AsimptotA Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Nemoj da napisem sve vase komentare od danas ...pa da ljudi vide ko je zagoreo! A sad, malo ozbiljnosti ...Ja sam iz najveceg satora, onog zuto-zelenog (bilo nas je cetvoro),a moja malenkost je Alexandra Hej pa ti si ona mala aleksandra, pa mi se znamo. Ja sam bio isto u tom satoru. Onaj visoki i jeo sam smoki u velikim kolicinama. Dok je moj ortak cepao LAV-a , a ja sam bezalkoholicar Cool, vidimo se 5-og HAIL to ATP! Quote
priestess Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 haha zar darko ccc nemojte tako a jovana 7 meseci e bre pa to je neshto!!! ah to je tako slatko Quote
SlaughtererFaca Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Alo mala, dokle vise.. Ne mozes sve da nas imas Quote
ALEXIE_AIC Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Hej pa ti si ona mala aleksandra, pa mi se znamo. Ja sam bio isto u tom satoru. Onaj visoki i jeo sam smoki u velikim kolicinama. Dok je moj ortak cepao LAV-a , a ja sam bezalkoholicar Hm,hm...Ne znam da li je toliko radilo pivo or what, ali ja se tebe ne secam ... A mozda si me i pomesao sa nekom mojom imenjakinjom... U svakom slucaju ... Quote
SlaughtererFaca Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Mada ako bi kompresovala, ne bi trebala tri puta da pitas Quote
AsimptotA Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Hm,hm...Ne znam da li je toliko radilo pivo or what, ali ja se tebe ne secam ... A mozda si me i pomesao sa nekom mojom imenjakinjom... U svakom slucaju ... Ma to si ti sigurno. U satoru smo bili blizu jedno drugom... Jednom su nam se i pogledi susreli... Nema veze pronacicu te ja vec... 5.8.... Quote
ALEXIE_AIC Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ma to si ti sigurno. U satoru smo bili blizu jedno drugom... Jednom su nam se i pogledi susreli... Nema veze pronacicu te ja vec... 5.8.... ...hehe...mani me tih prica...Ti to hoces da ljudi izvuku pogresne zakljucke iz tvoje recenice? Nego, negde sam vec napisala da necu biti tu za vasu svirku...Tako da vidimo se nekom drugom prilikom... Quote
SlaughtererFaca Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ako je je to ona na koju mislim, bolje bi ti bilo da odmah povecas na 1600 Quote
Platina Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Koji ćete svirati??? Jako mi znači ova informacija... Quote
SlaughtererFaca Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Koji ćete svirati??? Jako mi znači ova informacija... Stavi sliku u profil i možda se potrudim da saznam Quote
Platina Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Stavi sliku u profil i možda se potrudim da saznam hm.. zar nemam sliku u profilu?? znam da je malo mračna i da se ne vidi lice, ali sam to ipak ja, a ti se potrudi ako oćeš da saznaš kako izgledam da mi kažeš koji sviraju, pošto ne bih iz određenih, ličnih razloga da budem na celoj svirci, tj. da slušam određeni bend, neću da navedem koji.. Quote
Duke Of Borca Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Koji ćete svirati??? Jako mi znači ova informacija... Pa nadam se da cemo biti drugi pasce dogovor veceras pa cemo javiti Quote
priestess Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 @SlaughtererFaca hahahahaha nije tebi lako Quote
SlaughtererFaca Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Otkako je počeo da ide na turneje, hendrix iz borče nam je pokupio sve pičke. Edited August 2, 2005 by SlaughtererFaca Quote
priestess Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Otkako je počeo da ide na turneje, hendrix iz borče nam je pokupio sve pičke. joooj jadan darko ali ipak ahahahahahahahahahahahahahaha.... hehehe jooj Quote
Duke Of Borca Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Svira se ovim redom: 1. ATP 2. Rattlehead 3. Fullstop Vidimo se tamo Quote
StRatO Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Vidimo se tamo bilo je znaimljivo ono lepljenje plakata.. samo je trebalo slusati i posmatrati vaseg pevaci.. znaci smeh... pozdrav Quote
Duke Of Borca Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Go kurac ja sam se valjao u krevetu bolestan Quote
bojan j. Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Go kurac ja sam se valjao u krevetu bolestan Moras biti u dobroj formi za sviru Quote
Recommended Posts