znam kakvi su sad otkad su im glavni aduti benda (bolesna braca blizanci) otisli... Nego da ne oftopicarim vise, ono, vjerovatno sam tu u Begeu na Mejdenima, dolazi nas podosta iz Bosne i Hrvatske, a Flejsmi ako budu samo u begeu docicu... Ima da se derneci majku mu jebem Quote
Mita Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 sto si mi to rekao za Eluveitie sad sam se smorio ko zmaj Quote
Defunctus Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pa Flejmsi su ti 25.marta u Zg-u,sigurno...provjerena informacija. Quote
*Nameless* Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pa Flejmsi su ti 25.marta u Zg-u,sigurno...provjerena informacija. Zakon!! De mi molim te link gdje pise, da mogu okacit na cmar-net i rock-planet. Quote
Defunctus Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 (edited) Nema linka...cuo od jedne cure iz Zagreba na fejsbuku,koja uvijek unaprijed ima informacije o koncertima,jer poznaje organizatore koncerata tamo.Moraces cekati zvanicno saopstenje. Edited January 24, 2009 by Defunctus Quote
Rob Swire Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 merkadicu, da si se javio za maiden, da se napijemo onako gadno bice flejmsa, jebemu, sta vam je vise... Quote
Night`s Dew Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Ne verujem dok ne bude 2 dana pred koncert ^^ Quote
*Nameless* Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Nema linka...cuo od jedne cure iz Zagreba na fejsbuku,koja uvijek unaprijed ima informacije o koncertima,jer poznaje organizatore koncerata tamo.Moraces cekati zvanicno saopstenje. Ko? Noelle?? Noelle ti organizira konceve u KSET-u, al manje bendove, nis vece. Bobo (Metalsound) i Boris (Uriel/Wolfheart) jedini dobavljaju veca imena ;-) A niko od njih nis nije spomenuo...tak da.. Quote
Pavao Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Ko? Noelle?? Noelle ti organizira konceve u KSET-u, al manje bendove, nis vece. Bobo (Metalsound) i Boris (Uriel/Wolfheart) jedini dobavljaju veca imena ;-) A niko od njih nis nije spomenuo...tak da.. U HR uz Metalsound/Močvaru i ZGMF (Wolfheart) metal koncerte još rade Twilight, Arsomnia, Rock the Nation, Migrena & Sounds of Liberation, Tvornica (istoimena agencija), Lupa.. Sve agencije podjednako dovode kako veća tako i manja imena. Edited January 25, 2009 by Pavao Quote
*Nameless* Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Twilight dovodi electrogoth/industrial/darkwave stvari, ne sjecam se da je ikad ist ekstremnije bilo, Tvornica i Lupa slabo nes primjecujem u posljednje vrijeme, RTN isto. Na kraju ZGMF, Metalsound ili Lupa kontam da bi mogli dovuc.... Jesil ti provjerio tacnost ovoga?? Bas me zanima, jel patka ili bude stvarno? :-) Quote
Pavao Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 ZGMF u naredno vrijeme dovodi Napalm death i paket IE/Saxon. Sve nadolazeće ostale metal koncerte u 2., 3., 4. i 6. mjesecu rade Twilight/Master of metal (Soulfly, Hammerfall, COF), Arsomnia (Samel, Sepultura, Disturbed), Rock the nation/Arsomnia (Kreator, Amon Amarth), Lupa (Nightwish, Slipknot)... Za In Flames ne znam, mislim da ih je trebala dovesti Arsomnia, ali to ne znam, još nisu ništa potvrdili. Quote
*Nameless* Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Flejmse dovodi Twilight, sad potvrdise na cmar-netu! 25.03. A veceras sam sreo Borisa, al smo samo pricali o IE, zaboravih ga pitat za ista drugo, jebaji ga... Ugl. Flejmsi u zagrebu su sigurni! Navodno budu u Tvornici, al to je samo prica, nije potvrdjen lokejsn. Btw. si siguramn za Knote u ZG???? Budu siguro???????????? :| Edited January 27, 2009 by *Nameless* Quote
