BodyRemover Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 (edited) Nu Metal nije = rap metal slusaj Deftones, Slipknot, Disturbed, Mudvayne, Korn a ne Crazy Town, limp Bizkit, linkin Park i taj crap. in flames nemaju veze s tim hip-hop-metal shitom poz Edited April 18, 2004 by BodyRemover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 nadam se samo da ce dark tranquillity ostati ono sto jeste, za razliku od ovih gejeva prgavi, a sta ti je haven? tako sam umoran od te vase plitke price... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Cuo sam jednu pesmu sa novog albuma, refren je vrlo slican Linkin Park-u, ovo ostalo nije nista posebno, kao da i nisu bili nesto posebno inspirisani. Nisam primetio da je neko jos to spomenuo, ali zvuk bubnjeva je skoro pa St. Anger... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 prgavi, a sta ti je haven? tako sam umoran od te vase plitke price... šta sa haven-om? to je genijalan album za razliku od ovog in flames sranja.. uostalom, uporedi damage done sa ovim novim in flamesom. ako pravimo paralele, onda haven ide u isti koš sa claymenom.. ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Kako mi je bedak sad kad citam ovakvu pljuvacinu po In Flames-u pre dve godine kada bi neko pljuvao po In Flames-u sam bi bio ispljuvan od okoline koja bi ga slusala ali sad skroz opravdano ih pljuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 šta sa haven-om? to je genijalan album za razliku od ovog in flames sranja.. uostalom, uporedi damage done sa ovim novim in flamesom. ako pravimo paralele, onda haven ide u isti koš sa claymenom.. ok? bro, kako ti kazes in flames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Clayman jeste najbolji... ali nemam nista protiv Reroute To Remain...naprotiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Uh, vidim da se ovde preko svake mere glorifikuje Clayman, koji jeste dobar, ali ima neke slabe pesme. O ukusima se ne raspravlja, ali mogu li ljubiteljima Claymana da ukazem na Lunar Strain, Subterranean i Jester Race koji po mom skromnom misljenju imaju dosta jace pesme i generalno su bolje osmisljeni kao celine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Shta sve nece stavljati u Death metal UH UH Ma oni su neki Hard N Heavy (Black Metal eventualno) www.beotel.yu/~ivkov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Sta sve nece stavljati u Black Metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 (edited) Sa clayman-om IN FLAMES su polako usli u mirnije vode metala...clayman je najmelodichniji album,ali ne i najbolji.Ja preferiram jester race i lunar strain,c.o.l.o.n.y je na samoj granici ...a reroute ne mogu da svarim nikako,kao i ovaj novi soundtrack to your escape Edited May 1, 2004 by MEGGY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 i da...mislim da im sada ovde nije mesto..treba ih prebaciti negde drugde . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 jeste, jeste... prebacite In Flames na avangardu jer niko ne moze da shvati da su poslednja dva albuma genijalna as well... a chim neshto ne moze da se shvati, to mora da je avangarda... i sad ne znam zashto sam ovo rekao, ali ne moze da shkodi, a chim ne shkodi znachi da sam u pravu... Soundtrack konza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 (edited) Soundtrack rula 100%%% F®iend je kao Dismember Like You Better Dead, My Sweet Shadow i Superhero Of The Computer Age... to bih voleo da cujem uzivo sada... ljudi, gledajte ih uzivo i bolje ih prebacite negde gde ce o njima pricati oni koji ih gotive, a ne da se face ovde utrkuju ko ce vise da ih popljuje... sve sam se najezio od vas... pazi Fueled these new shores burn Dark past lies cold Shadow, my sweet shadow To you I look no more piss off poz Edited May 1, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Meni se svaki album Flamesa svidja na neki svoj nachin. Reroute je isto genijalan, ne znam shta toliko kenjate u vezi njega... Taj novi nisam imao prilike da chujem, ali Pera cje to da sredi, jel da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 i bolje ih prebacite negde gde ce o njima pricati oni koji ih gotive, a ne da se face ovde utrkuju ko ce vise da ih popljuje... sve sam se najezio od vas... pazi ako ciljas na mene,zajebo si se momche. samo sam rekla sta mi se svidja i ne kao i moji prethodnici.i nemoj da budes vulgaran sa takvim vulgarnim smajlijima tipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 (edited) Ko je tebe pomenuo? "zajebo" je vulgarno, a meni je samo muka... Edited May 2, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 ...i dalje ne vidim ko je pljuvao po inflamesima...mislim,ako se nekome ne svidja njihov novi stil,to znaci da ih pljujemo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 o brate mili... sestro slatka... ili kako god... vrati se nekoliko stranica unazad i chitaj postove od trenutka kada smo se prvi put obratili sa informacijama o zvuku novog albuma... 80% postova pljuje na In Flames i njihova poslednja 2 albuma... ovaj poslednji pogotovu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 ...i dalje ne vidim ko je pljuvao po inflamesima...mislim,ako se nekome ne svidja njihov novi stil,to znaci da ih pljujemo ? ama, bre, ko od tebe trazi da branis druge? rekoh da nisam mislio na tebe, zato me zaobidji u veeeelikom luku... oces putokaz? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WS Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Dosta sa svadjama. Sto se tice Soundtracka, nije tacno ni da je odlican album ni da je potpuni potop. Mislim da je fer reci da je to dobar album sa nepotrebno zamucenom produkcijom i nekoliko pesama koje su mogle biti malo bolje definisane. Eto, tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 Zapravo to bi bilo najblize mom misljenju, ima par sasvim ok pesama ali u generali nije nista posebno. Vrlo slican predhodnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 2, 2004 Report Share Posted May 2, 2004 ama, bre, ko od tebe trazi da branis druge? rekoh da nisam mislio na tebe, zato me zaobidji u veeeelikom luku... oces putokaz? poz hahhahaha ma ko bre brani durge....? ccc i niko se ne svadja...nego meni dosadno pa moram da pod**bavam <---da ne ispadnem OPET vulgarna ajde de....momche...zaobilazim te...hm...a kolki si u precniku? mislim,reci dal da uzmem kola il peshke? moram priznati posle malo duzeg slusanja novog albooma...nije on ni tako los...mada je bolji od prethodnog u svakom slucaju...i da,svidja mi se njihov novi imidz,Andersu dredovi preterano chuche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 Ajd, sad si se povadila posto si pokazala dozu humora... da bi mene zaobisla potrebno ti je mnogo vise od svih tih sredstava, nesto sto neces jos dugo posedovati, a to je mogucnost da odolis ovakvom izazovu WS, tvoja uloga misionara UN-a je lepo osmisljena, ali nepotrebna... ja tvrdim da je album vrhunski i ti me neces u suprotno ubediti... nice try, though, onako na kvarnjaka pozdrav ljudi, Kent (celebrating 10th year anniversary of listening to In Flames) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 3, 2004 Report Share Posted May 3, 2004 e da...KENT-e, posto vidim da si opak sabornik IN FLAMES-a,kako se tebi svidja njihov novi look? da ne znam da sviraju neki melodic death ( ) rekla bih da su suparnici pApA rOaCh-a ah da...ne kaze se suparnici, nego 'politicki' neistomisljenici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts