Wild Rose Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Steva A ko da ga neko pa zove tako.... Slash je covek bre! Quote
BloodElfica Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 A ko da ga neko pa zove tako.... Slash je covek bre! Sad ste me zbunili!!! Ja reko imaju novog basistu. Inache, Slashu uopste ne stoji da se zove Steva bolje - Kosomir. Inache, pozdrav za A.Terapiju.P. (da ne otkrivamo bash sve!) i uvek volim da vas cujem.Nije savrseno,naravno,jos je to mlad bend,ali practice makes perfect a oni imaju dobru atmosferu a to je dobro za pocetak. Haug! Quote
Гера Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 A.Terapiju.P. Analna Terapija Penisom... ako se ne varam Quote
Bla Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Analna Terapija Penisom... ako se ne varam LOL,svaki dan naucish neshto novo...nego pitanje za "fanove" kako ide cela postava benda???? Quote
Duke Of Borca Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 Sad ste me zbunili!!! Ja reko imaju novog basistu. Inache, Slashu uopste ne stoji da se zove Steva bolje - Kosomir. Inache, pozdrav za A.Terapiju.P. (da ne otkrivamo bash sve!) i uvek volim da vas cujem.Nije savrseno,naravno,jos je to mlad bend,ali practice makes perfect a oni imaju dobru atmosferu a to je dobro za pocetak. Haug! Ovaj ne basistu nego gitaristu Quote
Wild Rose Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ovaj ne basistu nego gitaristu Znaci vec si se uvalio? kako ide cela postava benda???? Marko-vokal Slash-Steva-basista Darko-solo gitara Adrijano-ritam gitara, tj. bio je, a sada se Duke ubacio na njegovo mesto Ivan-Mili-bubnjar. Eto! Quote
bojan j. Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Adrijano ne svira vise u ATP-u?!?! Zasto? Quote
Bla Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Adrijano ne svira vise u ATP-u?!?! Zasto? Isto shto je on rekao??? Kad?Kako?Gde? Quote
BloodElfica Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Dare se ubacio? :? Ali ja nisam znala da ti volis Ajztrt. o.O Quote
Duke Of Borca Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ko se ubacio koji kurac , fino su me pozvali i ja sam prihvatio, inace sve vase kritike u vezi sviranja su dobrodosle jer ce ozbiljno da se poradi na tome zivi bili Quote
*Pera* Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 ATP jeli????? Odlicni ste znam vas sve bre covece!!! samo napred....krenite polako sa autorskim stvarima pozz ~~~~~~~UNDERDEATH~~~~~~ Quote
~MaX~ Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Adrijano-ritam gitara, tj. bio je, a sada se Duke ubacio na njegovo mesto Znachi desilo se.....jebi ga,Adrijano dobar dechko ali oni valjda znaju shta je za njih najbolje..... Quote
Prinzessin Tinea Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 a sta svirate od rock-a??? Quote
~MaX~ Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Ja sam chuo samo Love mashine i Eye of the tiger...... Quote
Duke Of Borca Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Bend je odlucio da se trenutno bazira samo na Iced Earth zbog uvezbanosti, kasnije sve je moguce Quote
Prinzessin Tinea Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 super svirka, svaka cast Quote
*nitro* Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 mora solo gitarista da vezba hammer on i pull off, i da ne svira vishe iza ledja Quote
Duke Of Borca Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 mora solo gitarista da vezba hammer on i pull off, i da ne svira vishe iza ledja Zacudih se kad sam doziveo da od tebe vidim neku 'skoro' pravu kritiku, aj pomogo bog Quote
Wild Rose Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Samo jedno: Na kraju svirke izasla Olga na scenu i objavljuje koliko je ko dobio glasova. Prvi su Metallica tribute sa toliko i toliko glasova... Je l` ima nekog iz benda tu? Ima? E, cestitam... Drugi su ATP sa toliko i toliko glasova... Je l` ima nekoga iz benda da je tu? Javljaju se Slash i Dare-evo tu smo, tu smo... Olga ce na to-dobro, nema nikoga, prenesite im da su drugi... Pa zar toliko nevidljivi da budete, i to na dva metra od bine... Quote
Recommended Posts