Guest HEFEST Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Dobro Branka cak i lepo peva. Neka bude onda Stoja. Quote
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 I rest my case!!! Onaj ko je cuo IF i ne zna Da su Colony I Clayman najjaci albumi bez pogovora treba da se vrati na Branku Sovrlic!!! Onaj ko je čuo Colony i Clayman i kaže da je In Flames black metal bez pogovora treba da se vrati u pećinu. Quote
Mita Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 A Sense Of Purpose je jedini In Flames album u ovom milenijumu koji nije na nivou. Taj i Clayman su mi jedina njihova izdanja za koja mogu da kažem "da mi nisu nešto". Meni su Clayman i Colony najslabiji :smajlikojisekrstinogama: je ste vi normalni Clayman ftw nema lose pesme meni je stari opus kvlt ovaj novi je isto kvlt i oba opusa su gej tako da su Flejmsi GEJ KVLT Quote
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Mito, o tome i pričam, da tebi nema loše pesme na Claymanu. U tome je problem. Quote
TopOfTheMorning Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ma In Flames-i nemaju loshu pesmu. xD Quote
Simadin Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ja bih sa Claymana izbacio jedino onaj nepotrebni World of Promises na kraju, sve ostalo jebe if you ask me Swim, bitches! http://www.youtube.com/watch?v=6Nprf4MtKnk Quote
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) Ja bih sa Claymana izbacio jedino onaj nepotrebni World of Promises na kraju, sve ostalo jebe if you ask me To je bonus pesma na reizdanju, Clayman kao Clayman se završava sa Another Day In Quicksand. E moji mp3 fanovi. Edited August 28, 2009 by Gojko Quote
Grobodan Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ja bih sa Claymana izbacio jedino onaj nepotrebni World of Promises na kraju, sve ostalo jebe if you ask me Ni slučajno, ta obrada je do jaja. 1 Quote
Simadin Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) Pretpostavio sam, ali jebes ga, album imam takav vec godinama. U svakom slucaju Clayman >>>>>> (ASOP + CC)*10^23 Ni slučajno, ta obrada je do jaja. Boring as fvck. Edited August 28, 2009 by Simm A))) Quote
Buddha Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 meni je Clayman kad se pojavio bio jako dobar, napredovali su sa produkcijske strane bas kako treba (jester race<whoracle<colony<clayman) kod Clayman-a mi je na prva slusanja smetalo to sto je imao 4-5 do jaja pesama, dok mi je ostalo bilo onako... kad su dostigli produkcijski vrhunac, onda su vec krenuli da se zajebavaju. Reroute mi je zato bio gotivan jer je imao dobre pesme, raspad produkciju, ali nekako raspad produkciju sa stilom. Andersov vokal mi je tu vec malo bio iritantniji, a posle tog albuma sam totalno izgubio bilo kakvo interesovanje za bend. vokali su mu bili uzasni i sve uzasniji, gitare standardno dobre ali je falilo dobrih rifova i pesama (refrena), a produkcija bas ono... skromna. al dobro, tad im se vec moglo, u smislu da ih zabole dupe za albume, posle Reroute-a su se konacno probili u UK, koncertno i u SAD i onda im je ostalo samo da vrte turneje. konacno im se isplatio sav dugogodisnji trud i onda su i prestali da se trude da kao izmisljaju neku toplu vodu. fazon, imamo vec dovoljno hitova da napunimo bilo koji festivalski set i to je to. Quote
Guest Sha Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Meni su Colony i Clayman zenit njihove karijere, u kreativnom smislu. Toliko dobrih pesama i tako dobar spoj melodije i žestine nikada kasnije nisu uspeli ni delimično da dostignu. Valjda su shvatili da bi bio uzaludno i truditi pa su istraživali neke druge teritorije :-) Volim sve njihove faze, ali na tim albumima jednostavno nema šta da se doda ili oduzme. Takvi kakvi su-gotovo da su savršeni. Quote
Vic Rattlehead Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ima li klinova na Claymanu? Slabo poznajem bend, samo dva posljednja albuma. Quote
Simadin Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ima na par mesta neki gej-spoken-word, ali nista sto bi se zapravo moglo nazvati pevanjem Inace, potpisujem ovo sto je Sha rekao. Quote
Talvi Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 IN FLAMES Bassist On Guitarist STRÖMBLAD: 'He Really Needs To Deal With His Problems' Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Kao i svaki BM naslov: pretenciozno i potpuno izvučeno iz konteksta. Ništa epohalno niti novo nije rečeno u tom intervjuu. 1 Quote
Sinstrel Posted September 14, 2009 Report Posted September 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=i9umRl6harc Quote
Simadin Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YC3rw74cfG4 Quote
Guest HEFEST Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Kakvo gejstvo krv ti jebem!!!! Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 black metal je izasao na videlo. Quote
Talvi Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Kakvo gejstvo krv ti jebem!!!! Quote
Recommended Posts