Duke Of Borca Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Dakle sutra je svirka, sviracemo iced, malo waspa malo ac-dc i naravno autorsku stvar vidimo se tamo i oni smajliji sa pivima sto me sad boli kurac da trazim zivi bili Quote
bojan j. Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Smajli sa pivom je sranje! Ajde vidimo se na tonskU. Ne terajte me da pijem, bolestan sam Quote
Guest ron jeremi Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Pa bas zato bi trebalo da pijes,pivo leci sve. Quote
Шарки Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Бојане, свуци ти једну или две љуте, да видиш шта је народна медицина! Quote
bojan j. Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Ako imate gotiva, al nemojte mi neku sub-zero pivu, ce dumrem. Quote
Duke Of Borca Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Ima li kakvih komentara za autorsku stvar ? Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 jedno pitanje za gitaristu: Gde si qpio strap Joe Satriani??!! Quote
bojan j. Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Sad sam se setio u Beloj Crkvi kad smo bili, i sviraju momci, celavi svira solo, kersme, nabacio tamne cvidze, a neko iz publike se dere "SATRIJANIIIII" :) Quote
Duke Of Borca Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Hah za onaj strap misli se na mene ne na celavog , imas u maricu veoma je udoban, te je kurcenje na visem nivou Quote
Imenjak Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Hah za onaj strap misli se na mene ne na celavog , imas u maricu veoma je udoban, te je kurcenje na visem nivou ROFL... genijalno!!! reci cu Vam uzivo sta i kako, a ti pickice cewo sto ti od ne svirkice < tankard, bilo loshe... ccc p.s. nadam se da si ok sad? lepo kaze poslovica, bolje jedno vruce no dva ladna... tako da evo ti jos jedno mozda prodje Quote
Wild Child Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 ej sinovi...super svirate w.a.s.p., odusevili ste me ...samo eto pevac i gasite distorziju i palite overdrajv kad svirate solo-e Quote
+AuReOlE= Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 ee,hoce li neka svirka uskoro?..bio bi red da vas gledamo sada jos na pocetku ove 2007.. e,da srecna nova godina ***************************** Quote
Duke Of Borca Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Za svirku ko zna , trenutno radimo autorske stvari, pa dosta redje sviramo, bice nesto uskoro videcemo, takodje srecna svima nova godina Quote
Duke Of Borca Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Od sad ATP i na zgaristu nemorala www.myspace.com/atpofficial, info o svirkama uskoro Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 cewo ladno se prezivas MINIC !!!! ha aha haha ah a basss si sisa Quote
bloodyrosemary Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 a,aa kad ce vasa svirkica?bas bih volela da posedujem onog vaseg kovrdzavog budalana... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ko cewa, ma on je nistarija ako si zensko aj samnom na sokic Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ma salim se dobar je on gitarista i covek ali je na prosloj svirci svirao losije nego mesec dana pre nje Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pa dobro bre ljudi kad ce neka svirka, turneja, nije valjda da ste prestali.... Autorske stvari, ajde zeljna masa ceka!!!! Quote
Emily Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pa dobro bre ljudi kad ce neka svirka, turneja, nije valjda da ste prestali.... Autorske stvari, ajde zeljna masa ceka!!!! Quote
+AuReOlE= Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 oooo,da svi mi rado iscekujemo vasu sledecu svirku...'ajde pojavite se ... Quote
Recommended Posts