Ω Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 ok, tinea, ako ti se ne svidja ne citaj jebeno...i sama smaras sranjima nevezanim za atp i cewinu stranku... @warrior <@Cewa> jebo sam ovo objasnjava mnoge stvari Quote
Prinzessin Tinea Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 ok, ja necu ovde vise da postujem, nije frka... ali ovaj bend apsolutno nije nista lose uradio da bi se poni i ivan nakacili da smaraju sa tom partijom, jebala vas partija... pisem nevezano jer se bunim... dok vas dvojice nije bilo tema je tako bila fina... a vidi sad... uzas zato ce takve stvari da sredi moderator, bez brige... Quote
WoI Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 vazno je da si ti njihov najveci fan Idi lizi cewi mosnice Inace svirka je u petak.Superfinale demo mastersa Jebiga Cewo moracu da glasam za Nadimace Quote
Prinzessin Tinea Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 (edited) vazno je da si ti njihov najveci fan Idi lizi cewi mosnice budalo ja sam glasala za atp dok vas predsednik djuk nije svirao u tom bendu!! nebitno... znam da je svirka u petak, svira i zestoka konkurencija- Undisciplined!! Veruj mi, oni dovuku 3/4 publike... inace, ja necu da glasam jer mi je bzvz... Edited September 12, 2005 by Tinea Quote
WoI Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 haha pola publike u SKC dovedu ortaci Nadimaca.Sta si mislilla kako oni pobedjuju na demo masters Quote
Ω Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 ja necu glasati jer ne slusam nista od toga sto sviraju, pa nisam merodavan da ocenjujem jesu li dobri ili ne... Quote
WoI Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Gospodjica Tinea i ja smo danas "izgladili" sve nesporazume.Spamovanja vise nece biti Sada jos predsednika da sacekamo da kaze nesto o svirci Quote
Prinzessin Tinea Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 Gospodjica Tinea i ja smo danas "izgladili" sve nesporazume.Spamovanja vise nece biti to je da ne bi dobio batine od mene u skoli i od sad, dosta sa spamom... Quote
Мајор Гашпар Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ucenik ce kupiti kredit i glasanje moze da pocne. Quote
Џрк Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 haha pola publike u SKC dovedu ortaci Nadimaca.Sta si mislilla kako oni pobedjuju na demo masters sigurno ne nastimovanom gitarom i solazama Quote
Ω Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 sigurno ne nastimovanom gitarom i solazama @warrior sporazumi ce dobro doci razvoju stranke... @tinea Quote
WoI Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 jos samo nekoliko sati do cuvenog slema. Izgleda da ce nas sekretar partije poneti kameru da ovekoveci ovaj jedinstveni dogadjaj Quote
Wild Rose Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 E pa drugari-svaka chast i sve chestitke na pobedi!!!! Jbt, josh sam i platila kartu za vash cert i glasala! Vec sam napisala sve i svashta na temi o certu... Darko (solo gitara) je bio preglasan bwe! Mozda je to samo napred samo tako zvuchalo, ali nisam bash sigurna... Marko se u nekim pesmama bash slabo chuo, tachnije najslabije u Damien-u... Rekoh ti Dare vec-bolje da ste Draculu ili Hunter-a svirali... U svakom sluchaju bila je do jaja svirka i super zezanje... Falile su mi neke pesmice , ali ajde bice neki drugi put... E, da! Dare (Cewa) zajebao vas je Slash sve sa slemovanjem! On je definitivno najvishe i najjache slemovao... Mada ipak nije izostao ni tvoj chuveni slem... I Markovo pozerisanje... Ajd` poz! I da chastite sad kad ste pobedili! Shtekare jedne! Quote
Tatyannahhh Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 cestitammmm!!!!!!!samo napred!!!!! Quote
Vangelis Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Evo i ja malo da se ubacim, i ovako mene nema na ovom forumu. Dakle, od srca cestitam ATP i da dobo peva, i naravno, da ne zabusava. Samo da znate da sam se registrovao i da sam sad faca. Quote
ALEXIE_AIC Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Komsije , svaka cast! Samo da vam cestitam i ovim putem! Quote
Гера Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 bravo momci! svaka cast! verovao sam u vas! i opet su pobedili ivke i djiga! sta reci?! a koja se gitara dobija? Quote
amy_mccoy Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Momci, ajde i ja da vas malo pohvalim ...napredak u odnosu na proslu svirku, vokal nije pucao (samo aman, zabranite basisti da peva ), bolji zvuk plus cewin slem extra jedina zamerka na bubnjeve koji se nisu chuli i na povremena ispadanja onog drugog gitariste (onog levo ) pozdrav Quote
NeSa Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 necu da ih hvalim i tako to,samo bih da podsetim neke kad su govorili za ovaj bend da je sranje i tako to...ja sam ih tada branio,ali ne uzaludno... ja ne slusam i.e.,ali mi je bilo cool dok su svirali Quote
Kali Agna Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 E svaka cast momci na pobedi, bili ste fantasticni... zamerki nemam Prase, najjaci si! Quote
bojan j. Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Ja sam vam cestitao jos sinoc. Svaka cas' ljudi, da oprzite nesto pametno na onoj akustari Quote
Ω Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Sve cestitke drugu predsedniku i ostatku benda... Quote
Мајор Гашпар Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Cewa Rumenige majstor zanata Quote
Recommended Posts