Kali Agna Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Pohvale za jucerasnju svirku, bilo je ooodlichno Quote
Platina Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 e baš ću da dođem da vidim da li bolje zvuče nego na finalu DMT-a.. onda me niste baš oduševili(kao fanatik Iced-a vam to iskreno kažem) mada bili ste tad i poslednji tako da kontam.. Quote
Platina Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 i da mnogo spamuju ovu temu.. ako ne želite da podržite bend ne pišite uopšte ili ako želite pišite postove podrške! nije to tako teško! Quote
Platina Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Bilo dobro juče,utisak je popravljen veoma.. Svidelo mi se kada su svirali Eye of the tiger. Mnogo volim tu pesmu i još uvek nisam čula da ju je neko dobro skinuo kao vi. Vokal je odličan! Quote
Duke Of Borca Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Jel nose kacige kad tako brzo sviraju da se ne povrede Dobra svirka Quote
Wild Rose Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Jel nose kacige kad tako brzo sviraju da se ne povrede Dobra svirka Pa vec smo se slozili oko toga-ne da nose kacige, nego i shtitnike, rukavice, i svu dodatnu opremu! Bilo super sinoc! Vec sam napisala na drugoj temi... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 2, 2005 Author Report Posted May 2, 2005 SATAN SATAAAAAAN zaaaanimljivo U petak je bilo sjajno, ali nisam dosla u subotu...odveli me matorci u Tunguziju da im perem kola Quote
Platina Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 SATAN SATAAAAAAN Jel to meni bilo upuceno o najmocniji medju najmocnijima? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 4, 2005 Author Report Posted May 4, 2005 ne, to je bilo upuceno meni... Quote
Platina Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Ok ako jeste.. Mislila sam da me vodja malo zaj.. Mene kardinalku.. Quote
Prinzessin Tinea Posted May 4, 2005 Author Report Posted May 4, 2005 ma zezam se.... ko zna, on se malo pogubio verovatno da je uputio tebi *Tinea je luda Quote
Platina Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ma znam to je bilo zbog Marduka u potpusu ali sam se vratila na moj dobar stavi Ewigkeit. Quote
Duke Of Borca Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Molio bi vaginalne ucesnice ove teme da zajebu spamovanje Quote
*nitro* Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 vaginalne ucesnice Inace samo sam jednom slusao ATP i to u filozofu na tribute veceri... Sve pohvale za pevacha ali solo gitarista......no comment Quote
Марија П : Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Bend koji je predstavljao Iced earth tribute na Demo Masters turniru... Pa kakvo je vase misljenje o njima?? Jesu li oni sebe nazvali "adenozin - tri - fosfat" ili je to skracenica za nesto drugo? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 5, 2005 Author Report Posted May 5, 2005 (edited) Jesu li oni sebe nazvali "adenozin - tri - fosfat" ili je to skracenica za nesto drugo? u pitanju je energija... ATP ili ti adenozin-tri-fosfat Edited May 5, 2005 by Tinea Quote
Duke Of Borca Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 u pitanju je energija... ATP ili ti adenozin-tri-fosfat Ipak je nesto drugo... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 5, 2005 Author Report Posted May 5, 2005 Ipak je nesto drugo... a je li... sta onda? Quote
Recommended Posts