Гера Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) Gera je upravo pomogao nasoj domacoj sceni, konacno ce nase gitare biti nastimovane te i bolji kvalitet svirke a pre toga sam odmogao! PS: da ponesem sutra na svirku air bag, i po koji pancir, cisto da se zastitimo? Edited March 11, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) ... ne, ne... ipak ce tu biti devojke sa gomilom silikona, one ublazavaju pad! mislim da bi na ulazu trebalo da stoji lik koji ce, osim sto ce da cepa karte, i meri obim grudnog kosha, i da ne pusta devojke sa obimom ispod metar i po! Edited March 11, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Bane_FlusH Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Svaka čast za sinoć, momci! Nagutasmo se prašine i najedosmo blata u koje ste nam gurali face! Pozdrav!!! Quote
Duke Of Borca Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Svirka 7.4. kao gosti na demo mastersu u skcu. Inace intezivno se radi na autorskim stvarima, o njima uskoro Quote
bojan j. Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Inace intezivno se radi na autorskim stvarima, o njima uskoro Aj nemoj uskoro nego sto pre! Daj odma neku vest, pa neka bila i omanja. Quote
Duke Of Borca Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pa zasad mogu da kazem ono sto svi kazu za svoje autorske da nece biti na foru benda koji obradjujemo, videcete vremenom Quote
Шарки Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Gutanje prašine + blato u lice. Ima li ičeg lepšeg? Quote
bojan j. Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pa zasad mogu da kazem ono sto svi kazu za svoje autorske da nece biti na foru benda koji obradjujemo, videcete vremenom Odlicno, jedva cekam da cujem Quote
Kali Agna Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 hm, nadam se da ce to biti u nekom thrash/heavy fazonu... il' se mozda varam? Quote
Шарки Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Uh sad bih rekao nešto ali će me Ćewa prebiti! Quote
Flush_srki Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Ljudi,nas prvi album konacno ce ugledati svetlost dana u nedelju 30.04.2006. u kuglasu!Album pod nazivom Piece of hell nosice na sebi osam pesama: 1.Dead end 2.Piece of hell 3.Black mattery 4.Midnight moon 5.Thrash is all around 6.Air force 7.Warhead 8.Vengeance Takodje tada cemo proslaviti i svoj drugi rodjendan.Ulaznica je 100 din i za nju dibijete besplatno cepi.Garantujemo vam dobru zurku!Bice cak i torta koju cemo mi licno napraviti i jos mnoga iznenadjenja!Cena diska bice 300 din! Pozdrav Srki! Quote
Мајор Гашпар Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Znaci, Cela je ipak resio da odrzi scenu.. Pohvalno!!! Quote
ArsMoriendi Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Samo vraćam temu na vr' Kad će više neka svirka? Quote
Duke Of Borca Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Nece skoro, marko naziva publiku pickama, cewa se drogira, celavi ce moguce odrobijati neku decu u cz-u, kristo ima velike sise, a vucko je stalno trudan. Inace pridruzujemo se retlhedu, anderdetu i ostaloj ekipi u prevaspitavanju beogradske publike Quote
ArsMoriendi Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Nece skoro, marko naziva publiku pickama, cewa se drogira, celavi ce moguce odrobijati neku decu u cz-u, kristo ima velike sise, a vucko je stalno trudan. Inace pridruzujemo se retlhedu, anderdetu i ostaloj ekipi u prevaspitavanju beogradske publike Ih bre, sad si vas nahvalio. Ispadoste gotivniji od Spinal Tap-a... Bajdvej, šta fali beogradskoj publici, šta ih (tj nas) prevaspitavate? Quote
Osmi Putnik Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Marko naziva publiku pickama ...PA...Pichke su Pichke...heh... Ma bre opustite se josh ste mladi...da da da da,alo Mire ovde,Mire gitarista,jeste Dare da,samo ga ti dobro ispeglaj kod kuce,da,da,da,da,da,jeste,aha da,dobro,jeste,ti si posle ovih pacijenata,da,da,da,dobro,kako su tvoji?,jel te slushaju,jeste,da,da,da,da,da,daalo,alo,Mire ovde,Mire gitarista Mire je legenda narodne muzike Quote
Шарки Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ја се здушно придружујем својим агро-гранџ бендом у преваспитавању све размаженије публике. Quote
Мајор Гашпар Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Ugazice vas fanovi kao bubnjara Mrduka Quote
Osmi Putnik Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Нека. И то неко мора да претрпи. Alal vera,imash muda k'o lubenice Jbg jebe se nama shrarkey,mi smo tr00,pusti ti sta dushmani govore Quote
Duke Of Borca Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Naravno da je potrebno prevaspitavanje publike, u izgradnji scene trebaju veliku ulogu da ima i zenski deo publike(jednakost izmedju polova i te fore), nasa metal scena nece biti izgradjena dok zenski deo publike ne preduzme nesto: Tako da apelujem da imate velike sise kako god znate i umete Quote
Kali Agna Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Ја се здушно придружујем својим агро-гранџ бендом у преваспитавању све размаженије публике. pa umesto granda da slusamo grandz show? Quote
Osmi Putnik Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Iskreno dzaba sve to...mislim...znam ljude kojima je isto i koji puste mosle King Diamonda i MF-a Marka Bulata i Sinana Sakica,mislim,razumem ja to,jbg treba verglati jedno te isto 25 godina,tesko mora u choveku nesto da pukne i da ode na drugu stranu,ali ochigledno nije zaboravio pesmu od MF-a Egypt iako je pre nje slushao Casha po chasha od nije bitno koga je li Quote
bojan j. Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Naravno da je potrebno prevaspitavanje publike, u izgradnji scene trebaju veliku ulogu da ima i zenski deo publike(jednakost izmedju polova i te fore), nasa metal scena nece biti izgradjena dok zenski deo publike ne preduzme nesto: Tako da apelujem da imate velike sise kako god znate i umete Haha ziv bio, podrzavam! Nego, jel ovo sa nekog nastupa ATP-a? Quote
Recommended Posts