Pufnica Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Neko vreme nas nece biti jer se povlacimo da zavrsimo autorske stvari koje smo inace i zapoceli... Jbt, ko da ste bili uber-aktivni u zadnje vreme pa se sad povlacite Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 mislio je na postove na ovoj temi bob je bas aktivan, ko da nije Lord of Metal ocu ja da budem Lord, a onda ima sve da vas smaram Quote
+AuReOlE= Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) ..muah..evo i ja(doduse malo kasno)da vas pohvalim...u subotu u domu ste bili odlicni,izbor pesama..vi...bedak sto vas necemo gledati neki naredni period,ali kada se vratite na scenu...... Edited February 27, 2007 by +AuReOlE= Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 hvala na podrsci, bas ti hvala. mi smo sirotinja koju nema ko da slusa (ovo je za boba i celavog da ne kenjaju) :) kako vam se svidja novi stajling basiste? Quote
Emily Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Ma vi ste meni SVI swatki Ne znam da li sam rekla da je Autorska super..Evo,sada jesam.. Quote
Duke Of Borca Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Sta zena zna sta je nepar , skini stole brkove, ovo je sve zbog tebe Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 to bobe konacno si se opametio. vidim da si do jaja lik. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) bend ATP organizuje kasting za mlade lepe i pametne devojke koje zele da izadju na stanicama kavera za demo snimak. treba da budu, manje vise zgodne (nikako debele), treba da budu plave (njih dve), i naravno gole (mogu i da se lizu) sve zainteresovane testirace najstariji medju nama (njakvi), pa najsrecnije dve ce dobiti gomilu prasica (naravno plisane) Edited March 4, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
~~~SoulFly~~~ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Maelstorm: nista to nevalja! Malo manje ograde oko mozga, i malo vise struje u mozak Treseri!!! ~~~SF~~~: ja nemam reci... gitare su katastrofa. ritam gitara kao galop od mrtvog konja dok je solo jos i dobar ali celavi lik ne zna radnju... mozda kad bi manje drkao i vise vezbao... sta znam... p.s. Maelstorm&~~~SF~~~: cemu sluze ovakvi bendovi? da bi napaceni likovi imali sveze meso? p.s.s. to sto mislite nema veze s mozgom(dr. protic). Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) ti mora da se do jaja razumes u gitare kad tako pricas mora da imas bend sa dr.proticem Edited March 4, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
celavi Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Celavi lik ce te pojesti kako zna i ume Aj idi gaji puzeve pacenice Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) to celavi samo nastavi tako Edited March 4, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
Duke Of Borca Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Pun yumetal kriticara jebaca, jel drzis casove, jel smemo da ti popusimo kurac, idi negde drugde leci komplekse, odjebite kompleksasi, sviraj kuci pred plisanim igrackama i zamisljaj kako si bolji Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 celavi, mora da si mu nagazio ribu kad te tolko mrzi Quote
~~~SoulFly~~~ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Pun yumetal kriticara jebaca, jel drzis casove, jel smemo da ti popusimo kurac, idi negde drugde leci komplekse, odjebite kompleksasi, sviraj kuci pred plisanim igrackama i zamisljaj kako si bolji ~~~SF~~~: ne bre niste me razumeli... ja samo mislim da veza izmedju gitare, prstiju i vaseg mozga ne postoji! niste nadareni! prazno, kapiras... ako oces da pusis... ne znam sokiran sam tvojom izjavom... Maelstorm: Jedno te isto... Ajd malo prosiri izjave... Tesko te je razumeti. Il vezbaj malo il nadji ribu... Noz u dupe, a nekom ce i da opali... Quote
Duke Of Borca Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Haha definitvno mu je celavi nagazio ribu, nego nebitno ionako ne sviram mnogo ja cu nauciti da sviram, on svoje komplekse izleciti nece, tako da cu zajebati prozivanje sa pacenicima, sledeci put kad budemo svirali izbaci nas sa bine, ne dozvoli da ti galop mrtvog konja kvari dozivljaj Quote
~~~SoulFly~~~ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Celavi lik ce te pojesti kako zna i ume Aj idi gaji puzeve pacenice Maelstorm: Mislim ako ces gazenje. . . Ajde brate. . . Trebala bi ti neka lekcija. . . Tako da ako nisi tolika pickica. . .Samo reci kad oces da ti udesim ruku. . . Mozda malo prosviras. . . Ili ti pojebem jos neku ribu . . . Ili. . .Ti pokazem kurac, pa odes kuci placuci i usput izgubis FANOVE???!!! ~~~SF~~~: samo nemoj `kako zna i ume` posto koliko sam te cuo na svirci malo toga znas... znaci blam ste likovi... Haha definitvno mu je celavi nagazio ribu, nego nebitno ionako ne sviram mnogo ja cu nauciti da sviram, on svoje komplekse izleciti nece, tako da cu zajebati prozivanje sa pacenicima, sledeci put kad budemo svirali izbaci nas sa bine, ne dozvoli da ti galop mrtvog konja kvari dozivljaj ~~~SF~~~: Brate moja riba nije neka klinka za klinaste kurceve tako da nije o tome rec... samo sam vas udostoio mog komentara... nadji ribu i mani se corava posla... Maelstorm: Cini se da Ovaj "Ritmicar" nema svoje misljenje, vec se trudi da nekom ne stane na zulj... Prekini da se slihtas svima Konju... Ispeci pa reci... Dakle ja nemam problem sa gazenjem ljudi. . .Slobodno provociraj p.s. da li uopste znate ko je dr. protic? Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) naravno da ne znam ko je dr.protic Edited March 4, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
~~~SoulFly~~~ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 au brate. ako se meni obracas sa "ritmicar" - do jaja. ja se slihtam - do jaja. samo palim malo vatre. sto se tice gazenja, boli me racq. sta da radim kad volim da provociram. mislim da nisi upcen u razne stvari .... uostalo ..... hvala sto si na nasoj temi, nastavi da dolazis, samo nam dizes rejting (pravis reklamu) naravno da ne znam ko je dr.protic Maelstorm: Ne, brate, sve si pobrkao... Ti si cini se jedini dobar lik u toj bandi. A i brcici... Prica se odnosi na mrtve konje...tj.one opustene kurceve AKA Gitariste??? Jbg. Naravno da je dobra reklama, ipak mi je zanimljivo da vidim sta ce biti s bendom(Progres,AUTORSKE??? Itd.), ako ga OPUSTENI KURCEVI malo ne iskuliraju s hvalom i ne pocnu da sviraju ko ljudi a ne pubertetlije u mutaciji... URADITE NESTO!!! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 http://www.pionirovglasnik.com/index.php?c...amp;content=448 mislim da znam ko je dr. protic to je samo jos jedan u nizu umetnika hahahahahahahahaha, umetnika! Quote
Emily Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 bend ATP organizuje kasting za mlade lepe i pametne devojke koje zele da izadju na stanicama kavera za demo snimak. Pa jel bas mora plavusa..? Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 nadam se da si procital ostale uslove. naravno da mozemo da ubacimo i trcu cupi, samo ako ispunjava ostale uslove Quote
Recommended Posts