Guest ron jeremi Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ne,ovo je ispred nekog dragstora u borci gde redovno cirkamo Quote
Duke Of Borca Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Sledeca svirka u petak u skcu, pocetak u 23:00, neznam zasto al ko ga jebe, nazalost jos necemo izaci sa autorskim stvarima, nisu navezbane, ali ocekuje se uskoro zivi bili P.S. pokazite sise Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Evo pokazacu ti sise i donecu ti legendarni cd Quote
Duke Of Borca Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Doslo je do izmene u sastavu, bend su napustili kristo i vucko, a nova imena ce se znati uskoro, imamo neke kombinacije na umu. Uglavnom nova postava ce se vise maltretirati oko autorskih stvari, dok ce se od iceda svirati standardne pesme Zivi bili Quote
Guest ron jeremi Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Sledeca svirka je motorijada u Beloj Crkvi 27. jula sa novom postavom.Svira se uglavnom W.A.S.P Vidimi se tamo Quote
bojan j. Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Onda se vidimo tamo W.A.S.P? Otkud to? Dojajno! Quote
Duke Of Borca Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Uvek smo bili prljave svinje i ovo je idealna prilika da malo sviramo i wasp, malo acdc, a ako ekipa navezba bogami bice i autorskih, guracemo prste u usta bajkerima, jer takve stvari nas loze Quote
ivaria_988 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Uvek smo bili prljave svinje i ovo je idealna prilika da malo sviramo i wasp, malo acdc, a ako ekipa navezba bogami bice i autorskih, guracemo prste u usta bajkerima, jer takve stvari nas loze Vi ste dileje... Quote
Duke Of Borca Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Vi ste dileje... Veorvatno znam i odakle ovo dolazi ali ajd, da nije lepo nije, uzivaj u tom saznanju Quote
bojan j. Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Hah, vidim imate i hejtere Aj da cujemo te autorske konacno Quote
panda69 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Bend nije zreo sve dok ne dobije prve hejtere Quote
bojan j. Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Sta je onda onaj svirac koji ima hejtere od samog pocetka? Quote
Guest ron jeremi Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 21.07 basta skc-a,WASP i jos neko lozenje. Dodjite! Quote
bojan j. Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Gurnuli ste blato u facu svima u Beloj Crkvi sa WASP-om Krivo mi sto nisam mogao da ostanem sa vama ali bice prilike... Quote
Duke Of Borca Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Dakle bagro zivi smo, ne secam se da sam objavio novu postavu benda koja svira vec par meseci i sa pravom mogu da kazem da je najbolja koja je svirala u ovom bendu, dakle: Marko - vokal Celavi - solo gitara Dare aka Duke - ritam gitara Stefan - bass Stole - bubnjevi Dugo nismo bili aktivni sa svirkama zbog rada na autorskim stvarima, za sad necu otkrivati fazon autorskih stvari, ali nece nimalo liciti na iced earth koji smo dosad obradjivali, dakle mozete nas cuti na sledecim svirkama: 3.11.2006. SKC mala sala ATP, Rattlehead, i treci bend koji jos uvek nije poznat 1.12.2006. Aoora, Atp, Rattlehead, New Mitologhy Svirace se iced, wasp, malo acdc i naravno autorske stvari u zavisnosti kolko ih bude zavrseno, za sad se intezivno radi na njima. Zivi bili Quote
Draža Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Koliko se promenila postava u odnosu na proslu Belu Crkvu(2005)? Quote
Duke Of Borca Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Basista i bubnjar po dva puta Quote
WoI Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Dakle bagro zivi smo, ne secam se da sam objavio novu postavu benda koja svira vec par meseci i sa pravom mogu da kazem da je najbolja koja je svirala u ovom bendu, dakle: Marko - vokal Celavi - solo gitara Dare aka Duke - ritam gitara Stefan - bass Stole - bubnjevi Dugo nismo bili aktivni sa svirkama zbog rada na autorskim stvarima, za sad necu otkrivati fazon autorskih stvari, ali nece nimalo liciti na iced earth koji smo dosad obradjivali, dakle mozete nas cuti na sledecim svirkama: 3.11.2006. SKC mala sala ATP, Rattlehead, i treci bend koji jos uvek nije poznat 1.12.2006. Aoora, Atp, Rattlehead, New Mitologhy Svirace se iced, wasp, malo acdc i naravno autorske stvari u zavisnosti kolko ih bude zavrseno, za sad se intezivno radi na njima. Zivi bili cewo zelimo te Quote
Draža Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Vokal mi se tada jako dopao, pa sam pomislio steta da nije vise u bendu. Bio sam i ove godine u BC, ali se ne secam kako vas nisam slusao. Vidimo se 1.decembra. Poz! Quote
Kali Agna Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 e do jaja za skorasnje svirke, jedva cekam da cujem autorske Quote
WoI Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 cewo jel su to one autorske koje sam cuo? ako su te znaci ono jedva cekam cujem Quote
Мајор Гашпар Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Celo, napravices malog Dzingis Kana. Quote
Recommended Posts