Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 (edited) Bend koji je predstavljao Iced earth tribute na Demo Masters turniru... Pa kakvo je vase misljenje o njima?? Edited March 12, 2005 by Tinea Quote
Duke Of Borca Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Drugari iz Borce , jebiga svirace veceras, e sad kao ortak ne bih da komentarisem, jer tesko da bih bio objektivan, a kad bi bio to ne bi valjalo Quote
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Author Report Posted March 12, 2005 Hmm... svirali su juche u Velikoj Plani, a za vecheras... to nisam znala!!! Quote
StRatO Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 sve pohvale za IE.. nije toliko naivan bend za svirku.. pogotovu vokal... sto se ATP tice jedino po meni sto valja u bandu je pevac.... mada i on skripi u nekim delovima... i ljudi nemojte samo balade (a to su i najlakse njihove pesme).. sto nesvirate nesto sa prva 3 albuma.. recimo STORMRIDER.. najaca pesma.. ili recimo s novog Reckoning.... Quote
xromance Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Pozdrav za ATP od kolega iz Moondivea Quote
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Author Report Posted March 13, 2005 Pa i juche su svirali... Bili su super! Marko je naravno, savrsen.. pa na mene Shalim se ja. On samo neka tako nastavi i zavrsice u Official tribute-u to Iced Earth... Quote
Wild Rose Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 ADENOZIN TRI-FOSFAT A-ha... Moji drugari... Jbg i da mi nisu ortaci svakako bih isla na njihove svirke-volim Iced Earth i oni to ok rade (ne bih sad da komentarisem da ne ispadne da je to zato sto ih znam) i atmosfera je uvek odlicna na njihovim svirkicama... Quote
shock! Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 slusao sam ih jednom...nisu losi - onako, mada mislim da je nezahvalno biti tribute to IE, zbog vokala uglavnom Quote
Duke Of Borca Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 ADENOZIN TRI-FOSFAT Nemoj da se lazemo Quote
Prinzessin Tinea Posted March 14, 2005 Author Report Posted March 14, 2005 Evo jedno pitanjce poshto ste svi "drugari" pa za vase iskreno misljenje.. Da li se vama svidja kako su uradili pesmu Dracula? Ja inache ne slusham IE ali znam neke pesme... Neki ljudi su mi rekli da je dobro, neki da je strashno, neki da je onako... shta vi mislite? Quote
D.E.A.D. Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 (edited) 666!! Edited March 14, 2005 by Dragan Pagan Quote
D.E.A.D. Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Evo jedno pitanjce poshto ste svi "drugari" pa za vase iskreno misljenje.. Da li se vama svidja kako su uradili pesmu Dracula? Ja inache ne slusham IE ali znam neke pesme... Neki ljudi su mi rekli da je dobro, neki da je strashno, neki da je onako... shta vi mislite? I have no idea what are you talking about, mozda zato sto sam pijan, ali,... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 17, 2005 Author Report Posted March 17, 2005 Vidi se da si biJo pijan... never mind Quote
bradati_simce Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) VOLEO BI DA IH CUJEM UZIVO,INACE CUO SAM DA SU DOBRI. VIDEO SAM NJIHOV MALI CLANAK U HUPERU.SA OSTALIM TRIBUTE BENDOVIMA NIJE LOSE Edited March 17, 2005 by bradati_simce Quote
Prinzessin Tinea Posted March 17, 2005 Author Report Posted March 17, 2005 VOLEO BI DA IH CUJEM UZIVO,INACE CUO SAM DA SU DOBRI. Imao si priliku da ih chujesh u petak na radiju i u subotu u Filozofu... Sjajni su Quote
bradati_simce Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 NE....NA ZALOST NISAM IMAO PRILIKE. NI DA DODJEM,NI DA SLUSAM. ALI BICE VREMENA Quote
Ulbrecht Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Pozdravi za drugove iz Borche i za njihov tribute projekat Quote
*Silent Angel* Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 o cemu vi pricate niti pevac zna da peva,niti momci znaju da sviraju sramota za draculu Quote
Valtiel Posted March 21, 2005 Report Posted March 21, 2005 Bend je sasim dobar, koliko sam ja uspeo cuti jer mi je drug doneo nesto sto je on snimao iz prvog reda kad je bio na svirci, jbg. Quote
Prinzessin Tinea Posted March 21, 2005 Author Report Posted March 21, 2005 Bend je superrrrr... svashta, jos niko nije rekao da su loshi, ali se uvek nadje neko ko sve kvari Quote
Valtiel Posted March 22, 2005 Report Posted March 22, 2005 Bend je superrrrr... svashta, jos niko nije rekao da su loshi, ali se uvek nadje neko ko sve kvari OVDE SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE I TO IPAK TREBA POSTOVATI. Quote
*Silent Angel* Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 (edited) Bend je superrrrr... svashta, jos niko nije rekao da su loshi, ali se uvek nadje neko ko sve kvari to sto ti njih poznajes pa se ulizujes to je druga stvar,ali svako ko cuje ne moze da tvrdi da su dobri Edited March 23, 2005 by *Silent Angel* Quote
Valtiel Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 to sto ti njih poznajes pa se ulizujes to je druga stvar,ali svako ko cuje ne moze da tvrdi da su dobri JA IH NE POZNAJEM UOPSTE NITI SAM DRUG SA NJIMA A STO SE TICE ULIZIVANJA JA BIH JEDINO LIZAO MARTU VLAHOVIC, OD GLAVE DO PETE, mmmm......SWEET. Quote
aca_nomad Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 JA IH NE POZNAJEM UOPSTE NITI SAM DRUG SA NJIMA A STO SE TICE ULIZIVANJA JA BIH JEDINO LIZAO MARTU VLAHOVIC, OD GLAVE DO PETE, mmmm......SWEET. Ko u Sicu dira mnogo me nervira! Bend je super!!! Iron Maiden Quote
Recommended Posts