Vuk Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 za flames-e je sigurno, o tome vishe ne treba polemisati slpknt mi je diskutabilan, ali mislim da su sigurni digresija: chmar tachka net i dalje meni deluje smeshno kao naziv sajta iako bi trebalo da shiri kulturu bez uvrede, ovo mislim ozbiljno Quote
*Nameless* Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 za flames-e je sigurno, o tome vishe ne treba polemisati slpknt mi je diskutabilan, ali mislim da su sigurni digresija: chmar tachka net i dalje meni deluje smeshno kao naziv sajta iako bi trebalo da shiri kulturu bez uvrede, ovo mislim ozbiljno Prvo nije chmar tachka net, nego cmar-net.org cmar = croatian metal and rock, a kasnije je ekipa od toga napravila zajebanciju Quote
PuPaK Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) DOLLAAAZEEE BREE EEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SFODJOCIUNODIUCMJOIDEFNJUJUKIMNJHUNHUY We are VERY proud to confirm that IN FLAMES will be heading out on a Eastern European tour in March of this year. The dates are: March 2009 Date City Venue Country 25 Zagreb Tvornica Club Croatia 26 Linz Posthof Austria 27 Maribor STUK Sporthall Slovenia 28 Belgrade SKC Serbia 29 Sofia TBC Bulgaria 30 Bucharest Arenele Romane Romania April 2009 1 Budapest Petofi Czarnok Hungary 2 Trencin Piano Slovakia 4 Prague Folimanka Czech Republic 6 Warsaw Pogresja Poland “We have not played live in most of the countries in Eastern Europe and we are all really looking forward to it. Hope to see a lot of new faces and cool places on this tour” – In Flames Edited January 27, 2009 by PuPaK Quote
*Nameless* Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Jesam li to i Sarajevo procitao medju popisom :D Lajv et AG hahahahahaha.... :) ajd ide se svakako.. Quote
Zoidberg Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 (edited) Pa Srbija nije u Istocnoj,vec u Juznoj Evropi Elem,ovo deluje zanimljivo,videcu sa drugom,mozda i bude nesto od ovog.Ali,opet kad razmislim,ovo je vise promocija novog albuma,koji mi se i ne svidja bas,starii Flejmsi su tr00... Edited January 27, 2009 by Nolff Quote
Mita Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 DOLLAAAZEEE BREE EEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SFODJOCIUNODIUCMJOIDEFNJUJUKIMNJHUNHUY We are VERY proud to confirm that IN FLAMES will be heading out on a Eastern European tour in March of this year. The dates are: March 2009 Date City Venue Country 25 Zagreb Tvornica Club Croatia 26 Linz Posthof Austria 27 Maribor STUK Sporthall Slovenia 28 Belgrade SKC Serbia 29 Sofia TBC Bulgaria 30 Bucharest Arenele Romane Romania April 2009 1 Budapest Petofi Czarnok Hungary 2 Trencin Piano Slovakia 4 Prague Folimanka Czech Republic 6 Warsaw Pogresja Poland “We have not played live in most of the countries in Eastern Europe and we are all really looking forward to it. Hope to see a lot of new faces and cool places on this tour” – In Flames to mi reci :rockdevil: Quote
Mistress Burzum Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Ajd ne zezajte i oni dolaze :| Bankrotiraću... Quote
PuPaK Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Pa Srbija nije u Istocnoj,vec u Juznoj Evropi Elem,ovo deluje zanimljivo,videcu sa drugom,mozda i bude nesto od ovog.Ali,opet kad razmislim,ovo je vise promocija novog albuma,koji mi se i ne svidja bas,starii Flejmsi su tr00... Koga bole patka di je Srbijjaaa kaadd doolaaazzii jeebeeeniiiiiiiiiiiiiiiiii in flejjmmsssss ,ja volem sve od nji i bole djole kakvo je tru a kakvoo nijeee,IMAAA DAAAA GLEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAM IIIIIIIINNNNNNNNNNNNN FLLLLLLLEEEEEEEEEEJJJMMMSSSS!!!! @Mita: Barabo vimo se na koncerat da lochemoo!!!!! Quote
Recommended Posts